2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 隨住血染上Player Online做訪問後,第一次宣言 ...
樓主: 小飯._.
go

隨住血染上Player Online做訪問後,第一次宣言 [複製鏈接]

我講下我既睇法
個日 由我帶隊  一路由朝早打到夜晚
係中土開路殺出去國任地點
我地龍頭win玩一場出黎後面條龍尾更係唔見左(win一場 出黎後面3個連住既地可以同時冇晒)
我地辛苦開路不斷向國任目標地前進
而羸得黎既土地卻守唔住 (點解會咁?)

所以先想紅國人~集結力量~唔好分散
繼續各自為政既話 我諗紅國想強大都幾難

如果要帶有色眼鏡黎睇e個post 對人唔對事
黎引發罵戰  咁你唔睇好過睇

原帖由 fantasy04 於 2008-8-1 01:00 PM 發表
我講下我既睇法
個日 由我帶隊  一路由朝早打到夜晚
係中土開路殺出去國任地點
我地龍頭win玩一場出黎後面條龍尾更係唔見左(win一場 出黎後面3個連住既地可以同時冇晒)
我地辛苦開路不斷向國任目標地前進
而羸得黎既土地卻守唔住 (點解會咁?)

所以先想紅國人~集結力量~唔好分散
繼續各自為政既話 我諗紅國想強大都幾難

如果要帶有色眼鏡黎睇e個post 對人唔對事
黎引發罵戰  咁你唔睇好過睇

連呢隻game 係易攻難守你都唔知就收下聲啦
點解你地咁易攻?
因為你地團內可以夾定一齊入一個場做攻方
守係冇得選 , 其他團點知第二個國會攻邊個場?
又點知幾點會攻邊度?
哦 , 係咪得血染可以向外打?
其他團既就留守(就係留實係個map 度, 仲要10幾個一齊等)等對面宣戰?

一味係度推? 咁易守又唔見你地守下d 非國任場? 巴之閉

邊個帶有色眼境覺得自己團好偉大先?
咪係你地既團長大大囉

原帖由 慕邪氣 於 2008-8-1 01:38 AM 發表

其實發放"血染開左國商啦"果句話既果位會員,
佢出果句字唔夠1分鐘,我地內部就已經話緊佢
如果你現在知情,接下來的話我只會覺得你針對血染

你(血染會員?)話有會員講過, 血染會長話冇人講過

原帖由 小飯._. 於 2008-8-1 12:32 PM 發表  

講ID 乜用?
唔通默战會知我地紅國既事?
我話我係炎鳥既你咪又話我抹黑同妒忌?
我係秋名既又如何?
我係陷阱陣既又講唔講得?
我無會既又唔講得?

明明自己係度踩其他部隊但係扮到好君子咁

原帖由 woodlcw 於 2008-8-1 06:21 PM 發表

點解你地咁易攻?
又點知幾點會攻邊度?
其他團 ...

邊忽令你覺得我認為自己團好偉大 = =
有色眼鏡邊個帶?
我不嬲同人講自己團細..小人..廢...
亦沒自封過 血染係紅國第一大團..
沒證沒據可不可以停止 無謂既 辱罵
可否別把其他人的話當成我的好嗎 血染全體=我? 點解野野指住我呢@@?
我又想問一下 我幾時有串過..
有邊個見到我串..  無論2kf 定 game 我都一樣做返自己
可否停止 你地既抹黑行為 =[
而且也留下你地既ID吧 我地將存有誤會既事 慢慢傾清楚吧

原帖由 woodlcw 於 2008-8-1 06:24 PM 發表

你(血染會員?)話有會員講過, 血染會長話冇人講過

請留意#40 吧
難道我是鐵人 難道我有全頻外掛 不同地圖也看到
難道我無所不知 難道我是神?
留ID只是讓大家知道你地身份 你有Point 大家亦會很支持你阿@@
道歉過了 還追罵是不是還罵不夠呢?還是另有目的呢??
你想發洩就盡情發洩吧
讓你發洩夠噢

原帖由 132605016 於 2008-7-30 11:06 PM 發表

有乜好妒忌?妒忌你係"紅國第一大團團長"?
唔怪得你成日都話要做第一大團啦
你估人人好似你虛榮心咁重?

我唔覺自己係紅國第一大團團長
這名號是大家給的?

血染的大家好

客套說話不多說, 只係想你們教導一下你們的會員
今日下午 , 貴團員"lose"在"數個"戰場的自軍據點附近不斷建築侵食和方尖
請問這是你們團獨有的戰術嗎?
如果不是, 可否叫你們的團員不要故意破壞戰況好嗎?
方尖和箭塔暫且不理 , 但3座侵食對戰場的重要性我想你們也知道的吧

還望團長多加注意

附圖二張, 請多加參詳

p.s. 團長先生你的頭post 語氣對其他團過於不肖和沒禮貌, 可以多加修改嗎?

秋名豆腐
桂雛菊

原帖由 小飯._. 於 2008-8-1 06:43 PM 發表

邊忽令你覺得我認為自己團好偉大 = =
有色眼鏡邊個帶?

真係畫公仔要畫到出腸

你頭post 既意思唔係話緊其他團冇做野? 得你地團打得?
咁同認做紅國第一大團有乜分別?

唔知你有心定冇意啦 , 串完人都唔知/扮唔知?
跟住仲要推落話會員講既野唔關你事, 真有趣

你係團長, 硬係乜都入你數啦?
又唔見赤血虎眉比人針?
又唔見炎鳥優彼德比人針?
又唔見.........?

邊個團太高調咁"宣揚"自己大家都有眼見 , 仲要用d 乜語氣乜態度大家都係有眼睇的

請留意#40 吧
難道我是鐵人 難道我有全頻外掛 不同地圖也看到
難道我無所不知 難道我是神?
留ID只是讓大家知道你地身份 你有Point 大家亦會很支持你阿@@
道歉過了 還追罵是不是還罵不夠呢?還是另有目的呢??
你想發洩就盡情發洩吧
讓你發洩夠噢

請留意#35 吧
貴會員話"佢出果句字唔夠1分鐘,我地內部就已經話緊佢"
唔通團長大人會關公會頻 , 定係你地內部咁有趣用密頻罵佢?
咁都仲要死頂落去.........

可能你"話"自己冇講過"血染要成為紅國第一大團"
但係你所作所為大家都有眼見

唔係點解你會係第一個post 話叫支援無團肯幫你呢? 團長大大

原帖由 桂雛菊 於 2008-8-2 09:57 PM 發表
血染的大家好

今日下午 , 貴團員"lose"在"數個"戰場的自軍據點附近不斷建築侵食和方尖
如果不是, 可否叫你們的團員不要故意破壞戰 ...

好彩你有cap 圖
唔係團長又會話你老屈/妒忌/抺黑架啦

不過就算你cap左圖 , 佢地唔理你都吹佢地唔脹架~

原帖由 woodlcw 於 2008-8-2 11:44 PM 發表

好彩你有cap 圖
唔係團長又會話你老屈/妒忌/抺黑架啦

不過就算你cap左圖 , 佢地唔理你都吹佢地唔脹架~

路過)  你冇啦啦俾人話 你會吾會問人有冇證據先 ?
老屈/妒忌/抺黑 1定有可能有  有圖/證據 只係表明你冇玩野先
你又知冇人理 ? 冇人理血染個團長會係衣個POST 同你講咁多野 ?

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

現在我都沒刻意去做國任,你地慢慢嘈飽佢

原帖由 woodlcw 於 2008-8-2 11:42 PM 發表

請留意#35 吧
貴會員話"佢出果句字唔夠1分鐘,我地內部就已經話緊佢"
唔通團長大人會關公會頻 , 定係你地內部咁有趣用密頻罵佢?
咁都仲要死頂落去.........
.

果陣小飯冇上線

十週年勳章(賀詞)

原帖由 桂雛菊 於 2008-8-2 09:57 PM 發表
血染的大家好

我係血染
ID: 時光倒流三萬年

本身都唔想 回 POST
不過呢條友起 D 野真係濕九

不過今次開到國商,有好多場都係血染守住國任
的確血染可以係成個綠色既中土到都留住一點既紅色國土..
依個係事實...

我唔係血染人,無錯我係有諗過將國任交哂比你地做而我唔入國任場..因為大家冇咩默契,同唔清楚你地既打法,所以唔想阻住
但係我地雖然係細公會,但係我地都會幫手攻國任旁邊既地...請你唔好講到我地冇做野咁 :)

原帖由 derekmkh 於 2008-8-3 03:58 AM 發表
不過今次開到國商,有好多場都係血染守住國任
的確血染可以係成個綠色既中土到都留住一點既紅色國土..
依個係事實...

我唔係血染人,無錯我係有諗過將國任交哂比你地做而我唔入國任場..因為大家冇咩默契,同唔清楚 ...

我只係想表達一個觀念係 紅國人需要團結
而原因在#41 那位人兄的說話=我的解答
多謝你能平心靜氣跟我講這番話

原帖由 woodlcw 於 2008-8-2 11:42 PM 發表

真係畫公仔要畫到出腸

你頭post 既意思唔係話緊其他團冇做野? 得你地團打得?
咁同認做紅國第一大團有乜分別?

唔知你有心定冇意啦 , 串完人都唔知/扮唔知?
跟住仲要推落話會員講既野唔關你事, 真有趣

你 ...

話其他團冇做野 得我地團做龍頭  點解會等於 認做紅國第一大團
再者想認都要有人 支持吧
至於成員發言一事  我是不是收了錢要24小時上線?
200把口 我可以擋到幾多把 再者 我道歉左
你重咁關注里件事 係咪有d咩特別事發生左 令你咁著緊?

血染的大家好

看看圖片的國力 那時應該是完場前了吧
相信這樣的建設不會做成什麼大問題吧
小團成員可能希望増加多點貢獻 獲取更多經驗
不過小團還是會向本人問清楚的
多謝你的舉報

致於有關字眼方面的問題
我相信是大大敏感而己
或許是文字傳達能力有限吧
所以希望大大見諒

至於有位大大問到
為什麼要留ID  這只是方便大家聯繫吧
並沒什麼大意

原帖由 woodlcw 於 2008-8-1 06:21 PM 發表

點解你地咁易攻?
又點知幾點會攻邊度?
其他團 ...

那便落力去攻吧 沒人叫你守的

本人 紅國血染 ID:水蟻...
真係愈睇愈唔過眼...係咁插係咁插...
至於個會員LOSE...已經出左會...
國任方面既問題...都唔多講啦...
大家做蕃自已份內事....
起碼我地知道自已有冇出力

PS..不過我相信下一個引用我個POST一定話...
      "得你地有出力咩...我地...."之類...

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:46 AM , Processed in 0.040737 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存