2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天尊Online 玩奇兵的香港朋友入來看看
返回列表 發新帖 回覆
go

玩奇兵的香港朋友入來看看

本人玩兵奇都有快1年了.但這遊戲玩到現在好不知所謂.
台狗罵香港人就可以.但我們香港罵台狗就比禁言.
遊戲gm只會幫台狗.唔會幫香港玩家,.....本人唔再玩這個廢遊戲<奇兵>
我們香港人不是你們這台狗罵的.台灣廢國.只會出廢人.

事情係點=.=??可唔可以詳細d

原帖由 catkitten 於 2008-7-28 11:20 PM 發表
本人玩兵奇都有快1年了.但這遊戲玩到現在好不知所謂.
台狗罵香港人就可以.但我們香港罵台狗就比禁言.
遊戲gm只會幫台狗.唔會幫香港玩家,.....本人唔再玩這個廢遊戲
我們香港人不是你們這台狗罵的.台灣廢國.只會出 ...

=.=我們都想知道情況0.0

我組了一個叫<干你屁事>這個人.去打魔宮已經說好跟識業投竇.
這個人是47青成.我是47峨嵋.去打王打到<火龍金靴>這人沒有品我投了他都投了.
給他投到.他不還給我.還沒有在世頻罵我們中國人.我只罵了他2句就給個仆街gm禁言.
他就沒有事.這game的gm只會幫台灣玩家.好似我們香港玩家沒有給錢玩的樣.
個能吊還說你們公會好惡.不還就是不還...吹呀...
我問gm點解禁我言.他沒有禁言.個廢gm只會就2句.說我在世頻罵台灣.
但是個仆街3有罵香港.gm就說你有什麼事就打電話去台灣投訴...
這個廢gm還密我的朋友<夜鷹暗金靴>只要2000金...
開始玩這game算ok好玩.但玩久了好悶.到現在這game做到咁.我給一個字<廢game>

你都有係世頻洗版
下午鬧完,夜晚仲鬧
一路鬧人仆街...........
有咩就私下搞掂佢啦...........
一路跟住佢,一路棟佢旗,橫掂你都唔玩。比人打死,起身再繼續棟佢旗,棟忍到佢阿媽都唔認得
你係世頻鬧,冇人幫拖就醒少少啦

首先一開始係你罵佢先定佢罵你先先..
如果話一開始跟職投,大家都ok既話,佢投左,佢唔岩拉,
佢唔俾既話,點解唔搵組隊d人一齊世頻話佢 點解唔camp圖-.-"

我睇到  
第1:你只罵了他2句?我只見你一路洗頻 一路用china 粗口  
第2:我睇5到佢有罵你或香港  我只見到你話''tw有咩咁西利''又味係中國....等等  大約係咁
第3:禁完一次  夜晚又洗過  又小gm  咁你比人禁有咩咁出奇?

錯可能佢錯 但你咁做比佢更錯    講完

佢罵我們中國人
我先罵佢台灣人
但只禁我言.組隊d人都有一起去成都講佢不是
但他密我講話佢地幫會好多人.唔怕我地所有人
個gm就不用講了.看到佢罵我們中國人.都當看不到.我一罵台灣就禁言
game廢連d.gm都廢.我都識幾個台灣的朋友都好好人
但在這game玩就只見到沒有品的台人.唉................
罵我們中國.香港不是中國嗎.台灣都是.只是你們不認.
香港人唔好比d台老睇死呀.我們香港都有比錢玩game呀.點解會有這仲對待.唔玩這廢game可以玩其它.這個世界唔係只有你這個廢game...

我冇玩好耐
岩岩login入去
個人比人del埋tim....

台GAME就係咁 唔係自己地頭= =
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:37 PM , Processed in 0.029157 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存