2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 冇擺個一毫子落隻game度既朋友唔該收聲~ ...
樓主: nimafishz
go

[其他] 冇擺個一毫子落隻game度既朋友唔該收聲~ [複製鏈接]

十週年勳章(截圖)

原帖由 魔靈~ 於 2008-9-6 09:36 PM 發表
我有擺過電費錢落去唔洗收聲啦

你岩!!!! 咁都比你諗到

我擺左200幾蚊..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 日向.螺旋 於 2008-9-6 09:38 PM 發表

我諗唔會  因為而家多開始踢緊分身-.-  就黎爆人 呢排佢地收人收得密

哦  咁樣
都係去藍國落地生根算

原帖由 鬱鬱不得志 於 2008-9-6 08:48 PM 發表
我一蚊都沒出過 但係我係撐橘子 搵錢ja 犯法呀? 講到呃呃聲 唔鍾意比錢唔好要人d稀有eq 一係就自食其力打錢 買

EQ只係一個小問題  重點係佢唔俾我地玩 /    \ SAD

十週年勳章(賀詞)

橘子在現金裝備方面
能力值差距太大

如果只是一點點 再加上外觀還可以接受

另外  想賺錢當然要搞好遊戲吧
那麼你們滿足自在的FEZ?

原帖由 Gurren 於 2008-9-6 10:23 PM 發表
橘子在現金裝備方面
能力值差距太大

如果只是一點點 再加上外觀還可以接受

另外  想賺錢當然要搞好遊戲吧
那麼你們滿足自在的FEZ?

玩過黑橘代理既遊戲都會知道
錢照收, 遊戲照舊唔理

原帖由 nimafishz 於 2008-9-6 08:03 PM 發表
成日話人d野貴,代理唔撚好,有錢都唔俾佢賺~

雖知代理一隻game係要代理費的,佢唔係冇本生意黎架傻西,

你覺得唔好玩既咪走lor,唔係追求神裝既任何game一個月俾

100蚊都差唔多la,叫雞都要俾錢la,何況隻game既 ...

首先,我係冇俾錢買點去fez的,d野貴,係真係好貴,入場果個野,要hkd2蚊一次,估一次你大約100積分,
換把野要4m積分 40000/100=400次  400x2=800蚊,臭橙係唔係傻左啊,要800蚊買一把野。人地日本fez平n倍啦。
講到代理真係想爆粗,fez...係,係一隻好game,不過俾昆$橙代理真係.....心照啦。講到裝,國商d裝仲好啦,點裝得個令字,
令會點...有2倍攻?打你唔中?你有得fly咩?唔係啊嗎!!同國商裝係一樣的!!!!!邊個講online game 一定要俾$的(唔講電費啦囧)
臭橙做得唔洗俾月費的online,就知一定有敗家仔買點的啦。我覺得買800點/1200點 1-2次,算你啦,唔好再買就得,大家知臭橙
會出d俾點活動就唔好再中計啦。

帳號 計費方式 已用點數 狀態 查詢 / 變更
######## 自由點數 53972 正常 查詢 / 變更  

mabinogi都用左咁多la,fez都1把點弓,把點刀,件點衫,仲剩10xx寶石等買翔龍褲

仲唔夠資格罵爛橙?

tmd 點裝,真係唔貴,但lock裝就**,日本就放係唔同地方姐
人地tw ser 開放點數高階強化石,但低階星戒版都有開放
jp ser競技場換野要既point,佢又去x2甚至以上(jp ser都有星戒版入場卷la,分分鐘爛橙開放果時又x2以上)

server又唔見佢順d

online game係賺長線既,一下子賺到d又點?賺完就冇得繼續,自倒米
令玩家感覺不合理/公道的對待,讓玩家(顧客)不爽,仲唔係自倒米!?
佢要賺錢嘛
你唔好倒轉黎講

不如樓主下次開topic話唔係火星人就唔好出聲,明捉你字失

十週年勳章(賀詞)

原帖由  於 2008-9-6 11:29 PM 發表
帳號 計費方式 已用點數 狀態 查詢 / 變更
######## 自由點數 53972 正常 查詢 / 變更  

mabinogi都用左咁多la,fez都1把點弓,把點刀,件點衫,仲剩10xx寶石等買翔龍褲

仲唔夠資格罵爛橙?

tmd  ...

ser既問題
可以睇番呢個鐘數
紅國又停電啦
(個ser果然好渣 )

原帖由 hoyusum 於 2008-9-6 11:10 PM 發表

首先,我係冇俾錢買點去fez的,d野貴,係真係好貴,入場果個野,要hkd2蚊一次,估一次你大約100積分,
換把野要4m積分 40000/100=400次  400x2=800蚊,臭橙係唔係傻左啊,要800蚊買一把野。人地日本fez平n倍啦。
講到代 ...

咁你唔該收聲啦 樓主講到明~
玩得呢game係預左要買點ga 你冇錢咪唔好買lo
話人昆你錢? 冇人迫買你囉  
你e家玩得免費唔洗比錢仲想要好正ge待遇?
我又唔覺得出d錢係咩大問題 你話買點就係敗家仔?
你收la 人地有錢買你吹呀? 自己搵自己買lo
個場係貴 不過我唔覺得d點裝有咩咁唔掂wo
我買左識飛ge 咁咪屈死哂d人? 鬼唔知點裝唔係萬能
你講野用下腦la
咁中意嘈咪刪左game佢lor

原帖由 xxJackie 於 2008-9-6 11:33 PM 發表

咁你唔該收聲啦 樓主講到明~
玩得呢game係預左要買點ga 你冇錢咪唔好買lo
話人昆你錢? 冇人迫買你囉  
你e家玩得免費唔洗比錢仲想要好正ge待遇?
我又唔覺得出d錢係咩大問題 你話買點就係敗家仔?
你收la 人 ...

消防員想筆戰請黎呢篇:
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... age%3D1#pid52282199
歡迎

香港警察,消防員,瓜左有銀樂隊吹吹下搞儀式,仲有護送遺體,葬皓園...
how about....?

十週年勳章(賀詞)

我可以出聲嗎?
收皮la樓主

我買咗佢個新手包xD

原帖由 hoho48777 於 7-9-2008 00:00 發表
我可以出聲嗎?
收皮la樓主

好有米比d我

十週年勳章(賀詞)

原帖由 godhang510 於 2008-9-7 12:07 AM 發表

好有米比d我

仲有3000幾寶
不過唔打算買野住
本來都想比你
可惜交易唔到

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙

其實對比勁舞團 真係唔多食錢的了~~

gamania俾左幾多錢你做打手 ?

唔係呀嘛~ 樓主連少少銷售o既常識都無?
有玩呢隻game o既~ 已經係橙o既有潛質客戶~ 只不過~ 分別在於橙有無能力令到一班有潛質客戶肯比錢去成為真正o既客戶~
好明顯橙係呢方面係弱~ 好弱~ 好鬼弱~ 佢地o的marketing 同 sales 都唔知識做o的咩~ 唉~ 算吧啦~

再講~ 邊有人會小o的客唔幫襯~ 應該只會見到小o的公司唔識做marketing~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:39 PM , Processed in 0.080915 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存