2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 黃國發生咩事, 竟然開唔到下次國商 ??
樓主: 伊莉雅
go

[疑難] 黃國發生咩事, 竟然開唔到下次國商 ?? [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

以前緣國比人插人多蝦人少..
依家藍國比人插ping甲..點裝
邊個國強勢永遠有其他國唔抵得

原帖由 ausum 於 2008-9-9 07:52 PM 發表

那你也不用說自己吧....
呢個post 就睇得出幾多人妒忌藍國同對著game 執著啦

藍國只是其中一種顏色而已..

原帖由 魔靈~ 於 2008-9-9 08:05 PM 發表
以前緣國比人插人多蝦人少..
依家藍國比人插ping甲..點裝
邊個國強勢永遠有其他國唔抵得

唉..總之就婆說婆有理就是了
放工了!
戰場上見吧大家!

呢排黃國好多玩家已經少在線同埋甚至走左
直情半放棄隻game
開唔到國商都唔係咩野大問題
以最近黃國玩家流失情況,呢件事好小野姐

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-9 08:04 PM 發表

嗯..做會計係得閒左少少
但都會介意你d言論..(上黎睇一睇..)
都係 ...

哦?咩原來我有講過話用顏色來區分人既上中下等?咩我唔係只講過"有人話藍色的國..."
真係要翻下文先得...

我講過,只要o係唔犯法既情況下,我講咩都係冇罪
如果閣下搵到地球上有藍色既人,我都好支持你繼續討論

睇返閣下既發言:
我都知你係話某種顏色..(咩色都好啦算啦..-.-)
即係見你會係用顏色去分邊d人上中下等..

只用"即係"兩個字就將兩樣冇關係既拉埋一齊
可見閣下老屈人的行為更令人側目 ....
幻瞳兄,如果你搵唔到我有用任何"顏色去區分人上中下等"既句子,即係你誤會/老屈我, 我要求你道歉 -.-

你都唔好介意,我做兼職student都係得閒d - -"

原帖由 mshadow 於 2008-9-9 08:08 PM 發表
呢排黃國好多玩家已經少在線同埋甚至走左
直情半放棄隻game
開唔到國商都唔係咩野大問題
以最近黃國玩家流失情況,呢件事好小野姐

隻game 係越黎越小人玩冇錯
1,2 ser 都係咁..如果橙仔唔做返d野 增加玩家量

只會越黎越小人玩..

原帖由 幻瞳Evangeline 於 2008-9-9 08:07 PM 發表

唉..總之就婆說婆有理就是了
放工了!
戰場上見吧大家!

幻姐, 多講無謂

幻先生,你仲未回我喎!, 你部機上網唔係仲用緊 56k上話下話?
你如果搵唔到我有用任何"用顏色區分人上中下等"既句子,咁你係咪誤會/老屈我呢?

睇返閣下既發言:
我都知你係話某種顏色..(咩色都好啦算啦..-.-)
即係見你會係用顏色去分邊d人上中下等..

可見閣下老屈人的行為更令人側目 ....
幻瞳先生,如果你搵唔到我有用任何"顏色去區分人上中下等"既句子,即係你誤會/老屈我, 我要求你道歉 -.-

你咁樣講會影響到我內心心靈架喎,我要求你道歉喎A_A

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

一睇就知我地藍國個個都有點裝,,個個吾係有錢仔就有返工

咁何解又話我地藍國係雙失國?吾通我地藍國個個都係有錢仔女?

囧,講野前用下個死人腦先啦

原帖由 暴力狗 於 2008-9-9 09:15 PM 發表
一睇就知我地藍國個個都有點裝,,個個吾係有錢仔就有返工

咁何解又話我地藍國係雙失國?吾通我地藍國個個都係有錢仔女?

囧,講野前用下個死人腦先啦

咁你又唔駛咁激動, 人地都係話"一班","呢班" 等字眼啫
又冇人話藍國係雙失國, 你冷靜d先啦-.-

anyway,如果藍國真係咁勁,我建議你地攻曬全地圖,兼守到,咁我估冇人會講野架la

原帖由 長門右希 於 2008-9-9 21:38 發表

咁你又唔駛咁激動, 人地都係話"一班","呢班" 等字眼啫
又冇人話藍國係雙失國, 你冷靜d先啦-.-

anyway,如果藍國真係咁勁,我建議你地攻曬全地圖,兼守到,咁我估冇人會講野架la

藍國勁咩?,藍國成班垃圾JA,,反而我覺得黃國勁好多,又多勁人,你係咪黃國GA??

你地係未誤會左d野........

夜鬼=雙失??

你地太多慣性思想喇= =

我知你地既習慣係 夜晚睡...早上起......

無錯1日係要訓8個鍾(連續)

但係.... 個個返工都唔同時間.....

如果係要搞到  夜晚睡...早上起......

有d人好易搞到無得訓......你要知....如果佢地要跟你地既訓覺時間表...........

佢跟本係唔洗訓....................................................................唔信你問下d"工作者"

ps:不喜勿插....因為香港太多火爆的人...成日見到少少野就多多聲氣......

我地綠國好多時都開唔到=.="

喂,幻瞳先生, 你仲未回我post 喎, 你唔好選擇性地回post先得架
定係你理虧唔夠膽回我啊

唔係咁大個人道個歉都咁難下話

幻瞳Evangeline先生 ^^" 我等緊你回我架

原帖由 長門右希 於 2008-9-10 12:48 AM 發表
喂,幻瞳先生, 你仲未回我post 喎, 你唔好選擇性地回post先得架
定係你理虧唔夠膽回我啊

唔係咁大個人道個歉都咁難下話

幻瞳Evangeline先生 ^^" 我等緊你回我架

個個好似你咁架咩 24小時對住部電腦等人回post -  -"

我地就24小時對住個電腦打機就係雙失,,個長門膠人24小時對住個論壇叫人回POST果D就正常人,,世界變了咁多我都吾知

香港真係一樣米就有百樣人,膠都費時比

我係黃國的1個小薯仔
我d fd 全部o係紅國,所以去左紅國玩

不過我平時online(賭星戒),個公會都冇乜人出聲

原帖由 kira2613 於 2008-9-9 02:19 PM 發表

講咁多做乜 , 你地多夜鬼唔代表我地又要多夜鬼架麻 ,

你地咁有本事洗哂d地 , 晚晚5v0 , 6v1 都咁開心既 ,

我地又有咩好講呢~ 我寧願早d訓 , 第二朝有精神開鋪

做好d生意好過了~~ 藍國繼續加油吧, 夜鬼 ...

哦 原來這樣 怎不見下午時段黃國能搶到中土? 他們不只是靠5打0才勝嗎
我真的很少見你們黃國搶中土哦 攻打紫國就見得多 而且都很愛用全頻罵人

原帖由 長門右希 於 2008-9-9 09:11 PM 發表
幻先生,你仲未回我喎!, 你部機上網唔係仲用緊 56k上話下話?
你如果搵唔到我有用任何"用顏色區分人上中下等"既句子,咁你係咪誤會/老屈我呢?

睇返閣下既發言:

可 ...

你不是說有言論自由嗎?
那憑什麼他要跟你道歉
看來閣下不是小朋友 而是一位eq較低的成年人哦
丁點小事心靈就受傷

原帖由 小星傑 於 2008-9-10 06:39 發表

你不是說有言論自由嗎?
那憑什麼他要跟你道歉
看來閣下不是小朋友 而是一位eq較低的成年人哦
丁點小事心靈就受傷

佢應該都係黃國,,看來黃國先係大家既公敵
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:01 AM , Processed in 0.036589 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存