2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 好灰, 再係咁落去我都唔玩了= =
go

[國家] 好灰, 再係咁落去我都唔玩了= = [複製鏈接]

晚晚國任都俾人圍到解唔到, 紫國國商都已經唔知幾耐未見過= = 次次一到國任時間幾個大團就好似夾埋一齊咁係咁攻過黎= =咁樣仲有咩好玩, 強者愈強弱者愈弱, 我唔想轉國, 但係咁樣玩法紫國根本冇辦法玩落去= =

黃國綠國成日話我地有人串所以打= =我相信我地唔串既人絕對比串既人多, 但係點解冇人因為我地唔串既人而俾下面我地讓下我地小團體打國商= =

我知道我地人唔夠多, 就算點講都係冇用, FEZ人多聲氣大, 人少既話幾乎可以話俾人當怪咁打=.= 橘子冇制度控制各國人數, 變成而家咁, 我地係玩家唔係怪=.= 1打5再有技術都死......咁樣落去既話我都唔玩了, 場場都sm到爆, 解國任又俾人圍住黎打失敗哂, 又買唔到國商武, 想打狂牙咩? 紫國3星地圖一直都俾人進攻狀態= =
已有 1 人評分Good 收起 理由
澤DEE + 2 唔好放棄 努力 ;)

總評分:  Good + 2   查看全部評分

紫國衰在唔夠人成日比人多恰人少

紅國都係唔多人...
成日比藍綠打...打到得番國外面幾個城...

但係昨天開到國商
雖然最後係咁比綠國打,好彩都守到...

加油,你地都可以的...

綠國H團係專登係破壞我地國任lo= =追住我地國任圖黎打, 你地人多姐駛唔駛玩到咁狗呀= =

紫國晚晚都玩5v0拎番d地
朝咁早仲攻我地黃國
你話我地唔攻你地
你地夜晚咪又攻我地玩5v0

你可以試下用團結攻擊黎屈機...講真要屈...個人認為:
10個弓遊守中路...只用貫骨3個人一隊咁射...最後個個係箭雨防刀遊的
(e個人唔可以係一個人做死)之後用戰爆塔同擴
中路...15個人守曬
之後有多10個人幫手點都夠玩(5個左,5個右)
職用:1個盾戰(定人/吹人),1個雙手戰(巨龍爆塔法唔錯/吹人/重壓斬人血)
1個弓遊常時隱身(必要時用貫骨幫自己人走)
1個冰法...唔洗講都知用法= =(冰法要多保護弓遊)
1個刀遊...只打法c====>防冰d/冰b防自己人走...(弓遊要多保護e個,佢好重要)
水工同擴工e d...5個人擴曬la...講真,一場國戰:25個團結既人可以打曬
不過有d野要小心既擴完地就用箭塔守(中間用4座,左右各3座)...
守地時:唔好走太遠...記得用箭塔幫手
果25個人唔洗去衝得太遠...守到60%地就羸得...
必須時出合成25個人去曬護(自己國力=150%,敵國力=150-200%時收水出最好)
爆成功之後...唔羸先奇
你可以試下,不過係苦戰,因為25打50...難係難d不過要贏唔難弓遊係好屈機
貫骨用黎守地係一流
以上只係個人意見,唔鍾意請勿話我...可以指點下我e個戰術既利弊^^

原帖由 leoho 於 2008-8-2 12:42 AM 發表
紅國都係唔多人...
成日比藍綠打...打到得番國外面幾個城...

但係昨天開到國商
雖然最後係咁比綠國打,好彩都守到...

加油,你地都可以的...

紅國終於出到黎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小由奈 於 2008-8-2 12:30 AM 發表
晚晚國任都俾人圍到解唔到, 紫國國商都已經唔知幾耐未見過= = 次次一到國任時間幾個大團就好似夾埋一齊咁係咁攻過黎= =咁樣仲有咩好玩, 強者愈強弱者愈弱, 我唔想轉國, 但係咁樣玩法紫國根本冇辦法玩落去= =

黃國 ...

加油吧
紅國都係昨日辛苦開到國商
我相信你地比心機..一定都可以的說

走人啦..game入面強弱懸殊只會不斷擴大
越玩越無癮

你地要加油.....唔好衰比佢地睇

沒錯...! 藍綠成日也是阻著紅國做國任, 最後那埸不知被攻了多少次, 最後也能完成.
其實不只國任, 藍綠更時常佔紅國的3星地來打換國武的道具 >_<|||||

所以紫國不要灰心 /@@/ 加油

你地講到1服綠國好似好勁咁= =
但係點解2服綠國成日比紅紫打.......orz

原帖由 Arsenal_99 於 2008-8-2 12:36 AM 發表
紫國衰在唔夠人成日比人多恰人少

紫國/紅國衰在積弱

國家人少->新手多
新手多->國戰白木多
國戰白木多->國戰成日輸
國戰成日輸->勁人走sai
勁人走sai->國家人少->無限lop

綠國/黃國勝在積強

國家人多->唔收新人
唔收新人->白木少左
白木少左->國戰成日win
國戰win->易d升lv
易d升lv->d人勁左
d人勁左->國戰成日win->無限lop

所以,
紫國和紅國只會越來越弱
綠國和黃國則越來越強

如果可以打首都和滅國,紅和紫國一早就被滅

笑傲無雙

你有實力既話怕咩比人圍

原帖由 全職學生三世 於 2008-8-2 02:18 AM 發表

紫國/紅國衰在積弱

國家人少->新手多
新手多->國戰白木多
國戰白木多->國戰成日輸
國戰成日輸->勁人走sai
勁人走sai->國家人少->無限lop

綠國/黃國勝在積強

國家人多->唔收新人
唔收新人->白木少左 ...

黃國都比人打入首都啦上次
同埋點解國家少=新人多???
你1個國家多人先多新手呀...你係咪諗錯

原帖由 mikan0216 於 2008-8-2 02:10 AM 發表
你地講到1服綠國好似好勁咁= =
但係點解2服綠國成日比紅紫打.......orz

你咁講好似Baro ser紅紫叫有料到喎..
如果咁 合ser就正...
就算我係Ares ser綠國人..
我成日都好想紫國攻出大陸搶番多d地..同埋守得自己國好好地..
公測到e家就黎1個月..紫國由當日稱霸夜晚變到e家..日夜都俾人禁住黎打..
真係想紫國多番d識玩既人..合ser就好..
反正e家玩家開始大量流失..就算合ser都未會去到爆ser咁既樣..
又可以令個ser多d人..

國商開唔到 你都可以同其他國家收架姐!

你ser1定ser2..ser1只不過係上個星期失敗左姐
再對上個星期都有開..

原帖由 seraphima 於 2008-8-2 12:48 AM 發表
你可以試下用團結攻擊黎屈機...講真要屈...個人認為:
10個弓遊守中路...只用貫骨3個人一隊咁射...最後個個係箭雨防刀遊的
(e個人唔可以係一個人做死)之後用戰爆塔同擴
中路...15個人守曬
之後有多10個人幫手點都 ...

-.-...10個弓游...我5個雙戰KO

國商裝又唔係話真係好勁,又何必咁執著
而且開左都未必岩用,一切都要講運氣喎 xd
好似上星期國商遊俠武器lv5小刀 lv12弓,裝仲要男女各得1件
個男頭樣衰到爆,成棵草擺係個頭上面.....

老老實實紫國唔需要小朋友,你咁鍾意贏咪試下去黃國綠國lu睇下係咪一定贏? xd
練過隻人都唔駛話好耐,e家競技場又可以唔同國既人互相交易(我覺得似交易區多d =.=) 你過野都方便好多啦.
係走就快呀,唔好成日開埋d抱怨文唯恐天下不亂咁...紫國雖然人少,不過少你一個呢d咁既人就唔怕少lu
小妹有神盾之後至開始玩fez既,唔知之前有外掛果陣紫國發生咩事,不過有d fd話無外掛所以唔玩fez lu,聽完之後真係覺得非常好, 少左呢d人大家都可以玩得開心d

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 01:07 PM , Processed in 0.035364 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存