2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 純弓遊給你的感覺
樓主: jasonloi
go

[游俠] 純弓遊給你的感覺 [複製鏈接]

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 08:41 PM 發表

弓遊行得特別快? 你唔打咪可以唔埋身lo
戰士唔係真係埋到身先打到你ga喎 --->巨龍 打幾個身位
刀遊

我幾時有講過弓遊行得特別快, 樓主係咪有語障呢
你連戰士個巨龍範圍都唔知, 你升到lv32 真係勁
我講1 on 1 唔係叫你特登走埋去同人地1 on 1........
樓主語言同理解能力好有問題....無言"
真係冇咩好講, 廢人用咩都廢, 不過只可以話弓遊唔岩你, 刪左佢再升過吧

要高傷害同殺人ge一早就唔應該玩弓遊
只要有正常ge技術
一場用貫骨可以救到好多人,一場起馬3-5個
貫骨淆底個時同壓前線一流

箭雨我用黎打人群,法師就最頭痛

精準打人打幾個幾正

空襲更加一流,追打,打穩游,汁雞,咩都得

我以前都好似樓主咁覺得弓遊廢
之後玩過刀遊同其他職
先覺得弓遊好煩(當然,係敵方個d@@)
後來先發覺係自己技術同心態問題
玩弓遊ge大前題係輔助,唔係殺人
技術亦好重要

建議有心玩弓遊ge朋友去各個討論區睇多d教學文
睇香港個d無用嫁
試下睇台灣同大陸個d(唔係宣傳,係我ge親身經驗)
包你有用

要做一個好ge弓遊
係要留多d功夫
得閒就去爬多d文la

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 08:46 PM 發表

我部機lag?
有神盾之前就唔lag 有左就lag?
我部機:
cpu: 2.66ghz 雙核
display card: geforce 6600 le
ram: 1gb
寬頻:hkbn 100m
夠唔夠玩?我問你 電腦達人

請更換顯示卡.....(我來亂的)

同意1#的意見

弓遊係食腦職業...

因為因不同地形用不同技能黎打

講真弓遊汁雞係最快...因為遠射~又可以算有一定GE攻擊力...精準起碼都60~100上下

另外貫骨識用打人群箭魚都係...都唔知幾多傷...

1ON1 識玩 強力打戰士 打2~3下 D戰士覺得煩就走~

同弓遊打就等支援 因為好哂時間...同法C打 就可以用空襲捉位...用QE就用精準等位射

個人最勁玩場 唔用召喚 可以32800幾傷

汁雞最勁可以到24...SO弓遊唔係廢...係難上手...

我都係玩純弓,最高傷個次都係萬幾,其實個ser lag先會覺得弓手廢啫,,

如果唔lag既話....(不過我諗以黑橘既作風都係冇咩可能唔lag架啦/.\)

好僧弓遊 好煩 !

弓遊真係....煩!
只要三,四隻弓遊一齊玩
人地前線一定開大頻爆粗都似

其實弓遊唔係廢
不過想做到萬幾傷 甚至幾萬傷
佬手可能冇難道
但係新手就大叫救命
弓遊係前線可以幫到好多手
而且又係法c既克星
只要你識玩弓遊
就可以感覺到弓遊既好處....(個人認為)

樓主,你咪傻啦-__-""
我都有隻弓遊,但係 係我第一次打國戰既時候都已經13xxx傷(果時20lv)
同埋我玩弓手主要傷害係由係玩箭雨,精準,打得多傷害自然多啦~
如果你話射唔中,咁我肯定係樓主既問題...建議你多練練先讀~
雖然弓手攻擊力唔係高,但講真汁雞真係一流A_A""
而我而家玩4場,都有2場過1M傷~
同埋弓手不嬲都唔係玩傷害,係輔助為主~
如果你想好Q高傷既,請玩其他職~其他職果果都可以好Q高傷
所以你唔玩弓手,就唔好話佢廢物一個咁""
PS:我個個職都玩過,E D只係我既小小見解~~

原帖由 ausum 於 2008-8-12 10:03 PM 發表

我幾時有講過弓遊行得特別快, 樓主係咪有語障呢
你連戰士個巨龍範圍都唔知, 你升到lv32 真係勁
我講1 on 1 唔係叫你特登走埋去同人地1 on 1........
樓主語言同理解能力好有問題....無言"
真係冇咩好講, 廢 ...

我幾時有話過你話弓遊行得特別快? 你有語障? 我建議你讀下中學先
中文都唔識學人串
你語言同理解能力好有問題
癈人講癈話 今次真係話你 冇誤會
巨龍打幾多我好清楚 唔洗你提醒 係可以係水晶一邊打到另一邊 大概2~3米
不過知道巨龍打幾多先升到lv 我真係唔知 原本我咁勁ga @@

原帖由 jasonloi 於 2008-8-12 10:00 PM 發表

人地日本高手示範 都係打到19xxx 你打多人地成萬 你已經去到神級 可以升仙啦
想係段片ge人可以去默戰個貼到 不過只可以睇到高手級 要睇神人級就要等呀twaiho2003示範lo

你想知點解??
果場我拎第二,,第一都係遊俠,,不過唔知佢刀遊定弓遊,,
玩德蘭哥方地,,中間有條高地,,有兩個水晶,,如果咁好彩戰線就係果道,,唔洗諗,,全場貫骨,,射完mp水坐低,,就感28xxx傷,,冇技術,,第一果個應該係刀遊,,因為個中水都ok多人,,但係要隱形先過到去射,,我廢事去

其實都係睇你點玩姐- -
亂水冇問題,貫骨勁遠掃完落山走佬
打前線,汁雞神.
推線,貫骨射去,回魔,冇唸過比人打.
單挑,睇你識唔識玩側跳姐,個人技術
你廢咪任水lo~

見住個強力中左人地停左啦(個光影) 唔中 勁
我都成日係咁 魔C果時都係><
樓主用緊咩弓=V=
不過我都係同你玩到最高傷差唔多 我用海豚
我自己玩弓手傷害平均高過魔C同戰士..~_~

D人講到自己有幾勁有幾勁 就係唔見佢地post 自己d相出黎
打一場 cut出黎 lo 咁勁 no photo = 9up

屈法師 滿血屈到死 都可以冇受傷

原帖由 camel1008 於 2008-8-12 10:26 PM 發表

請更換顯示卡.....(我來亂的)

仲有....加多1gb ram ~

弓手除左怕無限音爆既戰士之外
黎一隻殺一隻

原帖由 jasonloi 於 2008-8-13 12:45 AM 發表
D人講到自己有幾勁有幾勁 就係唔見佢地post 自己d相出黎
打一場 cut出黎 lo 咁勁 no photo = 9up

弓手衝傷唔係問題....
場場上榜都唔係問題....
一堆人就用骨箭....
一個人就用精准....
場場過萬有幾難?
唔好成日話弓手廢...
係你識唔識用.....
相我就唔post....
廢時比人點相......

大家唔好理樓主啦, 同佢嘈都晒氣
根本佢自己廢, 係度賴弓遊廢, 算啦佢
日本神手得m9傷就唔叫神手啦, 自己廢就上網搵日本弓遊3m傷片啦, 唉
我32lv弓遊, 大部分場都過萬傷, 平均由1萬~1萬7千不等, 殺人5~1x不等
戰績唔post喇, 平傷得5千8, 因為之前太廢
有種就隻揪, 唔好係度9up, 打既就密我ser1 綠國  乂傻馬騮乂
見到呢d垃圾弓遊就火起, 自己廢係度嘈嘈嘈, 簡直係綠國既恥辱
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-10 11:29 AM , Processed in 0.039901 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存