2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 不如討論下攻擊私服既人
樓主: 屋屋烏
go

[台灣] 不如討論下攻擊私服既人 [複製鏈接]

原帖由 toming 於 2008-12-11 09:52 PM 發表

對外咁姐係證明左如果外國攻擊你 咁姐係無用囉
你明無?
你一定要境內攻擊先有最大效用 因為你個個上網根本就係1000m 外國入去得20m 姐係 仲有980m多如出黎
如果要攻擊佢一定要境內
明無哥仔 用多d腦先好同我講 ...

唉....你唔明你返去問問你間isp 或者問下idc 然後返黎再講 +_+"
hkbn 1000m 只限本地....海外得20mb.....而家攻擊者一般都打3-4gb bandwidth 攻擊你....攻擊你local 又好 海外又好...話你之100% 死梗!!!
之後ISP D 人一定會慢慢check 你究竟咩事!!!! 到時爆獲就斷正!!!

仲有我想講....你講個個"上網根本就係1000m 外國入去得20m 姐係 仲有980m多如出黎" 理論 係垃圾....
因為出海個20mb 唔係由 1000m 度扣出黎!!! 係另外出海20mb....如果唔係就唔係分本地同海外喇 傻仔!!!
唔該你用下腦ok? 唔識既你可以去請教下人....例如西米大哥

我估係妒忌掛...
妒忌人地私服做得好
當KO左人地個服=搶人過來玩...
依D私服 我一定吾玩

原帖由 toming 於 2008-12-11 09:52 PM 發表

對外咁姐係證明左如果外國攻擊你 咁姐係無用囉
你明無?
你一定要境內攻擊先有最大效用 因為你個個上網根本就係1000m 外國入去得20m 姐係 仲有980m多如出黎
如果要攻擊佢一定要境內
明無哥仔 用多d腦先好同我講 ...

仲有攻擊者唔一定要係境內....
你D concept 全部錯晒 = =" 仲要係度同人咬死撐....真係服左你

如果你仲係覺得我係錯既 咁就當我錯....我say sorry.... 我都唔想再講咁多....亦都俾你有個靚位落台 ^^

原帖由 蘭洛o 於 2008-12-11 10:15 PM 發表

仲有攻擊者唔一定要係境內....
你D concept 全部錯晒 = =" 仲要係度同人咬死撐....真係服左你

如果你仲係覺得我係錯既 咁就當我錯....我say sorry.... 我都唔想再講咁多....亦都俾你有個靚位落台 ...

你2GB流量
你本來有1000M既線
你而家對外得20M
咁你黎到而到你條線係1000M 限制左20M出黎
個20M就算幾大流量都係20M
所以呢佢係無用架
你唔信打電話去HKBN問下啦
就算人地2GB攻擊你 佢塞住左你既外國個條線昨
唔係塞住本地
而家係外國一條線 內地一條線
如果外內地速度對等先會比外國炸到
否則佢係外國炸唔到你
你速度照樣相同

原帖由 toming 於 2008-12-12 07:30 AM 發表

你2GB流量
你本來有1000M既線
你而家對外得20M
咁你黎到而到你條線係1000M 限制左20M出黎
個20M就算幾大流量都係20M
所以呢佢係無用架
你唔信打電話去HKBN問下啦
就算人地2GB攻擊你 佢塞住左你既外國個條線 ...

其實你知唔知出海係用邊條trunk 出水海呢???
你答到我既話你就會知道點解俾人炸海外traffic 一樣會收皮!!!
你自己都識講出海得20m !!! 被人炸traffic 一定停你機 所以你本地好 海外好...到時都用唔到!!
明白無? 唔明既我真係幫你唔到....唔信既 打電話去問 idc 或者hkbn!!!
做人唔好無知

傻仔
你識唔識野架
你真係好無知 佢限制左流量架
姐係國外入黎得20m
你國內係無事架
你做人做得好無知

自己打比hkbn問下啦
用多d腦
一係睇多d書/跟人學下野啦

最簡單d黎講 就係國外會死 國內唔會死明未?
因為佢20m對國外 個20m塞死左出唔返去 太大流量
而佢個國內係唔會塞住架
因為佢入黎國內條線 限左20m 1000m-20m仲有980m
要係國內炸佢先有用ok?
仲有 開返你ga正ac先好講野
正身9成唔識野 之後淆底用個分身講
用正身講
同埋如果你打比hkbn問完係咁既話我就會服

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

不過有私服就有比人攻擊的人- -這就是原理

原帖由 toming 於 2008-12-12 02:22 PM 發表
最簡單d黎講 就係國外會死 國內唔會死明未?
因為佢20m對國外 個20m塞死左出唔返去 太大流量
而佢個國內係唔會塞住架
因為佢入黎國內條線 限左20m 1000m-20m仲有980m
要係國內炸佢先有用ok?
仲有 開返你ga正ac先 ...

其他野唔駛講...你答左我你知唔知hkbn 用邊條trunk 出海先喇....你答得到呢條問題你就知道點解炸traffic 你local 都用唔到!!
乜野正身分身??? 你有精神分裂??? 唔該你去睇醫生!!!
做人做到你咁無知...係度扮白痴,實在好低b

電話: 128 100 呀 打去搵TS admin 問問喇....on 9 仔

唉 你知邊條咩 唔知打比hkbn問下咩事啦
簡單既原理都唔識比喻埋bt
好好比喻
仲有你既分身
唔識字阿?
得個一星級 9成扮哂識野 又怕錯既人

原帖由 toming 於 2008-12-12 02:48 PM 發表
好好比喻
仲有你既分身
唔識字阿?

我唔知你知?? 你唔識答丫??? 唔係呀??? 你d 9 up 理論 錯晒....笑死人
得一星級代表唔識野???  你d 邏輯好有問題喎!!! 唔怪得你咁on 9 喇.....
本來想俾個靚位你落台...但係你死都要面!!! 都唔知你有無network knowledge!!!
你不如去讀下ccna 先....然後再去讀ccnp ...讀完會對你有幫助

原帖由 toming 於 2008-12-12 02:48 PM 發表
好好比喻
仲有你既分身
唔識字阿?

快d 答我喇....hkbn 用邊條trunk 出海架?

好好比喻
仲有你既分身
唔識字阿?

香港就係有你呢d 咁既人....狗眼看人低~  見人得一星就以為人地唔識野
你影衰晒香港人丫

咁講阿
用咩線到國外 我問返你轉頭
你知咩?
返緊學一陣先講

原帖由 toming 於 2008-12-12 03:25 PM 發表
咁講阿
用咩線到國外 我問返你轉頭
你知咩?
返緊學一陣先講

我話埋俾你知都得....hkbn 用hkix/ctinets 出海唔信你自己traceroute 試下!!
你想知你自己用traceroute 既command 就一清二楚~~ (緊限HKBN 寬頻用家)
我由頭到尾係對事,唔係對人!!!唔知點解你係都要人身攻擊 = ="
前幾個post 真係想俾位你落台...但係你點都要攻擊我!!! 真係服左你

如果係用hkix/ctinets
係會限制返佢個流量
佢個交流中心
係仲有位架
同埋如果計返佢每秒2G/S流量既話
佢部電腦要幾耐產生一個流量
當佢超級電腦 可以5秒產生一個2GB流量
咁姐係1000MB/1GBX5 5000M/5GB
姐係仲有多如3000M/3G既時間
LOAD
同埋傳送速度計返用光纖 會流失小量信號
所以唔足以窒住哂 只不過佢個20M=1000M個交流中心 將個2GB消化左
佢對外國既網絡先會廢左 係國內一樣唔會廢

原帖由 toming 於 2008-12-12 05:51 PM 發表
如果係用hkix/ctinets
係會限制返佢個流量
佢個交流中心
係仲有位架
同埋如果計返佢每秒2G/S流量既話
佢部電腦要幾耐產生一個流量
當佢超級電腦 可以5秒產生一個2GB流量
咁姐係1000MB/1GBX5 5000M/5GB
姐係仲 ...

唉....你知唔知道hkbn 係同人share trunk...無一條直接既trunk 出海....如果俾人attack 一定會停你機或service... (我敢講 百分之99 所有idc 或 isp 一定會停你) 然後再check你咩事!!!
因為國際頻寬要好貴先有1mb ...人地一打打你3gb traffic  你自己計計幾錢先!! 所以大部份isp / idc 一定會cut 你service 明無??
證如你host 個網頁...點解人地要段mb 去收費呢?? 流量過多點解要收返你錢呢??或者直接cut 左你個service
另你server 同超級電腦係唔同 = ="

其實有咩好嘈=.= 開貼果位傻仔都唔見左人
就係為左幾隻字 可以打成千個字 ...

原帖由 蘭洛o 於 2008-12-12 07:06 PM 發表

唉....你知唔知道hkbn 係同人share trunk...無一條直接既trunk 出海....如果俾人attack 一定會停你機或service... (我敢講 百分之99 所有idc 或 isp 一定會停你) 然後再check你咩事!!!
因為國際頻寬要好貴先有1 ...

唉 早講啦 停機?
而家比人攻擊阿停你機
一定唔會停你機架
佢只會話比警方有咁大流量
停機 咁比錢佢黎拖
加上要出海係要透過一D機房出
HKBN係一定會租有某一條線路 不過唔係全程姐
唔係你點出海/收返黎阿D資料
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:05 PM , Processed in 0.032408 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存