2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 本人心得~大家為何咁洗錢呢?
返回列表 發新帖 回覆
go

本人心得~大家為何咁洗錢呢? [複製鏈接]

其實 本人兵陣都有毒鳥,雪姬,95信幻獸等等,但係我都係覺得   美中不足  能力都唔係太強
雪姬 秒勁怪就有用,,現在最強的也是冰血神...1招ko有什麼好玩 毒鳥秒怪既速度也太快了....不過 佢未出到招就比人ko 招技又近~幻獸 很強嗎?猿公 100lv3下ko雙面蛇?對的,真的是3下ko雙面蛇 可惜...雙面蛇很強嗎?打得贏雙面蛇又怎樣?本人也有2轉帥 也不是很好用~~我想講你地聽!! 如果你想玩得開心 唔哂錢 又搵到錢既 好簡單 只要你 重玩 升林2,祖2(全力) 再用 妖狐x1隻 其他就mp女100lv上~可以輕輕鬆鬆ko於台全隊阿~於台又有 仙刀出~可以賺錢 mp女吸到好高lv又可以放~再換d底lv d既mp女~ 不是很好嗎~?
↑睇完以上這文章的人 也會跟我說"咁我d戰力咪好低"
我可以同你講 如果你隻祖 升到去200lv 你咪可以放哂少少mp女佢 咪有4-5隻兵位囉~收4-5隻170lv↑既馬面人 咪幾好呢,1隻谷5m幾戰 P.S 祖2 打於台 好快升到200的......
同埋你地會話:5億1隻170lv馬仔我地點買得起呀?~你升完200祖 個天都唔會咁殘忍 唔掉 幾把仙刀比你掛~最少都買到一隻啦 升完d 高lv mp女放出去 又賺到飛起,120lv1隻都成3000m-4000m  吸到150lv放 都有7000啦~又唔難吸喎.. 7000m 放5隻 都有3e5 你打仙刀 升到200lv都有 5把掛...拎去放 最少都7e 加埋d兵錢=10e幾 可以收2隻馬仔 ~隻祖又可以秒於台 實用~唔洗咁哂錢 學人請4幻 又合怪
已有 1 人評分威望 收起 理由
PC@傻駿 + 10

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

你講果D...D寶你當真係易出架= =
加上果D MP女都唔知有沒人要....

原帖由 大師父 於 2008-8-31 03:35 PM 發表
你講果D...D寶你當真係易出架= =
加上果D MP女都唔知有沒人要....

你升到200lv  仙刀出5把 一定好正常 我之前fd  升祖個到升 150升到172 就掉左成3把,mp女 賣1日應該賣得出2-3隻

咁係有祖2+雷公之前,d轉國錢點賺=.=?

原帖由 楓之道 於 2008-8-31 10:37 PM 發表
咁係有祖2+雷公之前,d轉國錢點賺=.=?

打藍石,之後有條跑商路 我之前見到外掛佬 係到跑商 有條好路線,可以賺錢,你自己睇 我開左post

於台係怪 ? 係邊嫁@@?

十週年勳章(賀詞)

祖2,,,,打於台,,我問過fd,,佢隻170lv祖 全力都差小小先秒到於台

岩點打???

唔係講咁易嫁0,0
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:48 PM , Processed in 0.035124 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存