2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 公會開左啦!!~外國服Fly For Fame(翼之/飛飛)安裝教學 ...
go

[國內] 公會開左啦!!~外國服Fly For Fame(翼之/飛飛)安裝教學 [複製鏈接]

FlyFFame 2000fun公會

公會公告

updated in 22/10/2008

公會已經開左啦~

要入既就系度留名之餘~

記得系GAME到叫一叫我~

如果我唔系度既就要等囉@@~

我大多數都系朝早on~

黎緊我會系星期六朝早7點至下就2點online收人~

星期日都系~

要入既就系呢兩日把握機會啦!~

地點都系Saint Morning hall(即系光柱位)

server1喔!~唔好去其他server~

同埋公會需要大家貢獻金錢同埋寶物去升團lv!

希望大家支持下!!

==============================================

安裝教學

因為之前有好多人都裝唔到同埋唔識裝...
所以小弟系度試下教大家點裝..

(七夜大大唔好意思借一借你d寶貴既link比我吧=__='')

First!~

去呢個網
http://www.onrpg.com/

入左去之後中間有一個叫「Select a Game」

格離有個格~搵一個叫「Fly for Fun」

再按GO

之後按Download Now

下載完就裝左佢

之後咩都唔好搞呢個game住

下載呢舊野裝左佢

http://download.microsoft.com/do ... C57D9/dotnetfx3.exe

唔洗驚~冇毒的~有毒既可以去port microsoft

下載補丁

http://www.sendspace.com/file/6o2fwd

系桌面開個新folder

之後解壓左呢個補丁入去

改左個folder名叫1234567(總之唔好同原本隻game入面個d file名一樣)

之後將成個folder放去C:\Program Files\Gpotato\Flyff

下載登入器

↓呢個↓
http://rapidshare.com/files/144802828/fame.rar

Password: flyforfame.com

解壓系C:\Program Files\gpotato\Flyff

如果佢問你系唔系要取代你就按全部都系

呢個時候冇野下載架啦~

系你改名果個folder入面按「FlyFF」
(即系有粒黃色星星入面有個F就果個)

入左去會系一個藍色更新頁面有個人樣系度的

等佢更新完按register申請ac

即系呢度

http://reg.flyforfame.com/

Account打帳號
Password同Re-Enter打密碼
Birthday打你生日  (例如你系 1980年8月1日生日就打  19800801 , 1992年12月29日就打  19921229)
Email...唔洗講啦呱- -''
Insert antispam code就打上面幅圖show既文字~睇唔清楚既你就要快d去驗眼啦
之後剔左個agree
最後按Create
如果頂頭有SHOW   「Account Created!」即系話你成功開到
如果有INCORRECT呢個未即系話你有D資料唔岩~

教學告一段落~~

同埋加多一樣野~因為香港台灣同外國有時差~所以下就至夜晚系極度LAG
所以建議如果想3個鐘升上60LV既朋友...朝早6,7點開始升包你升得順!
有問題可以發問喔!~

本人遊戲資料: BaByFuNG  61Lv 念力師
                     BaByFuNg  65Lv 爆咒師

長駐分流2

已有 2 人評分Good 收起 理由
亞鋒﹏ + 1
七夜魔君 + 3

總評分:  Good + 4   查看全部評分

傷心= =打左咁耐冇人回= =........嗚

十週年勳章(賀詞)

飛飛好似無乜人玩咁=_=緊係得果睇字

步驟一樣
還是plrese standby...........
windows自設的防火牆老早就關掉了,防毒也移除了,理應沒有防火牆的問題
ip也沒被ban,所以問題還是出在防hack程序身上......

你有沒有用防毒?
正常的防hack程序是怎樣,什麼綠字,能否貼上圖來說明?

↓另外,以下這個是舊版登入器,沒有安裝的必要,可忽略↓
http://www.sendspace.com/file/6o2fwd

整得唔錯 可唔可以比我加番落個post到

原帖由 紛飛彥 於 2008-10-17 08:08 PM 發表
步驟一樣
還是plrese standby...........
windows自設的防火牆老早就關掉了,防毒也移除了,理應沒有防火牆的問題
ip也沒被ban,所以問題還是出在防hack程序身上......

你有沒有用防毒?
正常的防hack程序是怎樣, ...

岩岩產完機~所以冇裝防毒
我聽日再post圖出來吧...因為唔知點解我上傳唔到圖片..一貼出來變左亂左亂碼=口=''

回七夜大大~可以呀~

原帖由 PO長野封 於 2008-10-17 08:50 PM 發表

岩岩產完機~所以冇裝防毒
我聽日再post圖出來吧...因為唔知點解我上傳唔到圖片..一貼出來變左亂左亂碼=口=''

回七夜大大~可以呀~
剛上官方論壇徹底看了一篇
發現很多人和我一樣,有相同問題
明顯是更新惹的禍
看來只好等待下一次更新,看看能否解決anti hack的問題

但系我冇事呢~_~我睇下陣間有冇時間影張相post上黎吧!

我都冇事-.-.........仲玩得..............

十週年勳章(賀詞)

請問而家係咪關左ser??

玩過星曲WEB

VISTA 裝唔到個net3=.=

用3.5又唔得

原帖由 shong 於 2008-10-17 10:06 PM 發表
我都冇事-.-.........仲玩得..............
恭喜你
我是可憐的一群

而家到我玩唔到= =.....''
唔洗審...anti出事
我之前入server唔洗彈紅字同埋叫我等...
而家系度狂重覆句子...

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

點解我玩唔到,我打完ac,按Enter,等左好耐,佢就彈左Cannot connect to the game.
                                                                      Please check the entwork.
請問點解會咁,我唔識英文的 - -

唔知可唔可以中文化左佢呢 唔識睇英文

更新番個帖嚕 依家應該好番好多

外國服邊會有得中文人化呀= =
彈左Cannot connect to the game.Please check the entwork.即系server爆左..果然冇睇清楚我篇野up乜..

用台灣果個主程式玩得唔得

試過,有唔同的

vista 安裝個個 dotnetfx3   安裝到半路個時彈左個 ( you must use "Turn Windows features on or off" in the Control Panel to install or configure Microsoft .NET Framework 3.0 x86. )  點算....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 07:41 AM , Processed in 0.042613 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存