2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 《伊希歐之夢》軍團區 [春之祭] ~零式幻想~ 軍團版 (上班族軍團) 招人呀~ (25/ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: charlesnhf
go

[春之祭] ~零式幻想~ 軍團版 (上班族軍團) 招人呀~ (25/27) [複製鏈接]

原帖由 sand 於 2008-9-27 09:28 AM 發表
今晨 8:30左右 在大陸5樓發現一條新生魚王
立刻變身成機械人 用 3%作為賭注  展開生死決鬥
結果 戰死沙場

戰後分析:戰鬥經驗不足
1)應該盡快拖去角落位置以減少被8方圍攻
2)用錯戰術 我本想一邊扣王血 ...

老子.........你隻飛天鼠唔值錢啦..我用750 m 就可以買到..哈哈

同大家講返我同啤啤既近況先...
我練左隻考古..66 級嚕..job 30 就2-2 ..
啤啤隻刺都78 級啦..依家工會得返我..啤同小桐有上過..
流浪犬巴嗚..啤啤好勁..打左4 隻..我就打到一隻..我地賣左3 隻..keke..
一套七款凱堤衫好令..我做左之後拎去換左八本禁書 (係唔係好羨慕呢..呵呵)
想做返一套..因套衫真係唔錯....
依家好多野都用ex 黎換..game 錢d 就拎去抽箱..可以抽到推同其他點物 (當然難抽到)
我隻ec 同啤啤既刺仲係工會..希望有朝一早..會見到大家on 過line ..
好miss 以前一齊打怪/寶既時候..

老子..我地可以一齊開寶箱喎..

嬌..如果你玩返..一齊打印/王/寶呀..d teddy 活偶可以賣百幾萬一個呀......

雙雙..依家元好受歡迎..當然要高lv (幾多lv..我唔知..太耐無玩過元啦)..

唔需要玩返..只要上一上..大家傾下計..一齊玩陣..我已經好滿足

(我依家放緊sem break..所以有時間玩返..但3 月2 號又開返學..到時又要潛水)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 02:56 AM , Processed in 0.126619 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存