2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 功夫世界 獨步天下 SER 之 [[[[黑暗時代]]]~想做英雄入尼!!! ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: mnnxacc
go

獨步天下 SER 之 [[[[黑暗時代]]]~想做英雄入尼!!!有仇報仇是應該的! [複製鏈接]

冇計la
d人屎開歌炸
5夠人講就禁人言
佢地死得未阿

你諗住新幫叫咩名-. -??
add 我msn 傾下
kenneth_825@hotmail.com

己經有好多公會加入 左追殺  敢死一族行列~~~~~多謝大家支持~~~~繼續加油~!!!!!!!!!!!!打柒佢地

叛逆的夢 真係7撚到冇朋友架   問我借70優刀  唔借就要殺9人  good dog一隻~~~  又話自己好撚多裝  咩5000爆優鞋有人6億收你  仲要串人話合唔到  我當場笑左  一定啦  d裝有名架 點合到你狗哥隻鞋阿 叫人踢左d組員組9你吸經好笑行為 唔組你就話9人一樣係到吸  我一隻69刀 打71怪拖緊5-6隻怪叫吸好笑wor~~............  仲有扮大哥行為 咩一定入到無心拎盟主令  好心你收啦  咩一定入到wor  問撚左我未阿 下???  又話自己多裝多元bo  掉左裝要扮死狗拎  好笑阿@@~~~~  功夫 ser1 寒軒留字    我真係好撚中意你個句(  軒哥 你未用得把刀可唔可以借比我用  到你用到再比返你 )      個日唔爆你大頻真係on 9左囉   都怪我太撚好人

吹撚到黑暗時代- -""" 你真係叻!!!你咪又係唔夠人打依加要搵人去同你去死..晒撚氣..玩左咁耐依加先知咁廢..禁住比人打???講到自己咁偉大..你咪係條氣唔落...廢撚!!!

原帖由 sandyes 於 2008-8-6 12:04 PM 發表
吹撚到黑暗時代- -""" 你真係叻!!!你咪又係唔夠人打依加要搵人去同你去死..晒撚氣..玩左咁耐依加先知咁廢..禁住比人打???講到自己咁偉大..你咪係條氣唔落...廢撚!!!

超...我吾撚post上尼      都大撚把人打9佢地~~~~   我幫手宣傳下姐      吹吾撚帳??     吾撚据牙??         叫版主封左個post佢囉   7頭on99^^   你以為你邊撚個^^

估唔到黑賓周   由開server比人屌到e家

你呀媽真係折壟

超...我吾撚post上尼      都大撚把人打9佢地~~~~   我幫手宣傳下姐      吹吾撚帳??     吾撚据牙??         叫版主封左個post佢囉   7頭on99^^   你以為你邊撚個^^

未見過咁撚on9既宣傳

原帖由 俄羅斯 於 2008-8-6 05:07 PM 發表

未見過咁撚on9既宣傳

你吹得我on9有人受....大撚把人支持打7你地

@@好似好好玩.....功夫有返d起面

夠啦夠啦!!"大家如果都係睇佢地班敢死/架勢吾順既人!!" 吾洗驚自己吾夠lv同佢地打!!"只要人多大家1齊努力既話..最後勝利1定係我地" 試問邊1個人可以忍受日日升lv比人清" 霸撚到咁樣* 以為封哂使者好撚勁好撚型咁" 係啦wo* 真係咁勁啦wo" 黑帝暗天佢地轉哂GAME"你地先有得做下國主 比你地封下使威水下喳..你地悶就玩清SER?* 老實講..你地既行動真係好撚賤"* 你地講到黑道有幾撚衰幾撚賤"* 我地班人只係針對某幾個會黎打"* 你地就玩清SER?* 好撚串架個火道海 叫人地去喪門到搵佢地打架嘛..試問下黑道既人有冇咁撚串過先..仲要玩到日日開國主係到玩口戰..吾夠人講就禁鳩人言"* 你地真係叻仔!!!!!!!!!!!講到呢到先,,佢地既衰野我驚我打到成千字...我希望大家1齊出1分力"! 如果大家有興趣想1齊打柒佢地既話...上線密我"鬼傲" <~ 加上我地黃金城*   多謝各位=]  努力抗戰到底"* 收字..

雖然我已經唔玩左幾耐,不過我都有dd支持你地,bj我都知佢係一條白目,不過希望如果你地反完唔好似返佢地,能力愈大責任愈大

已離開功夫一名刀  暗黑★刀神 字

原帖由 俠四~冷傲天 於 2008-8-6 03:28 AM 發表
叛逆的夢 真係7撚到冇朋友架   問我借70優刀  唔借就要殺9人  good dog一隻~~~  又話自己好撚多裝  咩5000爆優鞋有人6億收你  仲要串人話合唔到  我當場笑左  一定啦  d裝有名架 點合到你狗哥隻鞋阿 叫人踢左d組員組 ...

邊撚個叫叛逆的夢呀?
點解我之前日日打交果陣..見都未撚見過一次既?
係咪收人ac果d kai子呀?
收完人地隻ac係度扮勁果咋啦一撚定
算吧啦..我地個個都唔玩...咪由佢扮下大袋仔囉
玩緊果陣又唔見佢串到人...到依家個個都唔玩..咪收隻ac出黎威水下囉
呢種敗家仔...由佢係電腦面前拎返d虛榮感啦

呀叛逆的夢...你識唔識玩刀呀...要唔要我同軒指教下你呀?

ser1 仙石權兵衛 字

原帖由 神的羔羊 於 2008-8-8 12:32 AM 發表

邊撚個叫叛逆的夢呀?
點解我之前日日打交果陣..見都未撚見過一次既?
係咪收人ac果d kai子呀?
收完人地隻ac係度扮勁果咋啦一撚定
算吧啦..我地個個都唔玩...咪由佢扮下大袋仔囉
玩緊果陣又唔見佢串到 ...

你地無心戀戰之前咪又係同黑賓周埋堆

不過冇玩好耐...呢家局勢發展成點

黑賓周??  咩Q野黎  你指黑道???    SO  SORRY囉   無心冇埋過咩堆WOR  你邊位阿   留個名黎睇下  睇下你玩左幾耐 知道有幾多野啦  唔該~~~~

咁都好玩 隻game無人玩架啦 又佢地玩單機好過啦-.-

原帖由 俠四~冷傲天 於 2008-8-9 03:28 AM 發表
黑賓周??  咩Q野黎  你指黑道???    SO  SORRY囉   無心冇埋過咩堆WOR  你邊位阿   留個名黎睇下  睇下你玩左幾耐 知道有幾多野啦  唔該~~~~

人地唔識英文呀...maybe想講blackjack掛
你叫佢留名?
呢d洧青怪...只會留言不留名

吹到無心埋堆- -..你邊位ar???? 無心幫主一向冇同人埋堆架波....佢一向同自己幫友行動...唔好9吹啦..唔見下雨天未走果時吊...依加先出聲話無心埋堆,,..死傻仔..服左你

原帖由 俠四~冷傲天 於 2008-8-6 03:28 AM 發表
叛逆的夢 真係7撚到冇朋友架   問我借70優刀  唔借就要殺9人  good dog一隻~~~  又話自己好撚多裝  咩5000爆優鞋有人6億收你  仲要串人話合唔到  我當場笑左  一定啦  d裝有名架 點合到你狗哥隻鞋阿 叫人踢左d組員組 ...

原來你真係俠4既寒軒呀@@我都係俠4架,唔知你記唔記得我呢

支持!!有仇報仇!!!!!!!!!!!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:45 AM , Processed in 0.039054 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存