2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 冇擺個一毫子落隻game度既朋友唔該收聲~ ...
樓主: nimafishz
go

[其他] 冇擺個一毫子落隻game度既朋友唔該收聲~ [複製鏈接]

我都唔覺呢隻game食錢
伺服器差?講真hk既網絡公司好得去邊 你斷左係咪下下都一定係fez問題先?
我偶然斷1-2次 睇住2部機一齊斷 仲要一隻係玩緊tw game tim

公道d講句 人地日本 台灣 點同hk 人地幾多人 hk幾多人
以前流行月費 每人最低都100元啦 e家d game免費
用左幾十蚊個d 我想話其實唔係你地好勁 只不過係代理未夠絕
出d野唔夠盡 裝備差距唔夠大 你一定又會諗咁冇人玩
唔好意思 d人就係鍾意一路鬧 一路買 一路玩...

隻game 算係咁架啦!

又唔係屈您錢買!!同埋用左點數道具 又唔係識飛.....(係可能靚d)

比起 墨香 之類,,,,呢隻game算係好架啦!!!

墨香超屈錢  唔買..真係好似廢咁又升得慢..(除非您時間多的事擺落去)

切!
一堆貪慕虛榮的人而已..樓主不必光著火
真正like呢隻game ge人..自然覺得正常,
(競技場貴咪唔入囉..係要計堆d死人數想洗分換武,仲敗家過買點裝!)

應該話玩到悶/唔想玩ge人無資格出聲先岩!

原帖由 tooya 於 2008-9-8 03:37 AM 發表
我都唔覺呢隻game食錢
伺服器差?講真hk既網絡公司好得去邊 你斷左係咪下下都一定係fez問題先?
我偶然斷1-2次 睇住2部機一齊斷 仲要一隻係玩緊tw game tim

公道d講句 人地日本 台灣 點同hk 人地幾多人 hk幾多人 ...

ha..講盡小市民心態

明明話tvb點點點
其實都係邊鬧邊睇而已..唯一可以做就係轉台同熄電視

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-8 02:38 PM 發表
切!
(競技場貴咪唔入囉..係要計堆d死人數想洗分換武,仲敗家過買點裝!)

嘛....
無視技能點滿就好
做咩禁激氣

原帖由 三爪痕 於 2008-9-6 08:05 PM 發表
咦?
點解我會將5舊水擺係黑橘代理既遊戲-mabi既....
也許吧,近期不是太花錢來買服飾吧

mabi我都擺左千幾落去..
我係咪有資格叫爛橙收皮

定係一定要fez存左寶石先得

有d 人自己internet廢咪又係賴人lag
有forum咩都嘈一餐叫走哂d人
咁先過癮ge

十週年勳章(賀詞)

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-8 02:38 PM 發表
切!

我只係唔like佢出點裝既速度(太慢),競技場(換野點數係其他板2倍,但係一場點數係其他一半,d票又貴,又唔出星戒板),無活動同埋唔更新

活動勳章

又要鬧又要玩
我無俾錢玩fez但一樣可以玩得開心
爛橙就係有d價錢我覺得唔合理先唔俾
但一樣可以玩到
要勁就要俾錢
而家有幾多隻game唔係咁
要令要勁係自己選擇
爛橙又無用支槍指住一定要大家買gash
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:59 PM , Processed in 0.035821 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存