2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 跑Online 《跑online》2000Fun公會 自己開左個挑機場,得閒既可以黎玩下= = ...
返回列表 發新帖 回覆
go

自己開左個挑機場,得閒既可以黎玩下= = [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

哈哈,近排公會暫時未有活動,不如咁呢- -

反正我都悶,不如我開個挑機場吧(低能仔= =)

咪當係訓練大運lo= =
自問你唔怕輸,唔會淆,又搵唔到對手,歡迎入黎同我挑下機,保證唔踢~

時間:
星期一至五下午5點30分至下午7點30分,下午10點30分至零晨1點30分

場名
cpu/小任挑機場

場地:
ALL RANDOM(道off)

想黎就黎喇~
一定唔踢人哦

冇裝有裝都接受挑機^_^

由於唔識貼圖,d圖係個帖到= =
http://forum.talesrunner.com.hk/ ... &extra=page%3D1
已有 1 人評分威望 收起 理由
katsunray + 10 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

回復 1# 憨憨的小任(CPU) 的帖子

對@@"我就係諗住大運繼續個時開呢d活動..訓練下

不過你依家都提早搞^^"GD

十週年勳章(賀詞)

今日試玩左幾場,結果呢,抽到拼就比珊罵pk,抽到橫比然罵pk,抽到魔豆就比成班人話我pk= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 01:00 PM , Processed in 0.025702 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存