2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 隨住血染上Player Online做訪問後,第一次宣言 ...
樓主: 小飯._.
go

隨住血染上Player Online做訪問後,第一次宣言 [複製鏈接]

第一步就係令132605016呢d人收聲

原帖由 小飯._. 於 2008-7-30 08:29 PM 發表
在中土 努力的做國任中呢~
要注意的事來了....為什麼紅國只會剩下一片本土? 為什麼血染可以站在中間?
因為血染願意做..有些朋友跟我說..
在別團時..他們都說等血染做國任喇..
但係問題黎了..我地唔係唔肯做..亦唔係想推瀉任何事
但係點解..當我地努力既時候 唔夠人
向其他部隊招手 希望得到多點人手既時候(而且只興部隊長相談)
我地會比人屈我地挖角?!!
係咪姐係 做就我地 食就你地?
點解一路都堅持唔挖人反而會比人屈?
點解一路堅持低調既部隊會成為眾矢之的?
有那次咀炮 不是因為對方發起?
有那次被抹黑 有充足的理由 證據?
有的話 請你直接說出來 別在背後 偷偷摸摸
我們一定會正視並做出檢討的..
所以十分歡迎投訴的

到最後我想說的只有 希望大家能加入大型的部隊吧..
就算不加入血染也沒關係的..紅國強大的團 比比皆是..
當然我十分希望 會有人願意加入血染啦~

收皮啦 , 明明就係你叫其他團唔好插手打國任, 話你自己一個團攪得掂
而家係度講自己團幾偉大幾咁付出?
話其他團唔做野?
真有趣
有些朋友跟我說..
在別團時..他們都說等血染做國任喇..

呢句係腦內補完定老屈?
明明係你叫人唔好插手在先
而家仲屈人係人地叫你做
向其他部隊招手 希望得到多點人手既時候(而且只興部隊長相談)

咁唔係挖角叫乜?
不喜歡的份子隨便看看就算了..不希望發生罵戰..

講到自己團幾咁"勁"之後唔想比人踢爆就叫人唔好回?

講真, 血染係有勁人
但係廢人仲多
合作我就唔知你地有冇
但我見過幾次血染既人半血召死靈同騎士 , 一開波起死門咁囉
第一大團? 百幾個隊員又如何? 教下d新人唔好輸半行就亂起野啦

p.s 紅國唔止你一個團有百幾個member 啦, 自大偽君子先生
p.s.2 你篇野好多bug
有的話 請你直接說出來 別在背後 偷偷摸摸
我們一定會正視並做出檢討的..
所以十分歡迎投訴的
不喜歡的份子隨便看看就算了..不希望發生罵戰..

即係叫人回定唔回? 神又係你鬼又係你?

p.s.3 (出到第三代啦playstation) 擦鞋仔唔好回我個post 啦, 回黎無point 又難找返真正回既post , and 我唔想血染變左第二個幻影呀

原帖由 小飯._. 於 2008-7-31 12:43 AM 發表
抱歉..可能那兩張圖片令你有點誤會
希望開紅國國商 當然是大家的願望
但我想表達的只是 我們盡了能力
換來只有像你般所投放的眼光= ] 你明白嗎?
兄弟 .. 別只看人的壞 看看人的好 好嗎?
目光應該...遠一點吧..

>換來只有像你般所投放的眼光= ] 你明白嗎?
咩眼光? 唔明佢個post 有乜問題
>兄弟 .. 別只看人的壞 看看人的好 好嗎?
你呢個post 唔係曬緊話自己團好努力好偉大得你地自己打國商?
你個語氣唔係咁有冇人會串你?
佢講其他團有份打國商又邊忽得罪你?
自大狂?
>目光應該...遠一點吧..
呢句唔好話唔係串人同顯得自己"夠勁"同"目光夠遠"?
好多人就係討厭你地血染以為自己好勁好巴閉呀你知唔知呀團長先生?

p.s . 我知你又會話我呢句
"好多人就係討厭你地血染以為自己好勁好巴閉呀你知唔知呀團長先生?"
係妒忌你地血染團夠大同夠勁

嘛, 我只係想同你地講  , 你地認為自己真係咁勁同獨力打國任, 一切都係自己既功勞同人地冇出過力呢點
十足一個以為世界圍繞自己轉既小朋友係一樣

仲話眼光放遠d? 唔好意思你冇乜理據講呢句說話囉

anyway 唔聽係你既事, 咪一直好似默生一樣咁小朋友囉

估唔到咁多人都唔gur佢地呢個團

收皮啦 , 明明就係你叫其他團唔好插手打國任, 話你自己一個團攪得掂
而家係度講自己團幾偉大幾咁付出?
話其他團唔做野?

講得好!我之前聽住佢d團員話有血染打就得嫁啦,贏緊
唔洗我地,佢地血染中意幾時打就幾時打

原帖由 小飯._. 於 2008-7-31 12:43 AM 發表

不如你搵個 見到我講 要做第一大團既人出黎 講兩句
還有 你真的那麼清高嗎?

抱歉..可能那兩張圖片令你有點誤會
希望開紅國國商 當然是大家的願望
但我想表達的只是 我們盡了能力
換 ...

你明唔明我講乜 ?
我想講既係
我知 ... 我知你地好盡力開國商
但係使唔使開完之後
強調係你地血染幫紅國開 ?
就咁同人講 " 紅國國商開左啦 , 大家快d 買野啦 "咪一樣
點解一定要強調 " 我地血染幫你開左國商 " ?
講到自己英雄咁 , 想點 ?
你想表達你地自己盡過力 , 咁係咪即係其他團冇出過力 ?
仲要次次都係咁喎 , 其他團有份出力開國商既人
見到會點諗 ?
你想做第一大團又好 , 點都好我唔想理
你比返d 尊重其他有份開國商既團 / 國民 可以嗎 ?

十週年勳章(截圖)

其實我真係好唔明~點解d人話血染會搵勁人挖角~
同大家傾左咁耐~大家得閒都係傾鹹計~講下痴漢~都無聽過要話收購咩團~收購咩人
如果血染係大家講到咁曲街~~點解大家入左黎又唔走呢~
我諗飯大人~電腦唔會勁到開到人地個ac~逼佢入團掛~
都係o個句~入黎大家都開心~你情我願~牛唔飲水唔禁得牛頭低嫁大佬!

我自問係血染最廢o既一個~殺人成日都零~傷人又唔過7千~
試問邊個團唔係有強有弱~血染都唔例外~只係平平無奇o既一個團
只係人多d~~同其他團有咩分別~~

仲有我想講好多人唔係天生識打lee隻game
初入黎時~我都唔知塔係緊要過人~~點識咪慢慢學囉~

如果你話血染教新人係唔夠~我認同~
但係咪完全無教~又唔係~~起馬琴日摘星大人都有帶過下我~
不過有時你地都要明白~唔係血染唔係唔教~都要有人o岩時間去教先得架~

血染只係一個普通團~有一群很強的師兄~亦有一堆未掌握到o既新人~
打o既只係有傾有講~肯分工~~有好o既合作~

相信其他大團~不會否定吧~

原帖由 cheong22 於 2008-7-31 12:54 AM 發表

你睇清楚d先回喇..
話明少人同一個戰場..自然有其他人/團入
飯咁講係唔想比人紅國人話血染唔做野..

你睇清楚先回啦
都唔係話佢呢d
而家冇人話你地唔做野
係你地講到人地冇做野咁
分清楚

十週年勳章(賀詞)

紅國注定被籃同6個踩住上
算吧啦

我都認同血染係勁..但係你地d人成日話國商係你地開..好似尋日..最後幾場根本唔係全血染..但係打完之後你地有人開全頻講..公告..血染開左國商la..完全唔尊重其他團d人...

國戰打咁多場 紅國個個盟都有份打,
從來無人話血染唔做野
但係當打完國任之後
血染組員係公告話 血染幫紅國開國商
唔通真係得血染一個盟打國商??
咁講完全抺殺哂其他盟既努力

大家說得對 我們會做好檢討的
但係好似係好耐之前既事喇..
琴日開國商 好似都唔見有人做過d咁既公告..
如果令大家覺得 血染攬晒功勞上身
真係Sorry喇~~!!

原帖由 Malearn 於 2008-7-31 12:39 PM 發表

你睇清楚先回啦
都唔係話佢呢d
而家冇人話你地唔做野
係你地講到人地冇做野咁
分清楚

使唔使畫公仔畫出腸=] !?
使唔使講哂幫手開國商有咩人
大家都係想開國任~
個腦係人地到.你估佢地唔識分析!?
開國商相信大部份有都有份幫手開.大大話話12次.又要攻又要守
你估真係血染做哂!?
血染有份做國商都係應份既責任.

原帖由 小飯._. 於 2008-7-31 09:23 PM 發表
大家說得對 我們會做好檢討的
但係好似係好耐之前既事喇..
琴日開國商 好似都唔見有人做過d咁既公告..
如果令大家覺得 血染攬晒功勞上身
真係Sorry喇~~!!

肯sorry係好,不過唔好轉移視線啦,尋晚打完國戰一返城就見到血染既人係度公告話"我地血染守到國商啦,大家有國商啦"諸如此類
有做過就認,唔好卸得就卸,推得就推,既然貴團想自封為紅國第一大團,唔通連承擔責任都唔識?淨係識好野搶上身,壞事向外面推?

原帖由 紫紋 於 2008-7-31 12:38 PM 發表
其實我真係好唔明~點解d人話血染會搵勁人挖角~
同大家傾左咁耐~大家得閒都係傾鹹計~講下痴漢~都無聽過要話收購咩團~收購咩人
如果血染係大家講到咁曲街~~點解大家入左黎又唔走呢~
我諗飯大人~電腦唔會 ...

而家唔係講緊呢樣野,挖角呢個係各個團既內部溝通問題,如果俾人挖角就係自己團內部管理不力,有乜必要話你地染血?唔好再轉移視線啦,呢招用到煩.
而家係講緊血染表裡不一,講一套做一套,論壇上就做套光鮮既,話其它團唔守國商,自己獨大幾巴閉幾威威,巧vv呀呵?但係實際上呢?係遊戲入面
就叫其它團唔好守,話血染一團守得到.
好,就當你係血染守哂,俾你周街唱,very good!,但係咪100次國任,100次都係"淨係得"你地血染做?有必要"次次"都唱通街話係你地守?仲要係論壇上面唱其它團無做野?又唔見其它團有咁做?唔好獲獲得寸進尺,無人出聲當無人介意
有野心唔係壞事,想做第一大團講出黎無人會笑你,但係唔該唔好用d咁卑鄙既手段,光明正大唔得?想做第一大團唔該就俾返d相當既器量同辦事方法出黎,咁樣只會愈黎愈惹人厭
如果要插我,請搵point插,插得中既,我受.
唔好無的放矢,thx

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

原帖由 wtfbbq 於 2008-8-1 01:32 AM 發表

而家唔係講緊呢樣野,挖角呢個係各個團既內部溝通問題,如果俾人挖角就係自己團內部管理不力,有乜必要話你地染血?唔好再轉移視線啦,呢招用到煩.
而家係講緊血染表裡不一,講一套做一套,論壇上就做套光鮮既,話其它團唔 ...

其實發放"血染開左國商啦"果句話既果位會員,
佢出果句字唔夠1分鐘,我地內部就已經話緊佢
如果你現在知情,接下來的話我只會覺得你針對血染

原帖由 cheong22 於 2008-8-1 01:13 AM 發表

使唔使畫公仔畫出腸=] !?
使唔使講哂幫手開國商有咩人
大家都係想開國任~
個腦係人地到.你估佢地唔識分析!?
開國商相信大部份有都有份幫手開.大大話話12次.又要攻又要守
你估真係血染做哂!?
血 ...

我係講緊跟本唔使強調係血染做
盲架 ?

開國商應該係身為紅國人值得高興既事黎, 又何必咁介意我地傻傻的團員講左一句說話

喜歡既話大家都可以洗下頻話自己有份打國任, 出過一分力, 大家買到裝, 玩得開心就好了

痴飯兄 = 小飯 = 血染的風采 - 隊長

開既呢個POST係想討論下點樣可以將紅國人集中係更小既部隊入面, 從而增強紅國既實力

要團結就要大家合作, 大家都係紅國人, 冇必要再為咁小既事而展開罵戰

紅國人都要搞分化, 紅國強大既一日就唔會出現

講開又講, 我地好似有叫其他人比位我地入去打國戰, 不過我本人覺得冇乜問題

同一場入面, 全部人同一個部隊係比較容易控制, 會更有默契, 更好服從性, 更易配合戰術, 羸既機會更高

呢一樣野亦係想討論既重點, 合併部隊先可以壯大紅國實力

如果有更多部隊平均上線人數到50人, 紅國就唔洗日日比人禁住黎打

紅國人, 加油吧~!

哈  膠仔 講得幾好喎

其他 我地血染都唔係第一日比人話

只不過 大家都身為紅國既一分子  大家都有權 做好個國任 有權令國家強大

何必矛頭直指我們? (需然我地團 係有d令大家不快既說話)

但我唸 大家都可以忘記左佢  

關於 挖角 方面  我只係血染的小小團員  我就不便說話了

我想信 血染 的大方向 係令國家強大   希望各位 給予最大量的支持

謝謝

雙手戰
弒式嵐孩  字

其實問題在於血染有冇對其他團有適當尊重
紅國個個團都有份
我地咁講
從來沒有否認過血染功勞
只不過有時要公開說話時
必需三思........
講左出句就必應承認
咁先有大團作風

原帖由 wtfbbq 於 2008-8-1 01:22 AM 發表

肯sorry係好,不過唔好轉移視線啦,尋晚打完國戰一返城就見到血染既人係度公告話"我地血染守到國商啦,大家有國商啦"諸如此類
有做過就認,唔好卸得就卸,推得就推,既然貴團想自封為紅國第一大團,唔通連承擔責任都唔識 ...

原帖由 gordonlun 於 2008-8-1 12:11 PM 發表
其實問題在於血染有冇對其他團有適當尊重
紅國個個團都有份
我地咁講
從來沒有否認過血染功勞
只不過有時要公開說話時
必需三思........
講左出句就必應承認
咁先有大團作風

嗯..想了想大大的意見..
尊重方面 請問我們對那些團說過不尊重的話呢(就算有 也是被動的吧..現在給人挑釁也當看不到了)
對公開發言一事 只是大家的一個誤解..

一個團大大話話上限都200..
我地內部一向強調低調
不過有人公告 血染守到國商 此事 的確有很大的灰色地帶
小團那位 熱誠 的玩家 只想給大家一個交代吧.. 因為守國商的時候 有叫過一些低等級的人離開 讓小團成員加入
所以勝利後 交代一下 沒令讓位的人 浪費心機吧..
但小弟也在此跟大家再講聲sorry吧
各位的努力 小團的每位也是很明白的  畢竟也在為紅國努力
國商開了 代表紅國 又再進了一步

碎碎念:
我指有人妒忌 係因為佢唔低得人威
我指沒喇喇成為眾矢之的  係因為我沒講過要做紅國王者 但係比d膠漢 將矛頭指晒落我地度
又唔留ID= ] 自己躲在一角 對疾妒的部隊 盡情抹黑.(小團留言者都有留id 對自己說過的話盡責)
挖角:係我定義上係指  係一個運作中既團體度 挖走想他加入既人<- -相信定義沒錯
          而我一路以黎做既野係 同部隊長傾合併
點解會比人話咁挖人呢?係咪同其他部隊合併就姐係挖人?
定係你覺得 所有人都係你既野  佢地想轉黎都唔得呢  (賣左身比你?佢地冇自由?)
自問真係沒做過 此等事情= ] 而且這一向是小團 內部宗旨
再者也想表達一下 如果是成功的話  相信成員不會淡離吧
希望懂得要求別人的時候 想一下自己
而且指我地自大既人 我也想你留低你既ID  至小讓我知道自己同緊邊位人兄 對話吧
我也不層做過偷偷摸摸的事= ]  當面對質也沒問題吧
相反留言抹黑的人兄 盡在說些不負責任的話 對這點小弟的確十分不爽(本來就不是有EQ的人 ORZ..)

原帖由 wtfbbq 於 2008-8-1 01:32 AM 發表

而家係講緊血染表裡不一,講一套做一套,論壇上就做套光鮮既,話其它團唔 ...

那兩張圖片 是早段國任的  尾段大家也湧著來做 那時才不能全血染

再者小團 還沒做過同時在線人數50..實在很抱歉..

而且貴大大的眼 在那看到我們自封紅國第一呢?

成員宣言熱血的目標難道有問題嗎?= ]

而且跟你說噢.. 在任何論壇 除了這個post 跟部隊post 沒一個post是我們發的= [ 而且也沒有做過回覆跟參與

例如:http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:15 PM , Processed in 0.047332 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存