2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 《伊希歐之夢》軍團區 [春之祭] ~零式幻想~ 軍團版 (上班族軍團) 招人呀~ (25/ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: charlesnhf
go

[春之祭] ~零式幻想~ 軍團版 (上班族軍團) 招人呀~ (25/27) [複製鏈接]

原帖由 kennytweety 於 2008-11-3 08:10 PM 發表
Hello~ 大家近來好嗎?
Sorry.....其實一直諗左好耐...有件事想向大家宣佈....我諗大家都預左.....我會退出ECO.....對不起各位......如果問點解, 都係果D la....出面有好多人開post 退出...由70lv開始要玩遺跡onlin ...

生產系都可以單吃王.
不用力/體魂,不用神官/詩人幫助,只要+0武器,+0裝備都可以單吃.
我 71lv探險家.

單吃王一樣是不好玩的.  我們玩遊戲都是為了開心, 跟朋友或者其他人一齊玩.  任何時候都一個人玩倒不如去公園走走.  能單吃王又怎麼樣.  能打到堆進器又怎麼樣.  一個人玩就玩什麼都不好玩, 對嗎?  最近不斷扯朋友們陪我玩榮耀 lol.  我英國o個位死黨已經陪我玩緊. 嬌嬌想玩嗎?  不過個人認為這不太適合女仔玩.  暴力, 血湦左少少.  一高d lv 就會擺斷唔到 pk 局面.  為練工點 pk, 為打寶 pk.  同埋唔用錢絕對玩唔勁o既game.  不過我又玩得好開心 haha.  養我隻馬仔養到超型.  要唔要post 張相俾你地睇呀 XD

hi all..
大家有無掛住我呢?? 嘿嘿....其實我都無玩好耐..應該由上個禮拜六開始...
今個禮拜返學..感覺唔錯唔錯......好似做返正常人咁..
唔駛成日對住部電腦..係咁升lv..lv..lv......暈 = ="
黎緊大家會玩咩game? (玩咩game 都好..應該都無我份.......果個囉..咪就係果個唔俾玩囉 >﹏<)
anyway..miss u all 呀......

原帖由 kennytweety 於 2008-11-3 08:10 PM 發表
Hello~ 大家近來好嗎?
Sorry.....其實一直諗左好耐...有件事想向大家宣佈....我諗大家都預左.....我會退出ECO.....對不起各位......如果問點解, 都係果D la....出面有好多人開post 退出...由70lv開始要玩遺跡onlin ...

嬌..我同你都好miss 你簽名檔果張相..咁齊人......
之前既日子..只少仲有我..你..老好..雙同啤..
但之後得返我同啤....偶然見到老子.....
個團好靜..好無生氣..(你知我上黎係同大家吹水多架啦...)
不過無論玩咩game 都好..
唔好迷失左自己....玩完後..點都要收拾心情返工..返學.....
大家加油 ^^

玩過星曲WEB

Kaka~我都好miss大家架~ 得閒係game影多D相就係為左記念大家一齊玩既日子~
我呢排都有玩online game la~ 休息下~ 始終一開始玩隻online又會沉迷落去>_<
等一隻真係好好玩既online game 先可能再玩la~~不過呢排好似冇咩game好玩咁....你地又會玩咩呢?
我自己就係玩下The Sim 2先~~ 岩岩download 左雙 Castaway 都幾好玩架~~haha~~

原帖由 kennytweety 於 2008-11-7 03:42 PM 發表
Kaka~我都好miss大家架~ 得閒係game影多D相就係為左記念大家一齊玩既日子~
我呢排都有玩online game la~ 休息下~ 始終一開始玩隻online又會沉迷落去>_<
等一隻真係好好玩既online game 先可能再玩la~~不過呢排好似 ...

我無玩其他game 呀..eco 都無理了..上也沒上了....
今依個禮拜都係返工..返學..同啤sweet sweet (迫婚中..哈哈)
我就係驚沉迷..所以決定唔玩...想叫啤唔好玩..但佢唔so我(我俾佢知溝女就..嘿嘿)

luna 依隻game..其實..可以叫台灣fd 註冊左後..我地拎黎玩得嗎?

原帖由 rayha2k 於 2008-11-5 10:42 AM 發表
單吃王一樣是不好玩的.  我們玩遊戲都是為了開心, 跟朋友或者其他人一齊玩.  任何時候都一個人玩倒不如去公園走走.  能單吃王又怎麼樣.  能打到堆進器又怎麼樣.  一個人玩就玩什麼都不好玩, 對嗎?  最近不斷扯朋友們 ...

現在的王hp太低.
SAGA 6 有新王,到時沒有人能單吃王了.
沒有賢者幫助會打不贏新王.

原帖由 kennytweety 於 2008-11-7 03:42 PM 發表
等一隻真係好好玩既online game 先可能再玩la~~不過呢排好似 ...

我以為你只有掛住前副會長,他玩那一個遊戲你都能發現.  

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... age%3D1&page=22

原帖由 K嘉嘉A 於 2008-11-7 08:01 PM 發表
luna 依隻game..其實..可以叫台灣fd 註冊左後..我地拎黎玩得嗎?

註冊左,但...你沒有台灣 ip.

玩過星曲WEB

hihi~大家近來好嗎? 好似都過左幾個月時閒lu~唔知大家有咩做呢~~
我就係呢段時間休息下~做下運動同玩下單機咁lor~
不過始終都掛住你地呢~~好耐冇黎呢個板la~又好耐冇上ECO la~ 唔知你地仲有冇玩緊呢?
驚聞已經有人90lv.....真係神人~竟然可以玩到咁耐~
可能近排心隱發作~想玩番D online game~ 但真係唔想再玩ECO la....咁近排就試下其他新game~發覺有隻81keys 都幾好玩~有副本打, 又有戰場, 真係好講團隊精神架~~不過唔好講到我好似係度sell隻game 咁~只係想找番1D之前一齊玩既同伴~一齊玩~~
如果你地都有興趣同我一齊玩~就搵我la~bye bye~~

華義  <- 這個代理名聲不太好

十週年勳章(賀詞)

其實仲收唔收人 = =
我得36lv收唔收= =

玩過星曲WEB

Fairyland~~好似得你一個仲有黎呢板wor~~
haha~~~其實我岩岩又轉左game~~夢之樂章~~~
因為呢隻game真係好玩D~~同埋令我諗番起"星辰"時既經歷~~
加上全部都係香港人~~有親切感D~~如果你又有興趣~咁一齊玩la~~我暫時都唔會轉game 住~~不過又係CG代理lor....
我係小夜曲ser~
ID:呀嬌
17lv~僧侶~

原帖由 altc3000 於 2009-1-19 10:55 PM 發表
其實仲收唔收人 = =
我得36lv收唔收= =

他們都不玩伊希歐之夢了.

原帖由 kennytweety 於 2009-1-20 10:50 PM 發表
Fairyland~~好似得你一個仲有黎呢板wor~~
haha~~~其實我岩岩又轉左game~~夢之樂章~~~
因為呢隻game真係好玩D~~同埋令我諗番起"星辰"時既經歷~~
加上全部都係香港人~~有親切感D~~如果你又有興趣~咁一齊玩la~~我暫時 ...

ECO 有人 92lv 以上了,賞金獵人,巫師最多. 夢之樂章,GC代理,不玩了.可能GC現在找尋下一個遊戲,再變成夢之XX,XX之夢.  玩過LUNA,光明戰記,遊戲+代理問題都很多. 他們在玩萬王之王3 飄流幻境 古龍等遊戲. 是GC,不是CG.  0.0

玩過星曲WEB

原帖由 fairyland 於 2009-1-21 07:57 AM 發表

ECO 有人 92lv 以上了,賞金獵人,巫師最多. 夢之樂章,GC代理,不玩了.可能GC現在找尋下一個遊戲,再變成夢之XX,XX之夢.  玩過LUNA,光明戰記,遊戲+代理問題都很多. 他們在玩萬王之王3 飄流幻境 古龍等遊戲. 是GC,不是 ...

"他們"在玩萬王? 你同佢地一齊玩緊la~~? 我好掛住佢地呢~~haha~~不過暫時我都係鍾意玩夢之樂章~~
萬王我都有玩過~但好似好複雜~冇玩lu~~

原帖由 kennytweety 於 2009-1-22 10:11 PM 發表

"他們"在玩萬王? 你同佢地一齊玩緊la~~? 我好掛住佢地呢~~haha~~不過暫時我都係鍾意玩夢之樂章~~
萬王我都有玩過~但好似好複雜~冇玩lu~~

我沒有玩萬王3.

http://www1.2000fun.com/bbs/view ... 4674&highlight=

嬌嬌..我係kaka 呀..
我唔記得左個pw..所以要開過..嘿嘿..
我同啤仲有玩..我開左隻考古..度打下寶..印..都唔錯..不過同單機無咩分別..好掛住你地..特別係老子..少左佢..好悶呀...

原帖由 kennytweety 於 2008-9-25 06:20 PM 發表
haha~~ 俾人發現左tim~~其實係因為我表弟唔玩~俾晒D野我~連埋1本禁書and3個官書ma~~我記得之前講過~同埋佢以前係靠賣禁書賺錢的(果時佢用30m收, 80m放...)......所以賺左幾百萬.....

我依家都用緊依招..不過禁書已經去到3000 萬啦..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-8 12:15 AM , Processed in 0.082818 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存