2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 赤壁 LINK - 參數錯誤, 終極解決方法
返回列表 發新帖 回覆
go

LINK - 參數錯誤, 終極解決方法 [複製鏈接]

升級了Gash+既朋友:

你要下載Beanfun登入帳號然後按遊戲館, 選擇自己赤壁AC
然後按開啟, 赤壁開啟後系統會自動打帳號和密碼.

升級了Gash+而遊戲館里顯示未安裝赤壁既朋友:
幾種解決方法如下.
1.按遊戲館圖標上方齒輪標誌, 掃瞄已安裝遊戲
2.(掃瞄後亦顯示未安裝的朋友)
請按window左下角開始>執行>輸入regedit按確定>開HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Gamania>Beanfun>按一下右鍵Beanfun floder新增機碼,名稱ChiBi(注意大小寫)>係右邊空白地方右鍵新增字串值,名稱改Path,然後右鍵按Path選修改, 鍵入赤壁安裝所在位置, 我的位置是C:\赤壁\patcher >重新開啟beanfun程式, 就會顯示已安裝了.

PS:假如入game沒有自動打帳號密碼, 請將啟動秒數設為70秒或者更大

祝早日封頂
susski

這是送給大家的,國慶節禮物

唔係化.仲慢過手動開game
頂.唔係更新左個gash用黎入點嫁咪
現在入game開那麼多野
更新完3一定要用舊beanfun?

我想問個Gash+有咩用囧.....早知唔dl

仲有咩究極方案呀?

多謝分享   

不過....我由20秒到200秒都set過試過晒,

個beanfun都係唔識自動填入a/c & password !
請問仲有啲咩究極方法可以拎出嚟俾大家去試試ga ?

你要計計你按啟動至打帳號畫面那里所需時間...
如果所需時間小於設定秒數就會自動打帳號..
如果直到打帳號那里超過了啟動秒數..就不會自動打帳號..
這樣說容易明白嗎

SussKi,
先謝謝你的解說.....

不過, 這點我都清楚明白,
我由按"啟動"到出現帳號密碼畫面都不用10秒,
所以我說由20秒到200秒每隔10秒一個設定我都有試過,

出現情況都是一樣, 系統沒有自動打帳密

我這樣說你明白嗎?

謝謝回應 !!

原帖由 net2me 於 2008-10-2 01:35 AM 發表
SussKi,
先謝謝你的解說.....

不過, 這點我都清楚明白,
我由按"啟動"到出現帳號密碼畫面都不用10秒,
所以我說由20秒到200秒每隔10秒一個設定我都有試過,

出現情況都是一樣, 系統沒有自動打帳密

我這樣說 ...

你既情況, 我諗都唔係只係你一個人遇到..
我都唔知你係邊一個步驟發生左問題, 但希望你可以照我方法試試可能幫到你,

1.確定你係開啟左beanfun
2.確定你遊戲館里面赤壁係顯示已安裝
3.確定你係點遊戲館里面啟動果粒制而唔係點赤壁捷徑game
4.啟動秒數試下設50秒, 由你按下啟動粒制開始數,直到入到打帳號同密碼果度,唔好郁
5.如果都係唔得, 請看看你所下載的是否香港赤壁, gash ac是否香港gash, 版本有無錯誤

以上都做過晒了, 如果都係唔得我諗都係要send email比客服. 將你詳細情況講比佢聽睇佢有無解決方法.

唉.. 系統未完善就唔好搞咁多野. 而家我想改密碼, 但係唔知係邊度可以改-- 有時卡左條line..又無得強制登入.. 因為入beanfun ac既時候已經話你重復登入緊... 加上升級gash+真係超麻煩.. 有朋友想玩但搞黎搞去都搞唔到個ac...

原帖由 SussKi 於 2008-10-1 11:30 AM 發表
升級了Gash+既朋友:

你要下載Beanfun登入帳號然後按遊戲館, 選擇自己赤壁AC
然後按開啟, 赤壁開啟後系統會自動打帳號和密碼.

升級了Gash+而遊戲館里顯示未安裝赤壁既朋友:
幾種解決方法如下.
1.按遊戲館圖標 ...

我想知..我個赤壁系F:\Game Files\Gamania\赤壁\patcher
係唔係姐係話唔屎玩啦?
我試過呢個方法..應該應該唔係裝系c:系唔得...

GASH真係冇野做搵野黎搞...

唉.....唔屎玩gash d game lo

原帖由 yayakevin17 於 2008-10-2 07:53 PM 發表

我想知..我個赤壁系F:\Game Files\Gamania\赤壁\patcher
係唔係姐係話唔屎玩啦?
我試過呢個方法..應該應該唔係裝系c:系唔得...

照樣打番個路徑落去試下
或者你可以成個赤壁剪出黎貼去第度

密馬佢冇打咁點算

佢無幫我打密碼= =

我雖然唔係玩赤壁..但係係玩跑跑卡丁車
我都憬轉左gash+
你個個解決方法1..我個個beanfun冇
我就試你個個解決方法2
我將你d過程都做完
到最尾個個就改為跑跑卡丁車路經
但入到beanfun都係這我未安裝
我想問你個個路經係捷徑定係主程式
因為我找不到主程式
希望你可以降答我beanfun跑跑卡丁車安裝個個野

原帖由 tsoi3523 於 2009-4-30 08:03 PM 發表
我雖然唔係玩赤壁..但係係玩跑跑卡丁車
我都憬轉左gash+
你個個解決方法1..我個個beanfun冇
我就試你個個解決方法2
我將你d過程都做完
到最尾個個就改為跑跑卡丁車路經
但入到beanfun都係這我未安裝
我想問你 ...

請不要回舊po

而家chibi唔會再自動打密碼而係直接入game

我覺得鄒煩過自己開 game, 早知就唔下載.....
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:14 AM , Processed in 0.049029 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存