2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Luna Online(台版) LUNA人口調查...
返回列表 發新帖 回覆
go

LUNA人口調查... [複製鏈接]

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

想知道大家之前係玩緊咩game架?

而你對LUNA呢隻game有什麼期望呢? (IP問題除外-.-)

仲有你地係經咩途徑而認識LUNA Online呢隻game呢?

之前玩緊魔獸世界, 見LUNA風格都幾得意,
而且對佢既農場系統非常有期望, 打怪之餘,
可以打理下農場, 好特別

一直玩仙境  未改game

不過依家考慮玩唔玩luna  因為那個問題

soso  先玩封測看看   封測ip已到手
︴翔﹏ 該用戶已被刪除

之前玩過-_-好多GAME...有武俠型, 可愛型, 格鬥型..
3d,2d 都有..
而想玩luna ge原因係..
我覺得佢得2,,而且又可以跳舞~
交友系統應該5錯=]
d道具 戈d又好多
睇上去好似5會好暴力,5會令人玩到好緊張 (( 打王, pk 除外xD
畫面又5差
而且係omg代理~
要有好game=]代理一定要做得好,所以我對LUNA抱有好大ge期望~
而且我覺得台灣人比較5會用d不法手段
我ge意思5係指香港玩家成日用不法手段,係一少部份,但係比例會比台灣高 (( 我諗
而且我都曾經玩香港game俾人爆過ac
所以陰影都難免有少少=]
如果我咁樣講有得罪ge話就5 好意思la...sorry ..

而且..台灣d 令仔好似多d,, 笑.....(( 群毆
講下笑=]" 5好咁激動xDDD~
而且同台灣人玩都好開心~
而且 可以學到台語-3-" 何樂而不為呢??

<<<<無咩game玩得長.....差不多咩game都玩過.....跳黎跳去....
無一隻好game留到我....
希望佢留到我幾個月就好

3年之前玩神之領域
隻game汁左之後就玩咩game都玩唔長(得一隻超過2個月 其他玩左1個月都無)一﹏一
先後玩過天戀 神泣 星辰 到最近既翼之online
之前玩神泣果陣已經有注意到有隻叫luna既
一路都等消息

到上個月終於有消息出黎
即刻搵左好多資料
d畫風好可愛(我個人偏好可愛類既game)
而且個表情氣泡系統令我回憶起神領既表情汽球
同埋2隻game都係Q版game
omg又出名無外掛
隻game又好似好有人情味
一切一切都令我覺得好有神領既影子(最多分別係一隻2D一隻3D)

我期望LUNA可以成為我心目中第二隻神領0_0

玩緊希望....
期望 luna可以做一d比較大型既魔法/技能效果  姐係想要震撼/型既技 (不過都無可能 )

係2000fun開呢個版之前已經知道呢隻game 不過唔多記得係邊度知
好似係無無聊聊係youtube睇片咁岩見到- -"

我一直有玩開OMG GE GAME~
        光之冒險即係HK版夢之歷險~
  跟住功夫世界玩左幾日HK版太多外掛所以一見台版OMG出左就過左去玩~
    跟住就見到佢出LUNA呢隻GAME~第一時間係係OMG睇到佢出封測活動~~~

之前玩瑪奇0_0
其實刀等左luna好耐-口-!!!
本身諗住係邊玩邊等luna@@
雖然有d唔捨得0 0不過刀要割愛/口\!!!
luan我玩左陣泰板...不過覺得luna係好似墨香姐係墨湘
佢ga打怪無式...聲音..pvp...同埋我見有對翼就可以飛等同於墨香輕功一樣ga模式
不過佢有其他系統同提供到良好ga遊戲環境..所以我刀會支持=口=!!!

eco
而你對LUNA呢隻game有什麼期望呢? (IP問題除外-.-)
._.希望佢既娛樂性會高d pk較為需要技巧 香港人唔好周圍爆粗 唔好第一日就整死sever
仲有你地係經咩途徑而認識LUNA Online呢隻game呢?
2000fun囉

笑傲無雙

audition-_-"
期望開多d分流-0-
2000fun!!

十週年勳章(賀詞)

問題1:想知道大家之前係玩緊咩game架?
答案1:魔獸私服

問題2:而你對LUNA呢隻game有什麼期望呢? (IP問題除外-.-)
答案2:玩韓版時得自己一個,希望多D人玩先至無咁悶囉

問題3:仲有你地係經咩途徑而認識LUNA Online呢隻game呢?
答案3:因為你雪雪姐和素心天使大人介紹,才另小的對此GAME重視和期盼

想知道大家之前係玩緊咩game架?------------->ro

而你對LUNA呢隻game有什麼期望呢? (IP問題除外-.-)--------------->人多d.仲意組隊

仲有你地係經咩途徑而認識LUNA Online呢隻game呢?---------->n年前既game書=口=

活動勳章 十週年勳章(賀詞)

原帖由 宅米 於 2008-10-3 11:13 PM 發表
之前玩緊魔獸世界, 見LUNA風格都幾得意,
而且對佢既農場系統非常有期望, 打怪之餘,
可以打理下農場, 好特別

我好耐之前都有玩魔獸世界, 魔獸世界真係呢幾年裡面
最勁既大作..到而家依然咁多人玩~
最希望會再出多D月費game...我覺得月費game好玩好多呢!

原帖由 norntyche 於 2008-10-4 03:33 AM 發表
問題1:想知道大家之前係玩緊咩game架?
答案1:魔獸私服

問題2:而你對LUNA呢隻game有什麼期望呢? (IP問題除外-.-)
答案2:玩韓版時得自己一個,希望多D人玩先至無咁悶囉

問題3:仲有你地係經咩途徑而認識LUNA Online呢隻game呢?
答案3:因為你雪雪姐和素心天使大人介紹,才另小的對此GAME重視和期盼

LUNA隻game都講左好耐嚕~不過臨門一腳撻Q...有D阻滯..
不過我係唔會放棄的@@"

之前都冇玩咩game
有一日覺得悶就上網睇下有咩game玩
就係咁唔知點解禁左入黎e個版
睇到LUNA d圖畫...就迷上左啦~~~
再加上睇你地講話omg代理唔錯

希望LUNA真係可以做到冇外掛...同埋個遊戲要平衡

之前玩開夢之歷險~
都係因為成班frd 一齊玩先會繼續~
o個邊唔會停.. 因為都係用黎吹水佔多

有咩期待呢.. 希望多d frd 一齊玩啦~
加上玩落時又真係咁好玩啦

我都係o係2kf 周圍撳o個陣見到呢隻game ja~~
見到佢d 圖就被吸引了~

幾個月前仲玩緊魔獸世界, 但因為唔係咁識玩,
就搵其它game, 點知o係2000fun搵到luna,
之後就一見鍾情! 連魔獸都停玩左, 等左幾個月~

期望luna唔係一隻升lv o既game,
希望可以體會到玩家同玩家之間互動o既樂趣~

之前在玩fez~~
上年的某某天~~在2kf找遊戲玩看到luna
被那很萌的公仔吸引了~可愛也

幾個月前先見到~~比佢d畫面吸引住~~勁期待
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:03 PM , Processed in 0.034096 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存