2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 百變Online 開百變變左藍色畫面
返回列表 發新帖 回覆
go

開百變變左藍色畫面 [複製鏈接]

我開百變online,入到去登入畫面果到,
彈左d英文出黎--->directx.used.message
跟住部電腦既畫面變左藍色畫面白色英文字,我試過反安裝都唔得..但係我玩其他online game 就唔係咁既情況,我部電腦冇外掛果d..但係唔知點解會咁樣..

我之前都俾過信比gm    gm的回信:建議您可以先進行windows update,
然後檢查網路連線是否穩定,防火牆安全度是否過高。
如電腦儲有任何外掛程式,請先刪除相關資料。
然後再重新安裝百變Online,並登入遊戲試試看。

笑傲無雙

我都係咁...之後我就去百變目綠到按叫amped的檔按就得...如果你是directx用的就按amped_directx

謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享謝謝大大 分享

咪呃POST LA 上面

原帖由 steven1366 於 2009-7-15 12:46 PM 發表
咪呃POST LA 上面

n年前既post都推返出黎  話人呃post自己都post緊

反白 雖然我都呃緊

amped_directx    用依個就可以

原帖由 哇哇哇 於 2009-7-15 04:29 PM 發表

n年前既post都推返出黎  話人呃post自己都post緊

反白 雖然我都呃緊

哇哇哇你又做咩呃post 明之唔岩你都仲要呃
清大家看看以下文字^^:我冇呃post嫁^.^

原帖由 魔鏡冰晶 於 2009-7-27 09:10 PM 發表

哇哇哇你又做咩呃post 明之唔岩你都仲要呃
清大家看看以下文字^^:我冇呃post嫁^.^

你又做咩呃POST丫

一齊呃
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:28 PM , Processed in 0.038751 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存