2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 希望 大家 救救 我地 既 香港 ser 啦
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 希望 大家 救救 我地 既 香港 ser 啦

大家 有 冇 什麼 提意 去 救救 呢個 香港 ser 啊 ??
你地 提出 既 意見 , 可能 真 的 會 救 到 呢個 香港 ser 的 ...

而 我 自己 就 會 去 做  本來 做 緊 事 來 請 救 呢個 香港 ser =]
(1) 將 現在 5.0 的 物價 降 回 4.0 時 的 物價 先 ...
     (我 會 宣傳 比 呢個 香港 ser 的 其他 玩家 , 希望 他們 都 將來 會 做 得 到)
     覺得 我 做 不 到 , 咁 我 就 要 做 到 比 你地 睇 , 唔 好 睇 少 我 呢個 魔力 迷 啊 !!
(2) 是 推介 d 新 朋友 或 舊 魔力 玩家 來 玩 魔力 online ...
(3) 搞 好 自己 開 創 既 家族 "熱愛魔力堂" ...

同埋 大家 想 玩 魔力 就 唔好 常常 問 :
( 魔力 還 有 冇 人 玩 緊 / 魔力 而家 有 幾 多 人 玩 / 想 玩 魔力 但 冇 人 陪 我 玩 >,< / 魔力 而家 點 啊 .... 等等的說話 )
如果 大家 真 係 有 心 去 玩 魔力 的 話 , 就 唔 應該 去 問 這些 問題 啦 ~ 是 不 是 =  = 各位 ???

ilovecrossgate2008@ymail.com
如果大家再想比咁多意見我,也可以send email比我啊=d

已有 2 人評分Good 收起 理由
墮龍 + 2
~☆大虎☆~ + 2

總評分:  Good + 4   查看全部評分

你搞搞辦法整到法蘭城好多人既話
就認同你

唉.....而家好難靠玩家既自發性
因為好多人都見咁小人都吾肯包月
1個吾包  2個吾肯包  咪個個都吾包
只會愈黎愈小人  D人堅持吾到  吾肯為魔力作出貢獻
所以魔力先會攪成咁.........但我都好支持樓主你架:)
死守香港魔力中

原帖由 tomtsang89 於 2008-10-8 16:12 發表
你搞搞辦法整到法蘭城好多人既話
就認同你

你呢個意見係好,但唔可以得我去搞搞啊,還有大家都要幫手搞搞,不然就冇用啦~唉
我之前都見到有人在3.0叫大家去東醫掛....不過到左唔知第幾日,東醫又冇哂人,
我都知大家覺得3.0方便過在東醫出~但大家有冇想過魔力未有3.0時的玩魔力感覺啊~

原來你就係熱愛魔力堂既族長
其實要好多人配合  好似整MP咁  要D獵人賣個價平番先可以
E D都唔係咁重要  因為而家可能好多人都有幾個A/C  點都會自己整MP果D
最重要係  唔好叫去升LV都係"魔格弓追+尾帶"  卡鐘E D野唔係好重要姐
日日都有一個鐘架啦  有時禁慢左數到10秒到  就會有人小小聲.."

十週年勳章(賀詞)

d人一見到收費game即刻走哂-_-

原帖由 隨風.榮 於 2008-10-8 16:24 發表
原來你就係熱愛魔力堂既族長
其實要好多人配合  好似整MP咁  要D獵人賣個價平番先可以
E D都唔係咁重要  因為而家可能好多人都有幾個A/C  點都會自己整MP果D
最重要係  唔好叫去升LV都係"魔格弓追+尾帶"  卡鐘E D ...

mp個d,我自己都有得整,我自己賣出去都係跟以前4.0時既價賣出去,我d族員都話我賣得好平啊~_~400mp1s=2500
升lv時,有人叫尾帶,我都覺得好火添.如果大家真係想去升lv,就自己帶返啦,如果你叫尾帶,不如等人叫,之後就加佢就得啦~
同埋,而家都好少人去叫升lv啦,唉~
同埋而家玩魔力,唔係最重要升到好高lv,而係要升完lv後要幫返d新手啊~
佢地都唔知點去升lv~唔知點行去~佢地都要我地舊人去帶他們,也要教他們自己行去...

唯恐天下不亂就係你呢d人

唔知有無人可以影張而家魔力既相黎cc~( 東e / 3.0 )
想睇下而家既魔力少人都咩地步...喵

原帖由 小魔女天使 於 2008-10-8 05:18 PM 發表
唔知有無人可以影張而家魔力既相黎cc~( 東e / 3.0 )

唔駛影
3.0一入去就睇哂全部人
東醫係冇人  
SERVER1長綠
明白未  

原帖由 隨風.榮 於 2008-10-8 05:29 PM 發表

唔駛影
3.0一入去就睇哂全部人
東醫係冇人  
SERVER1長綠
明白未  

WA~~仲衰過我走之後~"~喵

收皮吧啦你

原帖由 小魔女天使 於 2008-10-8 05:34 PM 發表

WA~~仲衰過我走之後~"~喵

算係架  因為個個轉哂去雙子

原帖由 丹2 於 2008-10-8 05:35 PM 發表
收皮吧啦你

你咩料啊?我覺得你要收皮多D囉

支持樓主xD

原帖由 小魔女天使 於 2008-10-8 05:18 PM 發表

原帖由 小蘋果批批 於 2008-10-8 04:52 PM 發表
mp個d,我自己都有得整,我自己賣出去都係跟以前4.0時既價賣出去,我d族員都話我賣得好平啊~_~400mp1s=2500
升lv時,有人叫尾帶,我都覺得好火添.如果大家真係想去升lv,就自己帶返啦,如果你叫尾帶,不如等人叫,之後就加佢就得啦~
同埋,而家都好少人去叫升lv啦,唉~
同埋而家玩魔力,唔係最重要升到好高lv,而係要升完lv後要幫返d新手啊~
佢地都唔知點去升lv~唔知點行去~佢地都要我地舊人去帶他們,也要教他們自己行去...

mp你賣得太低級   成日賣200~350  得物無所用
然尾帶我都唔係好中意   但係唔夠玩家既情況底下   你叫唔叫尾帶都冇人加你
新手見到要月費已經唔想玩啦     不如你諗下方便要老手重玩仲好啦

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

好難...
(1)老手係咁走 再唔係轉左去雙子 有目共睹
(2)重玩既點玩呢?少人升lv或者係根本都無人
(3)物價太貴...又少人/或者冇人幫重玩人士

3大重點!

你自己【睇清楚】【香港伺服】仲有幾多個人系玩緊? 記住系【玩緊】
自己睇清楚個3.0有幾【多】人
有幾【多】人會叫團?!  仲有幾【多】人會去升lv!
你賣mp平有鬼用a?   你都識講賣比族員la
你咪開隻10技廚系東醫1set 1千mp5千蚊賣lo
你呢d先叫平ok\^_^/?
你都識講無人升lv  買咁多mp仲有咩用?_? 比生產補魔用a?
玩魔力唔系要高lv 而系幫新手wow
姐姐仔呢度仲有幾多新手?________?
求其3.0問10個人   10個人都系老手la?
你幾可仲見到有新手玩魔力?
唔升lv自己開隻1lv去幫新手岩唔岩^_^?

最後講多次
你根本系度做緊D不切實際既野
淨系MP平無用嫁姐姐仔
你有方法令到玩家覺得系呢個SER仲可以生存到升到lv仲要唔悶先得
我建議你周街派錢派MP
D人就會好鍾意留系呢個SER\^_^/

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

因果報應
就係因為D人成日又串,升lv又限哂
搞到d人轉哂星系or玩水瓶..

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 夢;小淚` 於 2008-10-8 06:10 PM 發表
你自己【睇清楚】【香港伺服】仲有幾多個人系玩緊? 記住系【玩緊】
自己睇清楚個3.0有幾【多】人
有幾【多】人會叫團?!  仲有幾【多】人會去升lv!
你賣mp平有鬼用a?   你都識講賣比族員la
你咪開隻10技廚系東醫1 ...

講野又唔洗咁串既...
可能10個真係有1個係新手呢
其實玩魔力都係以前有玩過既人多....
宜家?其實唔好忘記這隻叫線上遊戲 係有互動 但好多玩家因為練工/解任/咩都單機團咁
我唔可以話佢地唔岩 自己鐘意既姐
但台灣果邊真係互動做得比香港多 有眼睇 佢地解任好鐘意叫成班朋友一齊解
又會幫下人過海/坎村/打格王 雖然係小小事...但係已經令果班人團結
相反?香港?一團散沙!不知所謂...黎黎去去又未果班人識!
果班人吹水?香港人心態!埋堆!幫人?好多人講完就咁算嫁啦....
真係可以講一樣野...因果報應 唔怪得人 人地唔玩都唔係冇理由

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 08:14 AM , Processed in 0.039056 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存