2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 憎恨!唔會在對女好!大家入面評論下我有乜做錯 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: yuethoi123
go

憎恨!唔會在對女好!大家入面評論下我有乜做錯 [複製鏈接]

放棄舊事 , 面對將來 , 經一事 , 長一智

我沒看你所打的...
只看了標題....
你想做就即管去做....
你會對女仔好...對你愛的人好...
證明你是一個好人...只是剛好遇錯了人...
我說不出什麼大道理...
我明白被人傷害是很差的一件事...
但憎恨只會辛苦你自己...

點解唔拎返佢d野呢,佢都咁對你,你對佢再好都冇用啦
係咪?
用下方法令佢變返本來這樣
咁樣唔係令自己個心過得仲開心d咩

超,08年=.=哂我時間打左咁多字

憎恨!唔會在對女好!大家入面評論下我有乜做錯
吾夠大方,少少經歷..就吾會再對女仔好又僧又恨?? 吾係其他人既錯...只係一個女仔吾好
(*呢個回覆,未睇全文,下面係睇左既回覆)

我對佢既付出唔多唔少都應該對我好少少la.但從頭到尾都係白廢心機
付出求回報既心態一定有,但係無回報,就一定係白廢心機??  你對佢好吾係想佢開心??

果到又舊又多虫.算了!之後佢日日都要去行街買野..
吾夠成熟...珍惜自己都係愛人既一種...買之前要考慮自己經濟能力!!
吾買名牌=吾愛....你重可以愛多佢幾多年??
你識人地幾耐先一齊??  斷估佢一開始就係咁貪錢...

我發世!以後都唔會在對女好!玩完就算!做壞好過好!最起馬唔會唔開心!
那麼,你同個女仔無分別...一樣係玩弄愛情既賤種

大家話la我重有乜唔夠好!係唔係做錯左好多!定係我真係做左傻仔!
你錯在,一個女仔對你吾好...你就要對天下所有女生報復
請你將心比心,可能你個賤女友,都係比人HURT完,再去HURT你...係循環定係終結睇你自己啦...
個女仔更錯都已經成過去...但係你就變左錯誤既開端

放棄舊事 , 面對將來 , 經一事 , 長一智

這次就當是一次經驗lo!當下次談戀愛時,想一想問題是不是出在自己身上,就算她始終也沒有喜歡你,這也是沒辦法的,你又不是她。

問題出係個女仔度,哩種女仔唔值得人去愛佢
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:03 PM , Processed in 0.037432 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存