2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 好灰, 再係咁落去我都唔玩了= =
樓主: 小由奈
go

[國家] 好灰, 再係咁落去我都唔玩了= = [複製鏈接]

因有fd在紅國開了,
我也開了個新角去紅度玩下...
黃的角色差不多沒升過..

去到之後,發現紅國常常被綠國打...
仲一連開3,4個以上戰場...

以紅國的人數...跟本係守唔哂d場...所以一直得數塊地
但係我見我d fd 沒有放棄...雖然他們都不是很勁
但也努力咁守住戰場

前天打到了國商,真係幾感到恩惠...
希望大大們要團結一致,唔好向惡勢力低頭

你個團是不是做錯了
個遊戲是50打50,
50人入面不一定只有你團的人,不是專門給你團的人玩
所有人都可以入去玩
你唔好以為一團人,人多便可以亂踢人,你要後果自負
我已經同我的綠國朋友,公會朋友決定,以後見到你團的人都會踢哂你團的人
如果你又踢反其他人,一係大家鬥踢,踢到你團以後唔踢人或者出道歉信才停止踢你
我認為你要為自己團踢人,霸地,故意以多欺少,"故意"封人國商的惡行負責
不是只有你有踢人的權利,你團踢人時應該料到自己都會被人踢
你們應該為自己的惡行負責,受到應有的對待
自己點對人,人地點對你
--------------------------------
致H團各會員,有部份人應該都是有良知的,他們踢人時應該不用幫手
不然真的是物以類聚
會長是這種人你都跟,如果是我我會退會
---------------------------------
想為國家的人請不要令國家,國人感到蒙羞

= = 好多野呀^^   睇唔灑~

本人認為 黃國不強....人口也不多....

綠國人口好像比黃國多一點兒喔...

中土5國一齊打"戰場有限"
綠國唔係打紅國"就打紫國"
唔通你要綠國乖乖地比你打咩"
追國商打我覺得正常丫"
唔通你做好人比其他國開國商"之後打返自己牙?
紅國比人打到剩返3地個陣都未出聲啦"
紅國一樣發圍開到國商"我欣賞紅國=)
咁得閒開post屌泥樣又屌個樣"不如練好d技術啦"
技不如人反而出泥屌人"會唔會無賴左d=(

唉..你自己反省下la
叛x  依個團.次次嬴左都系全體頻 講[叛x 萬歲].
仲要吾只1次. 依d心態 系就系好既.
但系未免太 招搖.令人覺得有d串lor..
仲要有陣時p甲p到出神入化.
達到  時來運到 既境介`
不囍勿插=]

今個星期一定開到放心繼續玩啦
紫國需要你

原帖由 ku_ 於 2008-8-4 06:12 AM 發表
中土5國一齊打"戰場有限"
綠國唔係打紅國"就打紫國"
唔通你要綠國乖乖地比你打咩"
追國商打我覺得正常丫"
唔通你做好人比其他國開國商"之後打返自己牙?
紅國比人打到剩返3地個陣都未出聲啦"
紅國一樣發圍開到國 ...

追國商, 我覺得不正常.
如果你知道別國的國商任務即是你開了個分身去別國看.
為什麼要開分身去看別國的任務? 跟本玩家應該自律玩好自己選好的國家角色才是正常的遊戲環境.
如果自己的國家恰巧和別國的國商任務相同才搶那才是正常.

有國家喜歡專破壞別人的國商任務也沒有辦法, 只要他們明白自己是出了 "茅招" = =

原帖由 Leaf2008 於 2008-8-4 06:42 AM 發表

為什麼要開分身去看別國的任務? 跟本玩家應該自律玩好自己選好的國家角色才是正常的遊戲環境.
如果自己的國家恰巧和別國的國商任務 ...

又冇話唔比開分身"紫國都可以有人開分身去黃同綠"
都係打唔打到守唔守到問題而已"
冇話茅唔茅"

原帖由 Leaf2008 於 2008-8-4 06:42 AM 發表

如果自己的國家恰巧和別國的國商任務 ...

1.我記得好多次都係由紫國既人講比人地知國任地點
2.人地打國任有可能同你地一樣 你又知道嗎? (聽聞有次黃紫撞左)
3.你唔比人地國家國任係你旁邊 又或者根本要經過你地塊地?
4.成個國都搵唔出50個精英黎守國任?

原帖由 pksonsing 於 2008-8-4 07:31 AM 發表

2.人地打國任有可能同你地一樣 你又知道嗎? (聽聞有次黃紫撞左)

我認同"有時國商真係會撞"又或者要打左某度先可以打落去"

人數差距實在太大
我3隻人都係紫國

-.-...10個弓游...我5個雙戰KO

"-.-...10個弓游...我5個雙戰KO"
雙戰...
你過到去我話你勁tim...
話明用貫骨lor...射岩比你技術再高...一樣過唔到去
+上5雙手戰打得到10弓遊係因為10弓遊唔係一個團弓遊=佢地冇咁合作
如果10隻合作既弓遊可能...推線力高過所有職...
請知道...50p50時...雙方都有好多新手盾的...只要多加利用...弓遊無敵呀...

sorry我之前有事做冇回到...

原帖由 pksonsing 於 2008-8-4 07:31 AM 發表

1. 人地講就沒辦法但自己開分身特地去看別國的國任就很奇怪, 遊戲就是想大家專心玩自己國的角色,
    即使你想玩幾個國家也不應把各國之間的國任互相傳出, 因為遊戲沒有expect 玩家知其他國家的國任, 如果有, 就一早set個npc 給你問別國的國任.

2. 你有沒有看清楚我說的話@@?
    我有說 如果其他國的國商任務也相同時, 打是正常的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. 我只強調不應開分身特地去看別國的國任然後特地去阻止!!!!!!!
    你亂打亂撞阻了別國的國任沒所謂, 但你開了分身知道別國的國任後才作出打那處的舉動是不正常的

4. 同一班50人可以連續打幾場? 人地人多車輪戰來打你, 你可以打幾多場?
    不要跟我說國家有幾人不緊要, 如果將來4國合力打最多人那國時不要說不公平 = =

你要相信風水輪流轉的道理~好快紫國就會掉返轉@o@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:36 PM , Processed in 0.041311 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存