2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 呢d咪經典囉..
樓主: 簡路西°
go

呢d咪經典囉..

哈哈....我記得以前我都玩過亢龍無悔隻ac.....

我fd借我玩的>w<~~~唔知個幅相個陣係咪我玩緊~~~

原帖由 Cyrus_Limited_E 於 2008-12-2 11:04 AM 發表

哈哈~~LULU~~~我係黑黑呀.......
真係好懷念....同速哥一齊打天下....
同項郎果D升LV.....打LAST HIT.....
改頭上個名當入左會....九廿幾人係新島村出面打交....
入大埸蝦蝦霸霸......估唔到你仲記得有我呢個人 ...

唔知你仲記唔記得全ser黃名起村捕洗塔果班友, 龍嵐悅果班?
我覺得果次真係好正

最令我有感覺 係 變怪玩佛2 同埋著雙子3 玩法^^

十週年勳章(賀詞)

個時就係古龍最開心既時候
依家-            -屎一樣

原帖由 簡路西° 於 2008-12-3 08:35 AM 發表

唔知你仲記唔記得全ser黃名起村捕洗塔果班友, 龍嵐悅果班?
我覺得果次真係好正

本身真係唔記得....因為我以前都成日洗塔=.=.......
俾你講一講好似係....仲有邊個嫁果陣??
最記得零晨唔知幾點鐘...呀速一個電話打黎....十幾人係電話入面...
果陣唔知爆緊邊個個壇...係咪忠義呢...因為我記得我係滅族果邊...
滅族係我第一個入既幫...係頭上面改名...
之後就到行動組...果次最深刻...可能宜家講返出黎都有人追住我黎斬=.=
最記得有一句..蚊左把劍出黎講:我俾3秒時間你走...1...2....3....xdddddd

係一個好美好既回憶~如果可以變番以前咁組隊升LV 幾好呢~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:51 PM , Processed in 0.033103 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存