2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 百變Online 《百變》改版測試週踏入最後階段!有意見你要SAY! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

《百變》改版測試週踏入最後階段!有意見你要SAY! [複製鏈接]

《百變》改版測試週踏入最後階段!有意見你要SAY!

由11月26日《百變》改版測試週開始至今,參與的人數多不勝數,這麼好玩的全新系統也怎可以過錯!?改版測試週已經踏入尾聲了,最後兩天最後兩天!所謂好東西不兼多,我們需要大家的心聲!有意見你要SAY,我們是會聽到的!雖然12月10日就會完成第一波的測試,但也期望大家的加入!你還在等嗎?齊來開帳號一同戰鬥啦!開創帳號只需要簡單的幾個步驟:
1)到以下網址開創GASH帳號
  https://www.gamania.com.hk
2)開啟遊戲帳號時選擇《百變ONLINE》
3)下載遊戲 290MB
  http://www.gamania.com.hk/hk/downloadmain.asp

就能體驗史上最講技巧的網上格鬥遊戲啦,想知道更多有關《百變ONLINE》和改版的資料,可到《百變》官網查詢,網址如下:
http://www.gamania.com.hk/getamped

十分不滿...唔知點解玩台版既百變...
好多人既ser就入唔到...但係無人既就入到...有無攪錯...佢話「無法連接指定的頻道」...
我轉去台就係貪佢多人多高手...而家入唔到點先???......

原帖由 命運的相遇 於 2008-12-9 05:10 PM 發表
好多人既ser就入唔到...但係無人既就入到...有無攪錯...佢話「無法連接指定的頻道」...
我轉去台就係貪佢多人多高手...而家入唔到點先???......

一時時 有時入左d冇人既ser 出返黎再入多人既ser 就ok  有時要重開隻game
台版有神人 有屈裝人  廢人都唔小 但冇裝冇新職一定唔使打

只希望果個屬性行為系統唔好出~如果一出既話我又要放棄香港百變~不過沒差吧~香港咁多人玩我諗小我一個唔小

笑傲無雙

個屬性行為...一個字「膠」==
5公平~無好過有\3/

屬性 太煩 d神器同金裝玩哂 屬性玩唔過lo=_=

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 命運的相遇 於 2008-12-9 05:10 PM 發表

無法連接指定的頻道 即係戈個ser岩岩爆左人 你要等一等佢先入到
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:05 PM , Processed in 0.033682 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存