2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 大家對住黃國打國戰真係怪招百出囉<笑.出名外掛? ...
樓主: 乂念乂
go

[新聞] 大家對住黃國打國戰真係怪招百出囉<笑.出名外掛? [複製鏈接]

原帖由 傻Q大大 於 2008-8-13 04:24 PM 發表
黃國成班都係外掛傻仔黎架啦

你呢句說話好有問題- -"
同埋好有敵意- -"
講野唔該小心d

原帖由 芷妹 於 2008-8-13 05:50 PM 發表
一聽你講我都feel到全部黃國都係外掛人渣黎啦
發生咩事大家心照

- -"咩料....
我唔係囉- -"
比你咁講,,,
我覺得好無奈- -"

樓主- -龍係咁...有時係打唔中d位置...

雖然係打得多....,不過用龍都唔好為左1個人浪費咁多時間拎傷啦...係咪先~~

平時黃國係咁比你地藍國屈晒啦
宜家襯2000fun多藍國人係度
屈黃國 你地未免人多蝦人少嘛?
第一呢 打唔中人
係人地面前用冰c都可以唔中
我要連用3次冰c先打得中..
咁又點??
係咪要開post 又係外掛喇呵 ?
可能係lag, 高p等等既情況
我自己都行行下都突然爆到600幾ping啦..
騎士打採水既人
你打中 但未免一定彈起身囉
好似回覆你既朋友都有講
戰士可能用左痛楚 或者 係bug
至於火龍
火龍d火真係好易避
火龍噴果陣一個側跳 咁就避左(除非兩隻火龍啦orz)
再加上就算噴中果個位置
都唔一定係打得晒果個範圍既人架..
唔係話幫黃國辯護D咩
但你講果d真係唔覺係外掛
再加上你用 「對住黃國」
此字眼 好似一竹杆打死成船人
係咪黃國全部人都係呢?
定係你主觀 ,個人既偏見?
歡迎任插 反正我講咩都一定錯

唔好潛水呀 開Post果位兄台

原帖由 再生傳說 於 2008-8-13 07:57 PM 發表

一竹竿打沈一條船~
黃國都有一大班認真玩既玩家...
但唔否認有極少數人好似你講咁~

仲有...變龍打唔中人好多人都試過啦=_=''
去亂水通常都係打得果1/3人~

一睇就feel到你都用外掛
因為你幫外掛國辯護:o)

原帖由 ◎康仔● 於 2008-8-13 11:06 PM 發表
第一呢 打唔中人
咁又點??
係咪要開post 又係外掛喇呵:em01 ...

使咩同人講咁多
人地咁中意鬧咪形合下佢
第時佢做野咪日日鬧人用外掛升職囉
對你又無影響

首先..ping高既大有人在 -.-
唔該唔好係隔離果2國就吊...問題只在於大部份開戰都係隔離2國...
成班小朋友成日淨係自己對面既人高ping就話哂人地全國...
1國萬幾人呀大佬 -.- 仲要大把人5國都開哂人...
如果佢本身機慢既自然5國都有高ping人啦 =.=
唔該各位講野開post前用下個腦先...
最後..坐水俾你打唔起身果個係咪戰士?
係既真係想唔笑你都唔得

原帖由 三二一路由器 於 2008-8-13 09:52 PM 發表

你呢句說話好有問題- -"
同埋好有敵意- -"
講野唔該小心d

咪理佢啦 -.-
d傻仔係度搞事...諗住自己搞到罵戰好銀醒
唔q理佢等佢谷9氣啦@@"

玩過星曲WEB

GP02A...
依個人 唔係藍國人黎咩- -?
我記得我好似有殺過e隻水機 囧

其他野我不予置評
但係對 朱雀 呢位女角就真係要講一講
我是紫國的 . 經常和黃國打
我對這位 朱雀 玩家特別深刻
因為我跟她至少交過了十多次手
我測試過很多方法才找到如何命中她的方法
通常她會小跳到人群放巨龍.
我發現如果要重壓 要在她跳的時候
向她的落點出技(不是普通的預放..是人影未見先出技) . 這樣才會有機會中
因為我曾經三番四次 近距離跟她一對一重壓
結果是我被打了二下 她一下也不中
簡直就係不可思議!!
我也想研究她的小跳是怎麼做到 零傷害衝入敵方人堆

原帖由 牡羊神之亨利 於 2008-8-14 03:58 AM 發表
其他野我不予置評
但係對 朱雀 呢位女角就真係要講一講
我是紫國的 . 經常和黃國打
我對這位 朱雀 玩家特別深刻
因為我跟她至少交過了十多次手
我測試過很多方法才找到如何命中她的方法
通常她會小跳到人群放巨 ...

你試下同藍國既Axxxx藍X打下,佢地仲勁啊,10個人圍住佢,佢都可以小跳放巨龍
仲要冇人打中佢LO,話佢PING甲,佢就話:打唔中係你技術唔夠WO
呢D先叫勁
你重壓打唔中算D咩
我同佢差1個身位,一齊放巨龍一齊小跳走,我中晒2下但佢可以一下都唔中囉
拍佢片屈佢用外掛一定屈得入添啊

我個人覺得外掛已經開始流出有人開始測試

原帖由 c2255655 於 2008-8-13 04:45 PM 發表

2.同埋黃國好比人冰左之後就會打唔中一解左冰就會咁岩唔LAG無事!!代表人物(有D唔記得名):朱雀 !

之前外掛時期用過外掛嘅人.我拍有片嘅..

系黃國身上發生P甲/BUG之類事.就叫正常啦.
如果系藍國 ...

係咁ga la有個gm係惡d ga 哈哈

你地話咩國用外掛我覺得係無稽之談囉....
用外掛唔係成國人都用外掛架??我係黃國人
有時打其他國都會有咁既情況出現
有時d人比人冰左夠lag一lag就冇事啦
只係睇下你自己忍唔忍到je
有一次(我做第3軍,唔講咩國打咩國啦)
人地隻死0都係比我地暈,之後lag一lag
比佢掃晒d人
我果面d人都冇嘈  玩online game lag係常事  
試問香港有邊個代理唔lag???有時可能你自己部機問題
唔怪得人架.....
其實玩game唔會有邊個國家用外掛
只會有邊個玩家用外掛  個玩家遲d轉國
唔通第2個國家d人都係外掛人??

做左CDROM一段時間,晌Game到俾你屈我都算,費事同你嘈,你而家仲要屈埋黃國D人,迫我出聲同你講番幾句。

第一,我唔係黃國人,我係綠國人,咪晌度亂屈黃國,同話晒所有黃國人。你連我係咩國都未睇清楚,難怪你打唔中我。

第二,我個a係細a唔係大A。GP02A係另有其人,唔好又晌到屈錯人。GP02A係邊個我就唔知,但我開人時GP02A已經俾人用左,我只好用GP02a。

第三,你話你用左1/5國戰條氣打我,你有冇再誇D?你打我時已經係完場前5分鐘左右。

第四,我掘緊水時只知附近有火球爆緊,但根本睇唔到個火球燒到埋黎。我唔知你試果時點試,最少晌我個MON到係見唔到你,下次試人唔該行緊少少。

第五,我打果鋪比較順,PING平均約2XX,我冇LAG機。

我最憎俾人老屈,如果真係用外掛都反而冇咁興。淨係識叫人踢,我下次搵團見到你將你踢走好唔好?

原帖由 ◎康仔● 於 2008-8-13 11:06 PM 發表
第一呢 打唔中人
咁又點??
係咪要開post 又係外掛喇呵:em01 ...

你唔識字嫁?定你理解能力布問題!?
1.我打既標題係有?號
2.我有點名
3.唔止我一個話你地成日及時ping
4.我用火龍係用左5mins左右多角度打佢!同埋佢坐係度無閃!
你自己唔明既就問下人!叻人

原帖由 乂念乂 於 2008-8-13 11:47 AM 發表

無人話ping最高!!之不過人地ping高同lag既時間永遠都係及時雨!一比人冰中就lag!!解左就無事

話你知 爆ping一樣會比人扣血

到底講緊咩

己經睇唔明
黃國都係用外掛ka
樓主仲唔搵GM 捉哂佢地?? =[

原帖由 乂念乂 於 2008-8-15 02:16 AM 發表

你唔識字嫁?定你理解能力布問題!?
1.我打既標題係有?號
2.我有點名
3.唔止我一個話你地成日及時ping
4.我用火龍係用左5mins左右多角度打佢!同埋佢坐係度無閃!
你自己唔明既就問下人!叻人

師兄, 你係有點我名, 不過就借題發揮話緊黃國人。加上我係綠國人,我蝕底少少俾你屈我一個好喇,唔好屈埋人地整個國。
果鋪就完,大局已完。我係水工掘緊水,我唔好掘多d水再俾你殺?俾你打既人就一定要閃開?咩道理?你覺得我可以閃得快過你條龍咩?走黎唔浪費我d 時間啦。

我費事再晌到口水戰喇。最後幾句,你覺得你啱無問題,不過唔好晌public forum亂屈人。就算我果鋪俾你打中又點,會多好多exp?多好多星戒?要反映問題應該同橙講,睇下你可唔可以如願以償叫橙封我A/C,而唔係晌到投訴。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:19 PM , Processed in 0.049176 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存