2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [公告] 關於難民內部分拆一事~
go

[國家] [公告] 關於難民內部分拆一事~ [複製鏈接]

由於同團中某部份一齊成長既主力成員意見不合~

所以經過多次商討同遊說之下~仍然各執己見~

所以~經過禽日深夜時份最後一次理性既討論之下~

仍然沒有進展~所以我唯有作出 一個好困難同唔捨得既決定~

「你地不如自己創團」始終「道不同不相為謀」

我係討論之中~亦有說過呢番說話~

希望所有事情告一段落~大家各自各精彩~

對於謠言 說「難民帶隊轉黃國一事」或「係我 無晒影 迫走佢地」「無晒影同佢地幾個主力禽晚嘈得好緊要~」

同埋某些自白說話「我唔想離開烏合~亦唔想帶走任何人~你地唔好跟我走」

而另一方面同步進行密語叫人離團等等既行動同說話~

在此聲明~只係部份跟字頭既難民成員同某部份主力成員離開轉國而已~

轉國原因~大家心照~我亦都無謂係度多加發表~

只能祝福說~一路順風

至於迫走他們之說~只能說~明人不作暗事~真人不說假話~本人問心無愧~

預期留下繼續各執己見~繼續激氣同指責~

到不如乾脆決斷分開~

我相信呢個做法絕對好過繼續發生無意義既互不信任 、互相質疑 同 分化 等等 既情況惡化~

如果有人仍然一心情願認為問題可以討論解決~不需要分開~

我只能說~大家既路向~已經出現南轅北轍既分差位~而且越行越遠~要解決~早就已經OK~唔會等到今時今日仍然喋喋不休

除左分開~我真係諗唔到有邊一個方法可以完滿解決分化問題繼續惡化~

我唯一感到可惜既係.....一班以前為買水錢而頭痛同妖媽拆蟹既呢一班小傢伙

會變成今時今日既局面同埋出現呢d說話~

假設.....要做馬騮戲~散播謠言~

本人樂意欣賞~亦正好給本人一個機會~看清楚每一個 人 既 底牌~

但我絕不會反擊~

最希望分道揚鑣之後~大家可以專心發展自己既戰術理念~而唔係作出攻擊烏合既行為~

不是合作伙伴~不需要做就仇恨~

再想~你們也是前烏合之眾的一部份成員....

亦再一次強調

「只有綠國  難民無銀用 為團長既 烏合之眾  先係真正既難民團~其他國既難民~一慨都係a貨....冒牌~

由於綠國有一個公會名為 "  鳥合之眾 " ( 雀鳥的鳥 ) 並非出自我們手筆~所以請所有人小心~以免被人魚目混珠」

假設假扮難民搔擾各國玩家既情況愈來愈嚴重~而有玩家需要證據~

本團將樂意豪無保留立即送上最新會員名單~以確保本團既清白~

難民始創者同烏合之眾~繼續留守綠國~繼續培育自己既軍隊~

同埋實行自己既方向

特出此post~~以正視聽~謝謝

========================================

最後~留係烏合之眾既成員~緊記~

大家只係因為路向分歧而分拆~而唔係反目成仇~

大家仍然要記住~佢地曾經為烏合之眾付出不少力~

仍然係值得尊重既點頭之交~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

- -對唔住.. 你係幾ser,未聽過因為..

a ser= =,,,,,,,,,,,

-0-,咪搞成咁,真係慘
轉國泥藍國lo,唔好去黃國就得@v@

玩過星曲WEB

原帖由 難民無晒影 於 2008-8-15 05:44 AM 發表
由於同團中某部份一齊成長既主力成員意見不合~

所以經過多次商討同遊說之下~仍然各執己見~

所以~經過禽日深夜時份最後一次理性既討論之下~

仍然沒有進展~所以我唯有作出 一個好困難同唔捨得既決定~

「你 ...

可惜.......始於我認為你地係一支組織性幾好圑,好過某G(G之後英文)圑............

可惜!
平時同你地打生打死
今日聽到你地分團
有點失落...

十週年勳章(賀詞)

真可惜, 你們本來是好團

又料左個對手...對手一個個減少...
現在只期待同幻影打@_@

原帖由 白色幽默 於 2008-8-15 05:46 AM 發表
- -對唔住.. 你係幾ser,未聽過因為..

咁出名都未聽過=3=

本團將樂意"豪"無保留立即送上最新會員名單~以確保本團既清白~

難民始創者同烏合之眾~繼續留守綠國~繼續培育自己既軍隊~

打錯字?_?毫??

只能說,我們詳情都不知
你公告來幹麻,
全post只得一個是重點吧,,鳥合之眾 並不是烏合之眾吧!?

想和他們交手嗎?來紅國吧0。0

原帖由 藍海 於 2008-8-15 07:03 AM 發表
-0-,咪搞成咁,真係慘
轉國泥藍國lo,唔好去黃國就得@v@

去幫紫國好過啦-.-"

小說寫手 十週年勳章(賀詞)

我唔知到難民團做咩,旦係我知到右手拎左好多難民團ge人才,咁樣難民團活不下去.......
p.s我係前難民團成員,係比佢地kick 走左,唔係我走

紅國歡迎你

十週年勳章(賀詞)

原帖由 JOkerJOe 於 2008-8-15 11:10 AM 發表
紅國歡迎你

名稱: 乂冷凝xX惡魔
國家: 納茨瓦王國
部隊: 炎鳥戰歌

紅國歡迎你 <~哈哈 我笑左, 您自己問您團長點解

邊個出走黃國, 倒不如來藍國吧
無銀用定 無晒影走?

原帖由 hide263800 於 2008-8-15 11:34 AM 發表
邊個出走黃國, 倒不如來藍國吧
無銀用定 無晒影走?

他們2個是兄弟....

琴日綠國部隊都發生幾多事

除左難民,仲有一個_團都有相似情況

回復 2# 白色幽默 的帖子

haha..未聽過~~~

原帖由 青龍幽靈 於 2008-8-15 11:10 AM 發表
我唔知到難民團做咩,旦係我知到右手拎左好多難民團ge人才,咁樣難民團活不下去.......
p.s我係前難民團成員,係比佢地kick 走左,唔係我走

因為不滿你的行為...不聽從命令者踢...這是烏合的作風..
我們需要的是合作的同伴...
現已解釋原因...請不要作無謂的猜測~謝
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:41 PM , Processed in 0.034689 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存