2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 潮流特區 Group Order代訂服務區 ◆◆夏日精選 birkenstock 好多款◆ 好平 ◆ BOSTON / D ...
返回列表 發新帖 回覆
go

◆◆夏日精選 birkenstock 好多款◆ 好平 ◆ BOSTON / DAVOS / MADRID◆

代訂"Birkenstock"
SPECIAL OFFER FROM NOW ON:
*同時訂多過一對, 可以有discount,
pm 傾 or 留comment!!^^你放心, 保證全部正貨!!!!!!

我係原口訂返黎, 即是GERMANY^^
會先寄去我屋企, 再約交收or by post^^ OF COZ, ALL ARE REAL!
我見呢排D EUR 跌得咁犀利!同埋我岩岩收到自己訂個對, [而家都升返少少!!]
非常安全!我先會介紹比大家訂

**幾多對都訂架^^
長訂 你一入左$$我就可以幫你訂

本人係絕對唔係會買假野、賣假野同用假野既人!!!!
(davos 好多假野架!!)

買家必看
1)貨品會先寄去我屋企!THEN 我會BY POST($10-20/a pair of shoes)比你 OR 約交收(另加收費 must under$20 )

2)因為我訂個陣係比EUR, D 貨錢係每一刻都不定!
   所以睇岩之後, 請你問我價, 但某幾款的birkenstock  因為做緊特價, 我會介紹比你地

3)郵遞時間個網寫"4-8 weeks, average 5 weeks
  我自己既case就係, 10月1日訂左, 10月27日(即是今天)已拎左返屋企^^

4)買家必須入晒全款我先可以幫你訂!因為每一對既數目都不便宜
  但放心, 我絕不厄錢@@
  仲要成日online^^可以解答下你地d 問題^^  pm 都可以

5)以下有2個網!大家可以上去睇下!

Birkenstock 1(suggested) 因為d code同我訂的一樣, 好搵d!不過個網唔係成日load 到, 要重新整理幾次@@
Birkenstock 2((係好多款, 不過我訂個度好多都冇貨!><)

問價時記住比個code + 名我 e.g ,我訂個對

Name:Clogs - Boston
Material:Birko Felt
Colour:Grey
Code:060861

我就可以幫大家睇下有冇貨!^^同有冇碼^^

6)如果你得相既話, 我就幫你唔到@@因為我都唔識搵@@
仲有就係有d 我冇post個d 都有可能做緊BARGAIN架!^^
所以歡迎問價

7)係個2個網睇到既EUR唔係我幫你買個貨!!記住!@@
  所以唔好問點解會貴d @@好似第2個網咁,
  個價錢係包郵!but!只係送UK!
  而我幫你地買的, 係包晒所有 !因為慳左由香港寄hk 既$$ :thup:

8)唔知你地會唔會係訂黎送比人呢,
因為個網過可以free wrapping!
  我冇試過!不過如果你想可以試下呱@@

9)必須保留入數紙
10)如欲更改訂單, 請重新回帖, 絕不可原帖編輯

唔講咁多,
比d 實物你地睇!!
由德國寄來的!:thup:

係from GERMANY 架!

原裝盒 加 包裹 加 單據^^

有 BIRK 既紋^^

我訂個對係  
因為光暗問題, 會有少少色差^^

:thup:推介:thup:  

ALL DAVOS $$450內
*DAVOS 算係幾平,不過再平都冇可能平過300@@
  總之就好多假野啦!大家小心!!

**得呢幾只色, 其他免問lu
Palegray and Anthrazit, 42號or 以上要加$20
其餘4色加$35

Davos Palegray - Felt  [420]

Davos Anthrazit - Felt [420]

Davos Green - Wool-Felt [450]

Davos Blue - Wool-Felt    [450]

Davos Red - Wool-Felt  [440]

Davos Orange - Wool-Felt  [450]

BOSTON
boston type, 42號or 以上要加$50

Boston Gray - Birko-Felt

$$530(包晒郵費 ):thup:係專門店見到好似6xx, 但個陣我已經買左好耐!

Boston Anthrazit - Wool
$$590

Boston Mocca - Suede Leather

$$699

olive-suede leather
$699

Boston Red - Natural Leathe
r(呢對唔知大家會唔會要, 專門店好似係7百尾or 8百幾, 呢度就賣$$720, 都okay 貴  )(包晒郵費 ):thup:

All Madrid $$420 (包晒郵費:thup: )
(好多色都冇晒貨   , 主要係以下幾只色! )

Madrid Mocca - Birko-Flor

Madrid Calendula - Birko-Flor

Madrid Cherry - Birko-Flor

Madrid Jade - Birko-Flor

Madrid, Hellblau

下面係訂購表格範例

==========================================

會員名稱:banana
商品: A.  Davos Green - Wool-Felt   38號  
          B   Boston Gray - Birko-Felt    38號  narrow/regular
數量:       A.  1件
                B.  1件
total 價錢($): 450+530 = $$980

!!以下資料一定要絕對正確無誤!!:idea: :idea: :idea:
~一定要係呢度比~

地址(in english):

收件人全名(全名in eng):

電話:

==========================================

如 果 你 想 觀 看  隱 藏 內 容 , 請 按 「 讚 好 」

或 「 回 覆 」 。

我個bank acc 係5072040800 (BANK:HSBC)
leung 小姐~ (記住記住保留入數紙and hide post 比我睇 ):idea:   
否則即使你入左數, 我都唔會知係邊個!!!!

如果係用e-banking 都記得copy 交易號碼!
like this:
------------------------------------------------------------
交易號碼 :  N83000100651  
指示   港元轉賬  

支賬戶口 :  034-5-XXXXXX 港元儲蓄  
入賬戶口 :  507-2-040800 HKD 港元  
金額 :  HKD 港元 115.00

轉賬日期 :  2008年8月30日
----------------------------------------------------------

thanks all of you

有冇多d款既zurich呀?

Zurich Terracotta - Natural Leather

AND
Zurich Taupe - Suede Leather

$$$620 包郵^^

有好多款架^^
歡迎問價

有好多款架^^
歡迎問價

有好多款架^^
歡迎問價

回復 7# lvuson 的帖子

呢對要1500!
因為來貨好貴@@
(可略議)

有好多款架^^
歡迎問價
(可略議)

可否e-mail詢問?

how much is this one?
260161 size 36-37

Thx'

我想要你訂果對啊!
我想問同曬所有郵費幾$$?!

http://www.tobiasmayer.com/birk_single.php?I_ID=1809&IC=

幾錢~?
直接送去我屋企 我咁岩唔係度會點

好正既貨@@@@@

Boston Anthrazit - Wool
請問仲有無,thx

仲有冇訂緊架依家?

4月尾會開團幫大家訂  到時大家多多支持丫@@~~~~~~

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 07:12 PM , Processed in 0.085609 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存