2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 版規#15 嚴禁發表所有非本遊戲正常運作之主題 ...
go

版規#15 嚴禁發表所有非本遊戲正常運作之主題 [複製鏈接]

#15 嚴禁發表所有非本遊戲正常運作之主題
          如任何會員發現在遊戲內被騙  , 本壇建議閣下請立即報警求助 , 但不要再在本壇發表未經警方証實之內容
         ( 跟GameCyber聯繫方法請看:http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3079655&;extra=page%3D1)
          ( 報警方法請看:http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3070496&;extra=page%3D1)

如再發現任何被騙或關於遊戲之抱怨文章,出現於本版之內(抱怨集中區例外),一規先扣分,再封文。

即時生效,請大家注意。

希望大家能保持良好的討論環境,以免想找資料的版友,一上來就是誰罵誰,又是誰要想澄清。

私人因怨請私人解決,請不要將一個良好的討論環境,變成一個是非之地。

>

另外, 2000FUN ECO版之MSN(M群): group219734@msnzone.cn

請被騙的玩家先通知GC有關部門才報警
報警時記緊講清楚[遊戲的公司名稱]以方便警方跟進
報警後兩星期後警方沒有任何回覆
請再次打[口供紙]上的電話跟進一下**忘記了那張紙是什麼名字**

有d小問題:
中左呃帶升ge團可以報警嗎?
有人借左個鉗唔還可以報警嗎?
ps當然我唔係white chi,只係問下點先算係可以報警0 0"

and
報警有咩用?真係會捉到凶手?

原帖由 lt1190 於 2008-10-2 08:54 PM 發表
有d小問題:
中左呃帶升ge團可以報警嗎?
有人借左個鉗唔還可以報警嗎?
ps當然我唔係white chi,只係問下點先算係可以報警0 0"

and
報警有咩用?真係會捉到凶手?

私人問題就私人解決,你可以考慮報警,理所當然地我相信你有一個正常人既判斷力。

and
報警有機會會幫你搵到兇手,但係上網係論壇亂發脾氣就一定唔會捉到兇手。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:49 PM , Processed in 0.036066 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存