2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 功夫世界 獨步天下 SER 之 [[[[黑暗時代]]]~想做英雄入尼!!! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

獨步天下 SER 之 [[[[黑暗時代]]]~想做英雄入尼!!!有仇報仇是應該的! [複製鏈接]

有冇人覺得  >>>>>>敢死一族 <<<<<   成日亂甘殺人    橫行霸道  好黑人憎呢~??

自以為自己D人高LV就亂甘殺人~~~~~!!!

而家我地獨步SER~~~某一個幫會    將另開一個新幫           以 專為擺脫呢個黑暗時代而設

現招請各大幫會70以上等級既人加入~~~~!!!!  !!!!!熱烈歡迎所有其他幫既人加入!!!!!~~   集結一起   起義!!

5~6人一組   見    敢死一族     就殺~~~~直至滅左佢地幫為止           到時你地再自己返番完本既會~~

好戰   鐘意殺人既你,吾一定要亂殺新手   白名既玩家     ,打能9  敢死一族     ~玩滅幫會 仲好玩-V-    快D加入啦~~~~

記住~~~~想名聲大增??   想PK殺人??      想要返可以升LV既和平日子??   想擺脫黑暗時代???

!!!!!!!!!!!!!!團結就是力量!!!!   !!!!!!!!!!!!!!

睇下佢地講野幾串~~~睇見都幾把火吧""......將心中團火爆出尼啦@@   而且佢地仲曾經講過要同全ser為敵@@  一個幫會真系甘勁??   可以打哂我地ser甘多人??

我地就幫佢地成全呢個   健力士大全記錄啦@@

【喊話】BLACKJACK: 【門派】誠意v3v寶寶: 想成班一齊
殺我地 5-6條友? 我地團結就是神!!!! 夠做埋黎吧>,<

【喊話】BLACKJACK: 【門派】叛逆的夢: 幾個公會打我地
我地未 撚 怕

喊話】BLACKJACK: 【門派】叛逆的夢: 夠做宜家落黎79
王 等啦   驚你地粒水@@只係識幫人地改game名== ]用下你
個豬腦搵錢好過啦

【喊話】BLACKJACK: 戚繼光被國主禁言<-----------------------吾夠人講就禁人言   行得正 企得正吾怕人講啦    白痴仔BLACKJACK 加你個垃圾會 敢死一族
【喊話】BLACKJACK: 吹波波咩 最憎人口戰<--------------------仲有大能把人同你地個會口戰丫....你地做甘多好事

【喊話】BLACKJACK: 【門派】叛逆的夢: 幫我出:【門派】
叛逆的夢: 慘【喊話】BLACKJACK: 【門派】叛逆的夢: 幫我出:【門派】
叛逆的夢: 慘

【喊話】BLACKJACK: 【門派】乂西關大少乂: 我問你  打
game 唔殺人  咁我不如 玩單機  仲好啦  係唔係先 洗拿 咁多
錢出黎玩呀
[/color]<-------------------------哇....呢句比個gd你      大家試諗下....你同d隊友好開心甘升升下lv   諗住今日爆多2lv   跟住無啦啦彈幾條友出黎清哂你場   跟住同你講:玩online吾殺人  我哂甘多錢出尼玩做咩??                吾系一次wo~~~~系次次升緊都彈幾條友出尼殺你-v-            呢句野就系佢地幫會殺人既理由-_-服未?!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________
以下是即時o系世頻 比人吊返轉頭既對話^^:

【喊話】鬼傲: 有分別啦緊係!! 黑道會吾會叫人去喪門同佢
打丫" 黑道會吾會話清全SER丫* 黑道會吾會叫人入華山話
人垃圾! 黑道會吾會日日開隻國主黎玩口水戰丫
<------------------------------------------------------------ 講得好牙鬼傲 ....敢死一族  你衰lun過黑道牙~

【喊話】鬼傲: 果陣時..比我殺撚到去閉關玩口水戰" 有撚用
咩而家你係到跟住人地做狗仔 =]     
                    <----------------------------gd   講得好            敢死一族   你地知吾知咩叫己所不慾 勿施於人阿??你地有冇讀過書架??

【喊話】鬼傲: 唉..你地收下水先啦!老實講,,吾係暗天黑帝佢
地吾玩..你會吾會搶到國主丫..你地問下ampm啦!!" 係wo*好
似而家咁風光wo,,開哂國主上黎玩口戰囉..咪又係人地吾玩..
先比你條撚 樣上黎惡下囉*
"<----------------------------------------你明吾撚明牙 ? 敢死一族    仲以為自己好撚勁!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

今日2月5日

【喊話】鬼傲: 【門派】鬼傲: 【隊伍】葉飛: 暴擊!您使用
迷離斬對叛逆的夢造成464點傷害您使用八卦刀對叛逆的夢
造成205點傷害您使用力劈對叛逆的夢造成534點傷害您將
叛逆的夢殺死【隊伍】葉飛: 獲得[鴛鴦帕]

【喊話】鬼傲: 【門派】葉飛: 叛逆的夢: 可以比返我?

【喊話】鬼傲: 做人 吾好太柒 OK!?" =]
<-------------------------------
笑撚到仆街><"""哈哈哈   你都有今日喇夢      你吾好甘on9   ok?   比人打趺左裝叫人比返你~哈哈哈   你地吾系好撚打得架咩

【喊話】叛逆的夢: 牛意  唔 撚打生死...組6個清全ser  宜家
開始  唔 撚 洗 升你地
                                  <--------------------------------                         佢地講到出口要清我地全ser喇~~~~@@大家識做啦~記住6個人@@   好撚勁既6個人  哈哈  ~清全

ser人牙    ...我地好撚驚牙>0<"~~~~~help~~~~~~~~

【喊話】林嘉欣: 您使用棍術對誠意v3v寶寶造成115點傷害
暴擊!您使用風火棍對誠意v3v寶寶造成1314點傷害您將誠
意v3v寶寶殺死                                                                                <-------------------------------------good job

安全為上      歡迎pm我留game名

為自己又好    為人地都好出一分力!

有人問吾入新會  幫同幫聯盟得吾得?      得!      最緊要o係 game入面達成共識   目標一致就ok了~~~~~~~~~

.

新幫一開~~會系度同大家講       歡迎留名

第一個十卜~~~~~~開左新會我再PM你   留名!

我都想加入
開左係game搵我

你係game出頻都唔用正身
叫人點幫你

好好,,,開左,,,我一定入

而家都未起清哂要入果d d低   甘做好吾安全   所以吾用正身  有原因      

你地留言加入就系度~~~~  留game名就pm我    安全為上~     >>>>>因為太多間碟

一夠人就行動

原帖由 索貓仔 於 2008-8-4 08:54 PM 發表
第一個十卜~~~~~~開左新會我再PM你   留名!

好提意~~~~我正想講

返屋企拉- - 做英雄 做你條毛就有你份 哈哈  

佢地殺你 係有原因既@@ 係你on99 比人殺姐

你連名都唔夠膽出
你仲點叫人幫你
你連佢地都唔驚 反而驚個幾d所謂既間諜

其他無聊回覆吾洗理~~~間諜??  心照啦^^

有意pm留game名~!!

你答唔到  又話人無聊
真身都唔出  就叫人幫你 你仲撚無聊
仲話滅人幫

原帖由 俄羅斯 於 2008-8-4 09:35 PM 發表
你答唔到  又話人無聊
真身都唔出  就叫人幫你 你仲撚無聊
仲話滅人幫

ok~吾洗你幫      甘得未

返屋企拉 膠人

你理得我   膠得有人支持~    如果要滅你地是on9的話     我膠得起!

原帖由 keverneth 於 2008-8-4 09:29 PM 發表
返屋企拉- - 做英雄 做你條毛就有你份 哈哈  

佢地殺你 係有原因既@@ 係你on99 比人殺姐

打你地呢班on99 7頭 pk狗吾叫英雄
唔通好似你地咁亂殺人叫英雄呀??

我可以幫你地出計
玩屈機組合

玩過星曲WEB

好似好過癮
好有江湖feel~

加油吧...
好似傲視ser咁......逆轉已將隱夜清到汁左

【喊話】BLACKJACK: 戚繼光被國主禁言<-----------------------吾夠人講就禁人言   行得正 企得正吾怕人講啦    白痴仔BLACKJACK 加你個垃圾會 敢死一族

原來禁言係for唔夠人講先用得
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:01 PM , Processed in 0.043652 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存