2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

醜小鴨,瑪琳道夫 招有心人入族 男女不拘.長on長吹水,優先考慮...歡迎加入.....{二版} [複製鏈接]

瑪琳道夫  招有心人入族男女不拘,

最緊要唔好呃.男玩女角亦無所謂.坦白就得...男玩女角,女玩男角好平常

日日有隊升lv,歡迎新舊朋友一起入族玩下..........齊齊升lv 同吹水

(但以此為入族就免談了)

....

族例:

希望各位有心交個朋友,唔好洗頻, ONLINE 就即上家族電台 瑪琳道夫

千記唔好一入族就叫帶升   or 問借$$, or借乜借物,

族員必須要留電話,家族每月至少搞一次聚會 bbq,唱k,打波, 睇戲 食飯不等

唔好同其他族 撩事鬥非,唔好洗族頻,對話頻,台頻,

要多多發言,語氣用詞請尊重別人...各人友愛,唔好撥火搧動族人,為族出力..

.要一團和氣@@""

有心入族做朋友既,請鴿  //小小沈峰兒 97lv闇  //

////藍天BB 1XX lv巫 // 小妹綺麗 1XX |v 7次轉生魔C∕∕繼續唱下去 9X光

,//

^^(入瑪琳台傾計先最好)

尚有不少可愛族人常常online

家族成員  包括

//有心入族做朋友既,請鴿   大什工...小小沈峰兒 9xlv 闇)   //
//藍天BB 11X lv巫 (3轉勁人) //  //神獸師乂奇   9X lV魔c//
憐花使者   9X lV 魔c  /////小妹綺麗 (5轉勁人的魔c)////^^

(其實可入瑪琳台傾計先^^")

尚有不少可愛族人常常online

家族成員  包括

幻師網絡 (84 lv ) //雪之枕頭 ////原石大王∕∕千歲 ∕∕Ar聰(12X  Lv光)//  

///懶小洋//o0影0o ////黑猴 //自欺欺人//闇c仔仔

/小笨ㄨ狼 (96 lv)//∕∕ ar倩 ∕∕ 傻Siu雨  // 飛基o // 殷戒 //∕∕時間就像乳溝∕∕風神襲港

//oOoOo戰神oOoOo(族草)//I佚名I// Ar聰 (112 lv 光)<<可愛樣子///o0櫻花草0o//

//Doug型狩獵衛星///千歲///小米子///刈血///可愛肥包包//白金商人//死亡之黑///

//斧中作洛///歐陽小王//闇Baby//燒賣乂魔使///笨笨乂商人//

hi 你好!!你地有心入族做朋友既可以先入公開電台[瑪琳道夫].吹下水先..

.我地家族會一路踢減D 少 online或少出聲 或 冇為族出力既人(例如冇打家卡同冇幫過族人..)..

定期有家族活動,行街 食反 睇戲 網吧 bbq 不定..

歡迎提供各類意見,勇躍參加亦會提升家族地位...

我地等埋你一齊吹水玩下^^升下lv..

唔入族亦可上瑪琳電台吹下水講下笑.

以上資料係copy第一版開頭既^^

已有 3 人評分Good 收起 理由
赤而 + 1 你說的內容我非常同意
BOBBBY5555255 + 4
孤星月淚 + 1

總評分:  Good + 6   查看全部評分

11月同12月既活動

大件事~大件事

小弟我搞左2個好好好猛料既活動丫
一次係bbq一次係舞台劇

10月26日
(果日係星期日丫~雖然唔係小弟生日~但係23號同下星期係小倩同我既生日仲有1號係乂咖啡乂生日丫~但係如果出現唔洗買禮物~買都冇所謂~照殺^^)
我打算去bbq~講明~我果日係........唔返教會~唔返祟拜都要搞ga la(節目有變就可能改變)
因為我好耐冇同大家聚聚
加上秋高氣爽~我決定上山由早上b到傍晚~
所以會用好多$$(包括車$)~所以出現既好朋友仔們記得打電話比我(意搵小洋/gary/藍天bb)
為左令到大家有d神秘感~我係唔會講比大家知
果日會有咩人會去~當然~醒目仔女既你~如果講左比人知你有份去既~你會冇左一份既神秘感
(當然group埋都冇問題)我係會講~有幾多人會出現~
希望大家一齊講大話la^^~講你唔會去就得^^後面當然要有個好o岩既理由最好la^^
果日都係好似之前咁~搵人買野果陣~記得keep 單
由於我會講幾多人出現~所以買野果陣~買野既人記得照人數買~記得係aa制丫^^
希望果日見到我久未見面同未見過面既朋友仔(包括族人)都出現la^^
我希望果日我可以帶大家玩遊戲(冇宗教意思)
以上地點時間可以打比我講我知你地想時間同地點^^

如果節目有變~我打算都係以往咁樣
唱k~同樣係去neway食自助餐(去返neway city~有片皮鴨)
所以果日睇下大家想點la^^~加油~努力~果日比我book左去la^^

12月呢......我就會choose係25號聖誕節
其實都唔係我選擇~
因為小弟只不過係演員之一
唔算係角色
地點係荃灣大會堂演奏廳
時間係3:00pm/7:00pm~
唔該你地搵人講我知你地想幾點

因為2600張飛好快冇sa
雖然係我請je~但係唔該快d book定先~
最好同一時間la^^
如果.........真係太多人太貴既~我都會象徵式收返少少$(鴿果到既15蚊~希望唔洗)
記住丫~12月25~3點/7點~荃灣大會堂~

我突然更改bbq(maybe 唱k)果日係因為我記得11月2日果日我係要食晚飯(with夜校同學)
玩玩下我走唔係好過癮~所以提早少少~因為小倩都係生日ga~我同佢既中間日子ma^^
為左我同小倩著想~又為你地個銀包著想~請各位到時出席la^^
同樣有事打比我~因為我都想知有咩人出現^^

到時見~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

有事打比我(小洋/藍天bb)丫^^

已有 1 人評分Good 收起 理由
赤而 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

hi 白痴^^@@

冇 人啦???

yo *0*

我來也!!!!!!!!!!!!!!!!!

原帖由 忠忠杯麵(忠e) 於 2008-10-16 21:38 發表
hi 白痴^^@@

乜你咁講我ga= =
算~我原諒你
因為你無知

原帖由 鎖匠流 於 2008-10-17 08:05 發表
我來也!!!!!!!!!!!!!!!!!

鎖鎖好野~第3個黎到^^

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

一set回覆無分就無哂人

超-.-而加家族post冇分拎-.-

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我就5星先冇分拎....近排都唔想上2kf=.=

我返去我的聊板呃分算-.-

唔玩童話既感覺真係好喇a___a

寵物大使 十週年勳章(賀詞)

回復 12# dennisho1992 的帖子

貼圖好過,影幾張相就掂~
已有 1 人評分Good 收起 理由
赤而 + 1 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回復 14# BOBBBY5555255 的帖子

我想知道赤宜賣左ac後係咪唔玩啦 ? 請問有無人知?

我唔知我唔知a___a

朕27號生日=,=+去bbq要幾錢,舞台劇張飛5洗錢?

小王就5星.--

5星不是最強,我股神只要出手,即刻7星都得啦

一陣出去呃完分再返黎- -
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:21 AM , Processed in 0.035560 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存