2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 介紹位ser3傳奇人物比大家識
go

介紹位ser3傳奇人物比大家識 [複製鏈接]

SER3 忠義堂 簡西西 帶領全幫+速到變成數一數二既廢幫(我印象中呢個幫都幾廢下,以前俾粱山同靈堂打果時 要搵和平幫手...如果唔係和平...忠義仆撚左街LU)
  功績
1.運用+速傲視古龍 (已驗證)
2.做反骨仔 (和平唔撚係幫你  忠2俾粱山同0堂 搞到仆街喇,唔好唔記粱山早期有246同木村,3俠)
3.差人$ 唔撚柒還 (又話每年幫GAMEONE掃幾多會場包 依家區區100億都拎唔撚出 SELL咁撚多幫EQ 冇100億我都唔信啦=.=)
4.吊你老味 去學校運動會就唔好著 足球波衫波褲+對NIKE 籃球HIGH CUT 波鞋啦 仆街~又唔撚知柒
5.粗口不離身  成撚日以為自己係聖人 又撚話自己讀幾撚多書 又話讀咩西大學 (BC 3年班啦MA 柒頭  成撚日見你番學校搵DANIEL既啦
6.唔撚睇撚住d細既 由得d細 成撚日吠 such as 大0樂 etc..呢d含家鏟
7.唔撚夠雷 唔撚夠彊 成個老鼠仔咁 (學撚下人地以前既 梁山0堂啦 俾和平串 咪打囉 又咩西好驚je 有時都出去打既  有時唔夠打就硬既  不過和平既圍剿戰術唔撚少野既都     唔撚似得你地做老鼠仔 成撚日閃  吊你老味  好撚心你 約個時間同和平打啦撚樣 學下以前既梁山0堂啦  )

另+第8點.
8.博撚晒上位(係大事紀度認親認戚 扮撚晒蟹話鳩係同和平係盟幫  和平幾撚時話同你係盟幫呀 柒頭皮)

一早識了-3-
係到介紹ser3經典pk手-3-

wow-.-~其實你係咩人黎-..-~
知咁多野@o@
0堂 梁山-.-勇字行頭~
@_@人地唔回點 唔打 回左唔知幾耐la~

回復 3# ★犬夜叉★ 的帖子

忠義成個老鼠仔咁  人地以前梁山0堂果D勇字行頭    依家忠義做咩唔學人下地 勇字行頭JE 成西日做老鼠仔  唔好撚玩變形金剛啦  做番猩猩呢D屎前生物啦

回復 2# Mastermind_kkM 的帖子

我好尊敬呢個 傳奇人物既

原帖由 BC仔 於 2008-8-19 15:15 發表
忠義成個老鼠仔咁  人地以前梁山0堂果D勇字行頭    依家忠義做咩唔學人下地 勇字行頭JE 成西日做老鼠仔  唔好撚玩變形金剛啦  做番猩猩呢D屎前生物啦

-.-下~乜要做猩猩嫁咩~
e家都係猩猩la
梁山-.-5利都好過佢地@o@要打 都回唔知幾多粒鍾~
聽講維完開始打~
由佛法 回佛勇~12點幾醒!_!係南小開緊p lu~

原帖由 Mastermind_kkM 於 2008-8-19 15:10 發表
一早識了-3-
係到介紹ser3經典pk手-3-

哈~係咪牛 個班-.-~
龍霸個班人幾勁@o@~

原帖由 ★犬夜叉★ 於 2008-8-19 03:18 PM 發表

-.-下~乜要做猩猩嫁咩~
e家都係猩猩la
梁山-.-5利都好過佢地@o@要打 都回唔知幾多粒鍾~
聽講維完開始打~
由佛法 回佛勇~12點幾醒!_!係南小開緊p lu~

佢地回點回得耐 因為要練功  要真人玩埋打坐調息既=.=

原帖由 BC仔 於 2008-8-19 15:20 發表

佢地回點回得耐 因為要練功  要真人玩埋打坐調息既=.=

哈~人地佛勇升左幾億~幾勁@o@
你同佢真人-.-好熟?

原帖由 BC仔 於 2008-8-19 03:02 PM 發表
SER3 忠義堂 簡西西 帶領全幫+速到變成數一數二既廢幫(我印象中呢個幫都幾廢下,以前俾粱山同靈堂打果時 要搵和平幫手...如果唔係和平...忠義仆撚左街LU)
  功積
1.運用+速傲視古龍 (已驗證)
2.做反骨仔 (和平唔撚係幫你  忠2俾粱山同0堂 搞到仆街喇,唔好唔記粱山早期有246同木村,3俠)
3.差人$ 唔撚柒玩 (又話每年幫GAMEONE掃幾多會場包 依家區區100億都拎唔撚出 SELL咁撚多幫EQ 冇100億我都唔信啦=.=)
4.吊你老味 去學校運動會就唔著 足球波衫幫褲+對NIKE 籃球HIGH CUT 波鞋啦 仆街~又唔撚知柒
5.粗口不離身  成撚日以為自己係聖人 又撚話自己讀幾撚多書 又話讀咩西大學 (BC 3年班啦MA 柒頭  成撚日見你番學校搵DANIEL既啦

6.唔撚睇撚住d細既 由得d細 成撚日吠 such as 大0樂 etc..呢d含家鏟
7.唔撚夠雷 唔撚夠彊 成個老鼠仔咁 (學撚下人地以前既 梁山0堂啦 俾和平串 咪打囉 又咩西好驚je 有時都出去打既  有時唔夠打就硬既  不過和平既圍剿戰術唔撚少野既都     唔撚似得你地做老鼠仔 成撚日閃  吊你老味  好撚心你 約個時間同和平打啦撚樣 學下以前既梁山0堂啦  )

真係唔知關古龍乜事!?

呢d都可以叫功積?查下字典功積點解先好將呢兩點+落功積到~

十週年勳章(賀詞)

=o=......=o=

.................

一朝得志 語無論次~o~
繼續. . . 唔該
ps 1分

喂屌你正呀喂, 知我咁多野既

話時話, 我件波衫好似都未著過咁濟, 你邊隻眼睇到 件衫唔岩我著呀, 次次都借D意唔著咖喎

原帖由 簡路西° 於 2008-8-19 06:00 PM 發表
喂屌你正呀喂, 知我咁多野既

佢好似識你咁架啵@o@ 邊位係daniel?

唉..再講啦, 我現實既野唔到你理, 一係你就唔好咁鬼鼠起到搬弄是非, 當當面面企出黎渣個爬先啦

P.S 我果對係超舊REEBOK黎咖喎 NIKE得對LOW CUT AF1, 你講緊邊對呀?
P.S2 講粗口唔代表冇文化, 睇場合講野咖姐

原帖由 變色龍 於 2008-8-19 06:04 PM 發表

佢好似識你咁架啵@o@ 邊位係daniel?

我都想知佢係邊個 我學校我知既得一個玩古龍, SER2龍飛既人, 不過唔係佢
佢講既野似ASSO仔果邊D人

DANIEL係我好熟既LETURER

原帖由 簡路西° 於 2008-8-19 06:08 PM 發表
唉..再講啦, 我現實既野唔到你理, 一係你就唔好咁鬼鼠起到搬弄是非, 當當面面企出黎渣個爬先啦

P.S 我果對係超舊REEBOK黎咖喎 NIKE得對LOW CUT AF1, 你講緊邊對呀?
P.S2 講粗口唔代表 ...

話人粗口不離身 但係佢自己呢篇野已經出現個""字 19次咁多

原帖由 變色龍 於 2008-8-19 06:18 PM 發表

話人粗口不離身 但係佢自己呢篇野已經出現個"撚"字 19次咁多

香港真係細

原帖由 暴楓使者 於 2008-8-19 05:04 PM 發表

真係唔知關古龍乜事!?

呢d都可以叫功積?查下字典功積點解先好將呢兩點+落功積到~

1.我話佢既服裝打扮好撚潮囉  好撚多人祟扮佢既打扮  佢已經成為潮界始祖   帶領潮童走進另一個衣著平台
2.我讚佢讀書好撚勁  OK未?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:33 PM , Processed in 0.038609 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存