2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 MayPan 石器外傳 【官方活動】《MayPan Online 4格漫畫 創作比賽》 ...
go

【官方活動】《MayPan Online 4格漫畫 創作比賽》 [複製鏈接]

活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

自《MayPan Online》石器外傳開放至今,各玩家是否對遊戲十分熟識呢?與此同時,大家是否已經結識了一班志同道合之士,一起闖盪美伊島?

官方聯同各大合作論壇舉辦名為「4格漫畫故事比賽」之活動,參加隊伍必須在遊戲之中以僅限4張圖片來表達一個故事及內容介紹,每一個討論區將會在比賽時間完畢後,選出最精彩的故事圖片,勝出隊伍即可以每位玩家獲得「慈愛女神的翅膀」各3個。

報名時間:2008/08/22 -2008/09/07
選舉時間:2008/09/09 -2008/09/15

比賽方法:
各玩家需要組成隊伍,前往官方指定合作論壇MayPan石器外傳之貼圖專區,以發表/建立新帖的方式,主題前方請加「官方活動」,並把圖片及各項資料貼上,在活動完結後,便會從各大合作之論壇選出一隊得獎者。

參加者需求資料:
1.        比賽圖片標題
2.        隊伍角色名稱
3.        故事/內容描述

舉辦活動之論壇如下:
2000Fun討論區及其他官方指定論壇

注意事項:
.在發表/建立新帖時,必須於主題中加入「官方活動」之提示,否則有可以不被承認。(例:官方活動 – MayPan探險記)
.所有圖片如確定不良或包含粗口份成,將會被取消資格。
.玩家輸入的「隊伍角色名稱」資料中,必須為正確的遊戲的名稱,以便派發獎品用途,而故事內容將不受名稱之限制。
.每隊參加者最多為8人,請各玩家注意。
.各玩家只能參加一個故事比賽。
.如在其他論壇中,發現相同的圖片或內容,將會以上傳圖片的時間為準。
.活動最終決定權,將會歸本公司所有。
.如對以上內容有任何查詢,歡迎透過電子郵件:service@urgame.com.hk

慈愛女神的翅膀...係咩黎????

原帖由 阿岡 於 2008-8-21 05:16 PM 發表
慈愛女神的翅膀...係咩黎????

慈愛女神的翅膀用處:打人地個名就可以飛去人地度

又送埋d廢野- -...

封之介大人/可以解答到我ge問題ge人......有d問題想問問你...
e個活動可唔可以個人參加?(由於我個人比較自私..唔想一tim人一齊參加)...
可唔可以同一ac,唔同角色一齊參加比賽..得獎ge時候拎多幾合個翅膀嫁..

原帖由 brian8534 於 2008-8-22 12:51 AM 發表
封之介大人/可以解答到我ge問題ge人......有d問題想問問你...
e個活動可唔可以個人參加?(由於我個人比較自私..唔想一tim人一齊參加)...
可唔可以同一ac,唔同角色一齊參加比賽..得獎ge時候拎多幾合個翅膀嫁..

最多8個人...當然你都可以一個人包辦

但問題係你唔可以同時間開哂同一個帳號既人物一齊做四格故事創作

比盡你都係每次開一個角色做一格漫畫,如果你有多幾部腦多幾個帳號就唔成問題

除非你內容可以做得好精彩...唔係既話得1個人都幾難搞得好

加上官方建議得最多8個人,都希望想多D人參與,你再考慮下先

gd

support!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

慈愛女神的翅膀用處:打人地個名就可以飛去人地度

=o= 一句good

都無人參加ge@@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 01:52 AM , Processed in 0.041887 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存