2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 失戀治療所 4年既感情..點解要終結?
返回列表 發新帖 回覆
go

4年既感情..點解要終結? [複製鏈接]

估唔倒我要上依個版...

你同我講分手果陣..我都仲係唔知自己做緊乜

13歲識你倒依家

我傷害你不小...

一年前開始我改...

倒依家你同我講分手

我一路sd俾你既sms 一路流既眼淚

話俾我知...我真係非常愛你

我既回憶入邊  好多你做出黎既傻事...

我口乾 你拎俾我既柑吉  你陪我打拳王 輸左真人打我

我番工累你幫我搥骨  我初初識你 係魔力間屋仔  我對你講既第一句我愛你

第一次見面 走果時偷鍚你果一淡  迫我介煙 屈倒支煙變型

一齊去迪士尼玩 射射槍 唔夠我高分 b起個咀 去海洋公園 係跳樓機上邊 講想落番去...

係aia 拎唔倒個大公仔..我幫你剪既平陰  累倒就黎訓著都要聽我呻公司d唔開心野

好多好多既回憶  話俾我知...識倒你原來係我 最最最幸福既事...

令我知道  依4年我同你唔係白過....

我係幾咁喜歡你...

我認真的說..我現在非常愛您

希望你能回心轉意..給我多一次為你帶來幸福的機會

已有 1 人評分Good 收起 理由
LuNg + 1 魔力._.我以前都有玩!唔好咁傷心了

總評分:  Good + 1   查看全部評分

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

[color=Royalblue]人生就係這樣的..
不論係愛情, 親情, 友情都好..
唔到失去的那一刻都唔會知道分離的傷痛..
常聽說要珍惜眼前人,
這句說話簡而清, 但真正做到的人卻少之有少..
希望夢幻貓同你的另一半仲未走到終點..
別迫得太近, 迫得太近只會無彎轉呢[/color]

算吧搵個新的啦舊的唔去新的唔來....

原帖由 暗殺者ex 於 2008-8-20 12:51 PM 發表
算吧搵個新的啦舊的唔去新的唔來....

很不開心....都沒有了這個心情了....

原帖由 迷雪雪 於 2008-8-20 12:42 PM 發表
人生就係這樣的..
不論係愛情, 親情, 友情都好..
唔到失去的那一刻都唔會知道分離的傷痛..
常聽說要珍惜眼前人,
這句說話簡而清, 但真正做到的人卻少之有少..
希望夢幻貓同你的另一半仲未走到終點..
別迫得太 ...

4年的感情  只換來一句的分手....

有冇試過搵返佢啊@@?
希望在明天啊
係你ge點都係你,唔係你點強求都冇用=o=
希望佢會返返你身邊陪係打拳王la

感情無分對與錯!做過幾多幾多不喜歡你的人都不會理!
人大左,無謂問點解,點解完之後你仲會有更深的感受!
你應該把過去當成為了唯一最愛的準備,經歷!唔好死牛一邊!
你有選擇權,人同樣有選擇權!!!!
為一生中的唯一做好準備,就係而家慨大前題!
遇到慨時候,就會過得更開心!
應該要成熟一點喇,為未來的更好做準備!下次可能就是所有人都想追求的一世呢!!!

以上都是個人慨睇法.....我也心痛到極點,我明白你的感受!
看開d啦,睇化d啦!You a Ready?I am Ready!

原帖由 Tommy6278 於 2008-8-21 01:40 AM 發表
感情無分對與錯!做過幾多幾多不喜歡你的人都不會理!
人大左,無謂問點解,點解完之後你仲會有更深的感受!
你應該把過去當成為了唯一最愛的準備,經歷!唔好死牛一邊!
你有選擇權,人同樣有選擇權!!!!
為一生中的唯一做 ...

依4年真係好多開心既事....我抽離唔倒...

前日仲係一對情侶...金日如同陌路人..

原帖由 andy24138 於 2008-8-21 12:43 AM 發表
有冇試過搵返佢啊@@?
希望在明天啊
係你ge點都係你,唔係你點強求都冇用=o=
希望佢會返返你身邊陪係打拳王la

我依幾日有有打俾佢...但都係冇用...

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 夢幻貓 於 2008-8-20 03:20 AM 發表
估唔倒我要上依個版...

你同我講分手果陣..我都仲係唔知自己做緊乜

13歲識你倒依家

我傷害你不小...

一年前開始我改...

倒依家你同我講分手

我一路sd俾你既sms 一路流既眼淚

話俾我知...我真係 ...

你同佢因咩事分開!?
如果你仲係好想同佢一齊~又好鐘意!!但你搵佢~佢又唔理你!!你就俾d時間佢...
唔好迫佢!!
到最後都冇彎轉!!咁你就面對現實!!時間會改變一切!!
但我都好唔明!!樓主你講到你地咁happy~點解會分手架-,-

原帖由 乂sam乂 於 2008-8-21 10:02 AM 發表

你同佢因咩事分開!?
如果你仲係好想同佢一齊~又好鐘意!!但你搵佢~佢又唔理你!!你就俾d時間佢...
唔好迫佢!!
到最後都冇彎轉!!咁你就面對現實!!時間會改變一切!!
但我都好唔明!!樓主你講到你地咁happy~點解 ...

1.佢想專心讀書

2.我以前傷害過佢

3.加埋果日既timeing  

我會等倒佢讀完書...

一路做好自己  一路等佢番黎...

我同佢做番朋友...但我會用朋友既愛  去愛佢...

叫佢有乜事都要同我講...因為我依家有一個屬於佢既屋企...

依個屋企既門...會再一次為佢打開...

我為左佢  開左個xanga  証明俾佢睇...

我係佢讀書既其間...我仲等緊佢...

仲係愛佢...我要等倒佢番黎既一日....

衰然 分開左三日..但我依家仲係日日同佢傾電話  朋友身份..

但我都不停咁流眼淚...會等...

我一定會等...

好多謝你黎支持我....多謝你...

原帖由 夢幻貓 於 2008-8-22 02:38 AM 發表

1.佢想專心讀書

2.我以前傷害過佢

3.加埋果日既timeing  

我會等倒佢讀完書...

一路做好自己  一路等佢番黎...

我同佢做番朋友...但我會用朋友既愛  去愛佢...

叫佢有乜事都要同我講...因為 ...

樓主....唔好傻喇!你e d野我5月個時都係咁講!
佢只會當聽唔到架咋!佢只當我地係傻仔....睇唔起!
何解要比人睇唔起呢!要証明比佢睇,,,,冇左佢你活得更精彩更可愛!

原帖由 Tommy6278 於 2008-8-22 06:50 PM 發表

樓主....唔好傻喇!你e d野我5月個時都係咁講!
佢只會當聽唔到架咋!佢只當我地係傻仔....睇唔起!
何解要比人睇唔起呢!要証明比佢睇,,,,冇左佢你活得更精彩更可愛!

我比任何人都清楚....佢唔會當我傻仔....

佢關心我既時候...我冇珍惜...果陣時我真係做緊傻仔...

噚日佢終於同我講...等倒咪等囉...咁同我講...

唔知道佢覺得我煩定乜野...但我都係眼淚裹面笑左出黎...

唔知佢點解會咁講...但我都覺得佢叫我唔好等....都只係怕我辛苦...

証明....証明俾佢睇....冇左佢我都可以活得精彩...冇左佢我一樣可以精彩地等...

我好想好想佢會番黎....  thx你支持我...

睇開D LA~~
一係SEND依個POST 比你伴侶睇~
睇下有冇得救~

原因~係咩你知唔知呢\?

我有個FD 都係13歲同佢女友開始...不過係11年既感情..
前幾個月先散左...

我都諗住可以睇佢地結婚...
所以....能放開就早點放開...
仲有好多個4年等緊你

原帖由 暗邪絕雲 於 2008-8-23 03:19 AM 發表
我有個FD 都係13歲同佢女友開始...不過係11年既感情..
前幾個月先散左...

我都諗住可以睇佢地結婚...
所以....能放開就早點放開...
仲有好多個4年等緊你

現在的傷...我忘不了...

我做錯的太多了...

原帖由 babyhin 於 2008-8-23 02:52 AM 發表
睇開D LA~~
一係SEND依個POST 比你伴侶睇~
睇下有冇得救~

原因~係咩你知唔知呢\?

沒有了.....她都說只可跟我做朋友....一切我都太遲了... thx你地支持我...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

樓主吾好咁傷心喇""
你一定會搵到一個仲好既
你咁好*
祝福你

原帖由 死神|銘 於 2008-8-23 06:12 PM 發表
樓主吾好咁傷心喇""
你一定會搵到一個仲好既
你咁好*
祝福你

多謝你既祝福...

不過..... Sometimes I wish I could save you

依排聽歌聽倒依句....眼淚又流了起來...

原帖由 夢幻貓 於 2008-8-22 08:49 PM 發表

我比任何人都清楚....佢唔會當我傻仔....

佢關心我既時候...我冇珍惜...果陣時我真係做緊傻仔...

噚日佢終於同我講...等倒咪等囉...咁同我講...

唔知道佢覺得我煩定乜野...但我都係眼淚裹面笑左出黎... ...

你E d執著我都有....我仲好相信佢會返黎!!!
就係e種執著我錯過左2次機會!!!
講真放下執著,迎接下一位啦!唔會水你架!

唔洗唔開心樓主-3-" 我覺得有聯絡 就等於有機會,,
佢讀書,,你咪陪佢讀書嚕,,,你對左佢4年應該好了解佢喇
,真係愛佢咪搵d野證明比佢睇下,,得閒鼓勵下佢關心下佢,,
讀書分開,,我應得無乜野,,大家仍會有機會的,,最緊要保持聯絡!!
魔力寶貝認識@_________@"我都玩左好多年魔力 剛剛先無玩!!
以前魔力都識到有條女,識到宜家,,不過住得太遠無出來~_~"
不過玩魔力,,真係好玩!!"good,,我有個fd係魔力識左條女都拍左6年拖,,條女今次入大學
我唯一,,識既大學生,,,哈哈!! 睇來玩魔力d人幾善良!!

算吧啦..愛情很殘酷..我和你一樣..細細個玩到大..7歲我拖佢隻手啦...估5到依家散左...女人是這樣..會有好的女人的..加油

我覺得愛一個人愈深,,
你就會發覺成日無意中傷害到對方。
傷害唔係最錯,,邊個未試過??
最錯就係明知有錯都唔改。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 05:42 PM , Processed in 0.428477 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存