2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 誅仙Online 為何紅人都被一些自以為正義的人當成惡人? ...
go

為何紅人都被一些自以為正義的人當成惡人? [複製鏈接]

諸仙在香港的伺服器,我敢說有很多外掛..
新幹線無法消除這外掛,那沒辦法.
只可以自己動手來清理..
但外掛永遠清不掉..
而一些自以為"正義"的人,
一看到我紅名,必定追殺!
紅人必定錯嗎?
為何你們殺了像我一些紅名的人,
卻開開心心地說我殺了傻仔等..
當你給外掛搶了埸,
你開了紅殺了那些外掛,
而你給人殺掉,你會有什麼感受?
有那些自以為正義的人存在 = 增長外掛!
蹤使我下次看到外掛,我也不會再殺..
代價真的很嚴重..
爆裝,跌裝...
玩家"琲玥﹏"
你殺了我,我自知實力不及你..
但你卻不知道我紅名如何得到..
像你們這些自以為正義的玩家,
我沒有什麼說可說,
反正必定有人說我技不如人.
我目的都是不希望外掛的風氣日益增加..

殺外掛毫無作用=無意義 呢個都廢事多講
唔講你唔知 一講你就知
其實大部份人無當過你地係惡人 只係當你boss 打寶ok?

呢個世界就係咁

唔洗講啦,睇你個樣都知你係果類人..

諗野宏觀D啦朋友

原帖由 Saski 於 2008-7-30 09:33 PM 發表
諸仙在香港的伺服器,我敢說有很多外掛..
新幹線無法消除這外掛,那沒辦法.
只可以自己動手來清理..
但外掛永遠清不掉..
而一些自以為"正義"的人,
一看到我紅名,必定追殺!
紅人必定錯嗎?
為何你們殺了像我一些紅 ...

D外掛係清唔晒的.無必要開紅打佢地..好多係用黎打GAME錢賣比玩家..另一類的外掛係D眼高手低既人,
有錢有實的力多不會用外掛以免付之流水.
我多數唔會打紅人除佢主動打我又或者左佢係殺過或我朋友, 如有打錯紅人時都係釣魚時普攻篤到佢 =.=,
(而家釣魚太多人啦),不過我聽講有化身如果紅名死左係唔會噴裝的,不過唔知真定假...如果係就好啦...
有錢就不噴裝....

原帖由 Saski 於 2008-7-30 11:22 PM 發表
唔洗講啦,睇你個樣都知你係果類人..

d狗幫會出狗人係咁嫁啦!!

紅名比人殺...成日都有發生...

我原本都諗...我紅我事...我又同人無怨無仇...應該唔會殺我...
點知...真係會有人同你三唔識七...見你紅就殺你的...
果次...係 某幫幫主...執左我件+6甲...

另一次...我幫會有人紅左名...又係無啦啦比人殺左...
仲要執左佢個神木骰...

兩個case...當然兩邊都唔會比番d 野你...
仲會串你..."做咩唔買化身?" "紅得名預左比人殺~" "驚掉裝就唔好紅"

紅名比人殺...變了天經地義一樣...
好想開個幫叫 反機械武鬥會 ... 專殺外掛... 不過...成team人都係紅名...
唔知會唔會有人都係見到呢個殺外掛既幫...都係見紅就殺呢...
總會有呢d 人掛...亦都係呢個會唔敢開既原因...

玩過星曲WEB

原帖由 小月~ 於 2008-7-31 08:57 AM 發表

d狗幫會出狗人係咁嫁啦!!

做咩話自己不夜狗0,0

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-31 09:57 AM 發表

做咩話自己不夜狗0,0

冇人話你地星宿啵,做咩話人地幫會呀,身有屎?我都冇指明係星宿狗做d 咁ga 野囉!

玩過星曲WEB

原帖由 小月~ 於 2008-7-31 10:04 AM 發表

冇人話你地星宿啵,做咩話人地幫會呀,身有屎?我都冇指明係星宿狗做d 咁ga 野囉!

擺明話你又點?我唔似你呢d小人甘o.o

咁佢係殺你就殺你嫁啦   殺紅人有錯咩~"~?

原帖由 血霸鬼邪 於 2008-7-31 10:23 AM 發表

擺明話你又點?我唔似你呢d小人甘o.o

係人都知你大啦,十大外掛第一吖馬! 你兩失大哂囉,比你話親,好痛.........仲有d 驚..........有d 粒水你用飛天掛打我....怕,怕

十週年勳章(賀詞)

老實說,這個話題在遊戲裡打爭論了無數次~

我認為,只要你是紅人,那管你是為何而紅,就可以開打~

你要去做紅人,就要先有被殺的覺悟,沒有這種心理素質,

我勸你還是別當紅人好了~

另外你說是殺外掛,那我來問你,你殺完一次,外掛會少了一個嗎?

我相信答案你心中有數,別在自欺欺人了~

你這種行為打個比喻就是,我在街上看到了一個小偷,我把他殺了~

然後我被警察拘捕,我能夠用因為我是殺小偷這個原因是免罪嗎?

答案也是你心中有數的~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小月~ 於 2008-7-31 10:52 AM 發表

係人都知你大啦,十大外掛第一吖馬! 你兩失大哂囉,比你話親,好痛.........仲有d 驚..........有d 粒水你用飛天掛打我....怕,怕

話你戇鳩驚你嬲
佢用飛天 你咪同官方講囉
淨係識針對呢個論點黎講
訓啦柒頭

紅名我見到就唔會殺 ~~~  但唔係因為覺得你偉大....反為覺得你on9囉....周街都外掛你殺得幾多個 ?? 佢地一行7-10人著晒制服成隊解放軍咁..你搞得幾多個 ??殺完佢仲要識自動回城回位再升過...人地機械人黎架...你諗下邊個蝕底....習慣下啦...

我本人如果要做任...我會走去d機械人邊...怪一重生就打一下...跟住又開第2隻...唔駛隻隻都打死晒ga...一樣計你數...拿拿林搞掂個任下一個重好啦..
殺乜鬼丫

原帖由 最強之師 於 2008-7-31 11:09 AM 發表
老實說,這個話題在遊戲裡打爭論了無數次~

我認為,只要你是紅人,那管你是為何而紅,就可以開打~

你要去做紅人,就要先有被殺的覺悟,沒有這種心理素質,

我勸你還是別當紅人好了~

另外你說是殺外掛,那我來問你 ...

你呢個比喻真係好鬼正

原帖由 紫芯*蕃薯 於 2008-7-31 11:48 AM 發表
紅名我見到就唔會殺 ~~~  但唔係因為覺得你偉大....反為覺得你on9囉....周街都外掛你殺得幾多個 ?? 佢地一行7-10人著晒制服成隊解放軍咁..你搞得幾多個 ??殺完佢仲要識自動回城回位再升過...人地機械人黎架...你諗下 ...

讚成 樓主你睇開d啦..因為我都試過...(好彩冇跌裝同爆裝)見到d外掛狗你殺黎都冇用..
人地新幹線都唔理你理黎做乜

星宿狗,官方理唔理係官方既問題,但你地用得飛天掛我地做玩家就可以話你,用掛封頂(90lv)就以為好巴閉?話你知,冇人睇得起用外掛玩既玩家架,唔好7下7下咁啦

原帖由 誅滅仙 於 2008-8-6 08:38 PM 發表
星宿狗,官方理唔理係官方既問題,但你地用得飛天掛我地做玩家就可以話你,用掛封頂(90lv)就以為好巴閉?話你知,冇人睇得起用外掛玩既玩家架,唔好7下7下咁啦

垃圾..
串人都要淆底?
開新ac驚比人串 ?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-31 08:19 PM , Processed in 0.046148 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存