2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 純弓遊給你的感覺
樓主: jasonloi
go

[游俠] 純弓遊給你的感覺 [複製鏈接]

原帖由 Fcw.V@幻翼x 於 2008-8-12 08:51 PM 發表
弓手有咩用? 一開始沖過去敵主水一下貫骨就可以等死ga啦

邊個叫你用貫骨...
你傻
我用精準亂水可以比用貫骨打出的傷多1~3倍

之前都仲好d 多左神盾次後....用箭雨d箭打左落人地頂 2秒幾先中 好玩@@

咁樣都 ...

即刻出黎1on1啦 唔好講咁多

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 08:53 PM 發表

有邊種職唔係玩技術?
我有邊句係話自己亂打?請指出
唔通 幫弓遊爭取返應有ge攻擊力都唔得?

我幾時有話你亂打...
我講的point係咁多...
我都唔想同你罵戰
其實你態度好d得唔得...
攻擊力如果高d就好...

好美好簡單裸體躲最後殺15+  2萬加傷害跟啥一樣容易還不用大藥...
超省錢...
只是比較無聊....

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 08:55 PM 發表

即刻出黎1on1啦 唔好講咁多

-0-
唔係呱...
我而家16lv,乜招都冇...
咁玩咩- -...
你話淆又好,乜都好
我都係講出自己心聲姐...

自己睇戰績, 平均7千幾, 而家多左做水工, 唔係既話9成9都係一萬up傷
龍都係出左5次, 自己計番d平均數吧,
ps. 我是活躍掃刀, 唔係成日屈傷

原帖由 Fcw.V@幻翼x 於 2008-8-12 08:57 PM 發表

-0-
唔係呱...
我而家16lv,乜招都冇...
咁玩咩- -...
你話淆又好,乜都好
我都係講出自己心聲姐...

我地開過1 lv出黎玩lo 仲考技術
不過你唔想玩我都唔會話你d咩ge 唔想玩咪唔玩lo
仲有 我d態度有問題? 我一句 online 負街 潮 膠 都冇講wo@@
不過講到呢到 你都係16lv @@
打到15000傷@@?

弓遊真係唔係廢...
最後果項可能真係比人亂投...

原帖由 四四 於 2008-8-12 09:01 PM 發表
自己睇戰績, 平均7千幾, 而家多左做水工, 唔係既話9成9都係一萬up傷
龍都係出左5次, 自己計番d平均數吧,
ps. 我是活躍掃刀, 唔係成日屈傷

「活躍掃刀」?你係用刀定用弓呀?你係戰士我都唔知啦

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 09:04 PM 發表

我地開過1 lv出黎玩lo 仲考技術
不過你唔想玩我都唔會話你d咩ge 唔想玩咪唔玩lo
仲有 我d態度有問題? 我一句 online 負街 潮 膠 都冇講wo@@
不過講到呢到 你都係16lv @@
打到15000傷@@?

我同以前31lv果個
打的方法唔一樣...
所以而家場場11000傷左右(50v50),不過我而家低lv,想做其他戰場位置拎分先...
我覺得你好寸姐...
冇乜野...
1lv得1扣技...
冇野玩...

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 09:06 PM 發表

「活躍掃刀」?你係用刀定用弓呀?你係戰士我都唔知啦

................................. 你真好笑, 難道你看不到右邊那些技能-.-

原帖由 四四 於 2008-8-12 09:07 PM 發表

................................. 你真好笑, 難道你看不到右邊那些技能-.-

抱歉 頭先冇留意
不過你對弓遊ge意見係?

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 09:15 PM 發表

抱歉 頭先冇留意
不過你對弓遊ge意見係?

意見就係, 戰場上唔可以缺少既職業
通常玩弓, 最唔想見到都係戰士, 所以要注意下D距離.. 見時機放下強射, 毒,同火箭+空襲 幫下隊友,
不過我見有技術既, 都會屈死戰士
同刀遊玩, 掃左佢, 之後毒,同火箭+空襲慢慢屈死佢, 佢跳過黎又可以打番佢跌低
魔師都係咁, 打到佢斷技不知幾過癮

根本一場國戰, 你就係一個副攻既職業, 而且死亡率係最少,
詳細其實 默戰 佢有開個POST講點玩, 你可以去睇睇, 我認為佢講得幾好:)
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3104925&extra=page%3D2

同埋, 我係冇用點裝, 希望你對純弓從此改觀..

成日俾日話你我先已癈
貼d圖 先己睇下 不多加解釋

現況

現況

最勁果次

最勁果次

下,,你用弓遊比我ge印象就係,,你唔好係綠國,,唔想綠國有個咁"勁"ge弓手,,我最好傷果次28xxx,,我知係唔夠刀遊多,,但係弓遊絕對有佢ge作用係道

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 09:28 PM 發表
成日俾日話你我先已癈
貼d圖 先己睇下 不多加解釋

你個2個口袋擺既野最好都係回HP為主會好D, 如果你想高傷就打多D前線, 不過會比較浪費咁
同物品欄都係1個快速鍵+雙CLICK唔會晒好多時間吧..
同埋,
人多冇MP多HP 就食藍水
人少冇MP多HP 就坐
人多/少 冇HP冇MP, 走多D 等人殺你唔到, 有MP就射佢地就咁.. 唔係好難吧.

原帖由 四四 於 2008-8-12 09:25 PM 發表

意見就係, 戰場上唔可以缺少既職業
通常玩弓, 最唔想見到都係戰士, 所以要注意下D距離.. 見時機放下強射, 毒,同火箭+空襲 幫下隊友,
不過我見有技術既, 都會屈死戰士
同刀遊玩, 掃左佢, 之後毒,同火箭+空襲慢慢 ...

睇完 不過佢講ge攻擊比我高一節
雄鷹:我估係飛鷹 100--->7x
強力:2~300 ---->  x<220
大陸版 日本版?
我而家入game 試下
遲點再討論

原帖由 twaiho2003 於 2008-8-12 09:29 PM 發表
下,,你用弓遊比我ge印象就係,,你唔好係綠國,,唔想綠國有個咁"勁"ge弓手,,我最好傷果次28xxx,,我知係唔夠刀遊多,,但係弓遊絕對有佢ge作用係道

我真係綠國@@
28xxx@@? 我39xxx wo@@ 變左龍姐 不過係
不過你真你好"勁" 法c都冇28xxx 你仲高傷過佢地 "勁"
(ps:我好真心講)

弓遊最好唔好自己一個行
如果有2個弓遊可以屈死一隻戰..
去亂水個時如果有山可以用地型放完貫骨走jump落山
冇咩人可以殺到你
我有次可以屈到2m5 傷 ..
如果你咁走最好得你自己一個人
有刀遊就比佢地黑左..破哂武你再放個貫骨落去就爽la  10幾個數字

原帖由 twaiho2003 於 2008-8-12 09:29 PM 發表

人地日本高手示範 都係打到19xxx 你打多人地成萬 你已經去到神級 可以升仙啦
想係段片ge人可以去默戰個貼到 不過只可以睇到高手級 要睇神人級就要等呀twaiho2003示範lo

回樓主...弓遊我自己用我覺得好好玩...睇你想張弓遊點用姐其實係,我就唔係玩殺人,玩拖人,掃隱,cut法c技,所以好好玩,次次最多都係死1次....樓主如果係扲弓遊黎係殺人用的,我只可話比你知你汁雞啦,你用得弓遊唔汁雞你就難d殺人嫁啦(除非佢同你1on1,我就未驚過,仲打到佢走tim)仲有亂水我成場亂到尾都唔洗死..可能同你亂水方法唔同啦...
我亂水法:行到精準最遠射程,係咁射,射到有人要行過你度/冇pw就走,等有隱就隱...之後等佢返返去又去亂過,如是者我個場到到完場都仲係人地個城度~死過1次
仲有就係樓主話弓手要射空氣先射到人好笑....我覺得冇咩咁好笑囉= =呢個係正常常識黎(唔係串你)你係弓手,唔係搶手..箭射埋去係要有時間的,唔係子彈,1射就到咁....
所以我覺得射空氣係十分正常,冇咩問題,冇咩好笑
小弟34lv紫國弓

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-29 02:08 PM , Processed in 0.042478 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存