2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Luna Online(台版) LUNA人口調查...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 迷雪雪
go

LUNA人口調查... [複製鏈接]

玩緊ECO同港版飛飛
點識..就係見好多人既簽名係LUNA囉..
我諗應該好好玩..如果吾係邊有咁多人都想玩..
希望吾會好似其他代理咁..做衰隻GAME..同埋乜都要用錢啦
如果真係好玩既..我會放錢入去..但吾想比錢CG洗..

笑傲無雙 玩過星曲WEB

係某版睇到樓主個簽名..所以入左去睇...""
見到d人物幾得意,,,所以就想玩"'
不過拎唔到封測ac..等公測lu""

早排上網搵game玩
見到LUNA同ECO
點知ECO比GC破壞左

加上LUNA的角色好可愛 好想玩

之前咩GAME都玩下...不過玩唔長=__="

期待LUNA帶比我快樂同尋回以前RO團升GEI FEEL

係2KF認識LUNA~都年幾前了..

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

之前玩過好多game,都玩唔長。因為代理既問題,冇一個代理會俾個心出黎代理隻game,所以開始對online絕望。
但間唔中都聽人講omg點好點好,咁自己又睇過好多post,好多玩家都讚omg。咁岩又見到luna,咁岩又係omg代理,咁就打算試下。有咩期望呀?嗯...只係衝住omg代理,同埋隻game都幾悠閒,可以安安穩穩咁玩隻game。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

已經無玩game一排..

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

原帖由 呆●爆 於 2008-10-4 11:18 AM 發表
玩緊ECO同港版飛飛
點識..就係見好多人既簽名係LUNA囉..
我諗應該好好玩..如果吾係邊有咁多人都想玩..
希望吾會好似其他代理咁..做衰隻GAME..同埋乜都要用錢啦
如果真係好玩既 ...

原帖由 冷月明 於 2008-10-4 11:26 AM 發表
係某版睇到樓主個簽名..所以入左去睇...""
見到d人物幾得意,,,所以就想玩"'
不過拎唔到封測ac..等公測lu""

我地搞既簽名活動果然有D用呢!
無論最後同唔同到大家順唔順利咁一齊玩台版LUNA都好,
都多謝有大家既支持呢!

我之前玩開ro仙境傳說呢幾年來都沒轉個game,但係一出左luna之後覺得d人物又可愛得意so c下玩lo不過而嫁d人話luna入面好多人搶怪又多外掛個個都放棄左有d失望,唔知大家會唔會玩返呢希望多d玩家回來同我地一起玩啦

在玩LUNA之前 玩過不少遊戲

各種類的都有小小玩過

很喜歡LUNA職業混轉的部分

不過我已經沒玩兩個月了 XD
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:28 PM , Processed in 0.027787 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存