2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 黃國多次開唔成國商既原因
樓主: v4002009
go

[其他] 黃國多次開唔成國商既原因 [複製鏈接]

原帖由 瀟灑 於 2008-10-30 02:56 AM 發表

可以話你知, 我地踢果d, 唔係做錯野(起藝術塔, 破冰, 無血坐水, 掛水唔出水之類), 就係打字多過打人(係頻度吊吊吊果d呢)
你話佢地無辜, 我就話佢地死有餘辜

唔係針對你地, 不過咁岩得咁橋係你地破軍最 ...

你就話我地都有幾個係幫到國戰既~
之但係零系刀遊果d又賴落我地度?
依家既重點係你地亂踢人姐
但如果真係合作得好既,你地又勸下d做錯野既人,
如果你真係想佢地唔好再亂做既,勸多幾次,
洗唔洗踢人呀??仲有,話時話都係得1,2個人係咁~~
咁又洗咩踢埋其他無關既人???

原帖由 瀟灑 於 2008-10-30 02:58 AM 發表

你估我地唔洗返學要返工呀? 我地都唔係好多時間上架咋, 所以無人打國任無國商唔好賴我地呀拿

就係依家黃國多團,所以搞到d戰力好散喳!
如果大家團結d既,咁就應該會有國商喇~

原帖由 uoff 於 2008-10-30 02:56 AM 發表

你都幾識揀人 俾個gd你
不過我諗個個會都唔係淨係得勁人
黃國全部人俾你揀 都一定揀唔夠50個
如果你想黃國得番 幾十人打 就繼續踢 繼續針對

黃國無人又關我地事
你地破軍岩岩合團果時大把人
係你地自己係咁輸 輸到d人無晒士氣之後唔玩
有次係bank 門口講d打法比你地聽
你地又話 我地有我地打法 洗咩你教 之類
自己個團日日係咁輸 跟我地打又比我地踼
比我都唔玩啦 自己內部都未搞好 仲咁得閒同我地嘈
搞好自己個會先啦
仲要係度搞咩黃國集體反C團

原帖由 ★迷...小楠☆ 於 2008-10-30 03:00 AM 發表

洗唔洗踢人呀??仲有,話 ...

無關既人?頭先你地個個幫口嘈喎!
我一直同我團果d 講 無出聲嘈既我地唔會踼
你地仲要係咁嘈
仲有我有勸過你地 教過你地 比意見你地
但係係你地話唔洗 唔理 唔聽
既然唔聽 我地只好送走你!

原帖由 ★迷...小楠☆ 於 2008-10-30 03:00 AM 發表

洗唔洗踢人呀??仲有,話 ...

都話我地係踢d做錯野既人咯, 同埋你估我地無勸過呀? 有d唔知自己做錯咩, 教佢仲吊返你老x既人, 你仲會唔會有心機勸佢教佢?
我地打機姐, 又唔係幼稚園, 真係唔識教d小朋友囉....況且人係你地團既, 點解要我地教呢

原帖由 milkteayin 於 2008-10-30 03:02 AM 發表

黃國無人又關我地事
自己個團日日係咁輸 跟我地打又比我地 ...

你又知我地成日輸??你又知我地d人輸到冇曬士氣先唔玩??
咁你地c團冇試過輸咩???咁我地冇咁多人上線,梗係唔及多人上線果陣喇~~~
次次見你地c團,都成十幾廿個~~
仲有呀~~你話有次係銀行,講比我地知打法
咁你地c團既打法唔代表我地破軍都係咁打~~
唔同團既唔一定要跟曬大家既打法~~每個團都有唔同既做事方法
你地c團洗咩理咁多??

原帖由 瀟灑 於 2008-10-30 03:06 AM 發表

都話我地係踢d做錯野既人咯, 同埋你估我地無勸過呀? 有d唔知自己做錯咩, 教佢仲吊返你老x既人, 你仲會唔會有心機勸佢教佢?
我地打機姐, 又唔係幼稚園, 真係唔識教d小朋友囉....況且人係你地團既, 點解要我地教呢: ...

依家我地都係黃國既人,咁仲唔係算係一個團體嗎?
咁如果你話點解要你地教既話,咁不如唔好係黃國~~
(我是用平心靜氣跟你們說的)

原帖由 ★迷...小楠☆ 於 2008-10-30 03:01 AM 發表

就係依家黃國多團,所以搞到d戰力好散喳!
如果大家團結d既,咁就應該會有國商喇~

唔關團唔團結事, 係黃國太多on9仔, 教而不善

真係有心黃國想勁d既, 自己團出去打多國戰, 練下壓線, 擴地同合作
打少d街場啦, 黃國d街場真係打到人腦殘

原帖由 milkteayin 於 2008-10-30 03:05 AM 發表

無關既人?頭先你地個個幫口嘈喎!
我一直同我團果d 講 無出聲嘈既我地唔會踼
你地仲要係咁嘈
仲有我有勸過你地 教過你地 比意見你地
但係係你地話唔洗 唔理 唔聽
既然唔聽 我地只好送走你!

停一停先!!
果陣我唔係度,所以唔係好知果陣時既情況
但我想問係唔係同一個人唔聽先?

原帖由 瀟灑 於 2008-10-30 03:08 AM 發表

唔關團唔團結事, 係黃國太多on9仔, 教而不善

真係有心黃國想勁d既, 自己團出去打多國戰, 練下壓線, 擴地同合作
打少d街場啦, 黃國d街場真係打到人腦殘

其實我都唔係幾中意打街場
有時打街場好多都係輸既~~
所以有時會等埋其他人一齊打

原帖由 瀟灑 於 2008-10-30 02:58 AM 發表

你估我地唔洗返學要返工呀? 我地都唔係好多時間上架咋, 所以無人打國任無國商唔好賴我地呀拿

我都要番工 日日玩得2-3個鍾
一上來就見個我地團俾人串 俾人針對
你地要嘈 搵零系嘈啦
我地真係好無辜
你地打國任 唔係我地唔想幫
係有人係紅頻叫我地唔好入 唔好阻你地 好多人都見到
點知輸左就話我地掛住吹水
大哥呀 你地一時一樣 想點呀
你地要嘈 搵番搞你地果個 零系 啦

原帖由 uoff 於 2008-10-30 03:10 AM 發表

你地要嘈 搵零系嘈啦
我地真係好無辜
點知輸左就話我地掛住吹 ...

零系佢已經唔會再上FEZ~~
而大家都唔會再見到佢@@

原帖由 uoff 於 2008-10-30 03:10 AM 發表

你地要嘈 搵零系嘈啦
我地真係好無辜
點知輸左就話我地掛住吹 ...

總知而家要踼既人 只有今日死心不惜同我地嘈果D ,
其它果D人我地都唔會亂踼
都係果句 你戰場上無做晒野 無人會踼你

仲有一樣野
如果你地唔想黃國仲打得咁差
唔一定要學我地打法 學其它國大團既打法啦
最起碼 戰場基本知識你要知道
你知唔知多你地一個亂吹飛弓手/亂破冰弓一齊打
就算我地果面多5個冰法 都係白白咁冰人 冰左=無冰

仲有唔該你地要嘈就講左你GAME ID 先
最好入GAME同我地講 唔好下下都上來呢度開POST
我真係覺得咁樣好無聊 好似做戲比人睇咁
我地係一個點既團 有幾ON9 其它國既人都知道
同一樣 你地個團點解成日比人踼 我諗其它國果D 都會明白
唔需要你地開POST 講 大家明白架啦

原帖由 ★迷...小楠☆ 於 2008-10-30 03:07 AM 發表

依家我地都係黃國既人,咁仲唔係算係一個團體嗎?
咁如果你話點解要你地教既話,咁不如唔好係黃國~~
(我是用平心靜氣跟你們說的)

教你地又話你地有自己打法, 話時話其實你想點?
無人叫你地跟我地打, 有料既你就自己係我地打法度吸收d有用既戰術
同埋我地所謂既打法跟本唔係d咩秘密, 係一d基本國戰知識(死得多出召, 前線起侵塔等) 偏偏有d人就有d人死6 7次都唔出騎, 前線起個方尖比人拆...
問心你地勝率係咪真係好高, 打團戰成日贏?(唔係街團, 不過如果打得贏藍國街團, 已經算好好啦 )如果你覺得你地團既打法已經好好, 唔需要接受人地既意見既, 當我無講過野囉

原帖由 milkteayin 於 2008-10-30 03:02 AM 發表

黃國無人又關我地事
自己個團日日係咁輸 跟我地打又比我地 ...

果次我都係度 事實好似係你鬧人在先...
仲爆哂粗 我諗好少人會接受咁既態度lo
無啦啦俾你地爆哂粗鬧 我諗係人都會慶 我聽到都著哂
仲有 搞反c團班人 唔係我地會既人
唔該搞清楚邊個係搞手
唔好成日針住我地

原帖由 ★迷...小楠☆ 於 2008-10-30 03:09 AM 發表

停一停先!!
果陣我唔係度,所以唔係好知果陣時既情況
但我想問係唔係同一個人唔聽先?

零系刀遊同某幾個人(我記得好似咖哩布丁, 淳也同埋弦月唔知乜Q...<==全部唔知咩團既)代表哂黃國反C團(唔知佢地何德何能), 話打街場見C團一個踢一個, 仲話SEARCH下我地C團打邊, 入去鬥踢之類...仲話無得玩都要吊爆我地喎
當時仲有好多人插咀洗頻洗到唔知咩咁, 總之個首都過百人  我地食左陣花生就出返去打國戰, 無聽佢地吠

原帖由 瀟灑 於 2008-10-30 03:29 AM 發表

零系刀遊同某幾個人(我記得好似咖哩布丁, 淳也同埋弦月唔知乜Q...

會入面既人都反對踢c團人
我都反對踢人
原因好簡單
衰既野 亂踢人 我地唔會學
玩針對 唔係我地會作風
亦都會破壞合作精神
就係咁簡單 希望你地都會明白

原帖由 uoff 於 2008-10-30 03:34 AM 發表

會入面既人都反對踢c團人
我都反對踢人
原因好簡單
衰既野 亂踢人 我地唔會學
玩針對唔係我地會作風
亦都會破壞合作精神
就係咁簡單 希望你地都會明白

我地唔同, 隻GAME整得踢人呢個系統就有佢既用處, 而我地亦唔係玩針對, 講左十九幾萬次我地踢既係做錯野既人
請搞清楚踢人=/=亂踢人, 你地覺得我地針對, 係因為太多太多無血坐主水, 起線起方尖, 喪死唔出騎既, 佢地名上面掛住破軍兩個字

如果想避免比人踢, 請你地好好教授團員們國戰基本知識, 或者簡單D, 唔聽既, 踢佢地出團
須知道成日踢人都係哂時間, 係一個雙輸既選擇, 無奈往往呢D人係直接影響國戰勝負, 唔踢唔得, 就係咁簡單 希望你地都會明白

仲講緊琴日果場大踢人丫? (路過再呃一分)

我又呃分
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 03:25 AM , Processed in 0.043174 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存