2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 查封【大話墨香】私服的全過程
樓主: tsekevin123
go

[國內] 查封【大話墨香】私服的全過程 [複製鏈接]

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

開得私服就預左架啦 犯法就好自然會比人拉 我唔明點解咁多人講一大堆歪理 佢跟正法律程序做野有咩問題?
如果搵警察幫手叫做無能的話, 咁唔使讀書唔使做野 個個都拿把刀出街搶就得啦啦 仲要警察做咩

抵死

原帖由 mandy121230 於 2008-12-13 05:53 PM 發表
個開發商好低能囉!自己隻遊戲明明自己開發出黎!
又會無啦啦比人偷左個服務器,如果真係比人偷左就自己管返啦!
話到明隻遊戲都係自己開發出黎!有本事開冇本事負責任!
洗唔洗弱成咁阿,去搵政府幫手!
我永遠 ...

這位人兄...在下看完你打的這一段文章後只能用「超低能 勁搞笑」這六個字形容你。
想不到香港裏還有這樣的人才

原帖由 pkgod3 於 2008-12-17 01:28 PM 發表

這位人兄...在下看完你打的這一段文章後只能用「超低能 勁搞笑」這六個字形容你。
想不到香港裏還有這樣的人才

我好認同佢打段野喎 講得1d都冇錯
經營呢d私服仲要同利益有關連根本就係犯法
如果個個走去玩私服開私服 咁正服開黎做乜?
開黎比私服 hack黎開私服 之後汁笠?

仲有「超低能 勁搞笑」好無聊 戇9當有趣
自己唔用腦開發下個腦..打返d有意義既野

原帖由 一蚊雞保鑣 於 2008-12-17 02:21 PM 發表

我好認同佢打段野喎 講得1d都冇錯
經營呢d私服仲要同利益有關連根本就係犯法
如果個個走去玩私服開私服 咁正服開黎做乜?
開黎比私服 hack黎開私服 之後汁笠?

仲有「超低能 勁搞笑」好無聊 戇9當有趣
自己 ...

我覺得he 講錯好多野

個開發商好低能囉!自己隻遊戲明明自己開發出黎!<---[今次系雲起捉私服。而雲起只是代理商]
又會無啦啦比人偷左個服務器,如果真係比人偷左就自己管返啦!<---[唔系服務器...系遊戲服務端]
話到明隻遊戲都係自己開發出黎!有本事開冇本事負責任!<---[唔系雲起開發]
洗唔洗弱成咁阿,去搵政府幫手!<---[涉及到法律程序唔穩政府機構唔通自己黎?]
我永遠支持(黑客)!黑客最強!
我知開私服係可以賺錢,但係佢咁樣賺錢法冇傷害到人和,就係因為你d無能政府,捉晒d開私服既人,搞到我地冇得玩,同埋浪費錢! 唔捉咪冇事囉![唔捉。只會侵犯版權。對雲起同開發商並不公平。而私服d人。冇版權就用黎賺錢。唔可以話無本生利。只可以話暴利.玩私服曬錢的人真系好傻。]
個開發商咁睇唔過眼d開私服既人,咁點解佢唔改設到隻遊戲比私服勁呢![如果一隻正服game系甘的話.你認為他會長久與多人嗎.加上涉及版權問題。]
佢咪以為咁樣捉一捉就會玩返佢正服,我地絕不會玩返!( 因為我們永遠支持私服)

唔系想引起筆戰。只系覺得你講d野真系唔太正確

回復 12# 新兔次郎 的帖子

咁偷野又唔通和 ! 偷野就要罰!
但係偷人服務器 根本冇問題!
因為佢偷返黎既服務器係分享比大家用!
但係你話偷野又定通偷服務器呢!
偷野意思係:物體/硬體
咁偷服務器意思係:透明/軟件
你明唔明!!
用埋偷野(話明偷野姐係偷左果樣野,你就會冇左)
咁偷服務器(姐係你偷人服務器,但係人地件服務器都仲係度冇損失度阿!)

回復 26# Kravitz 的帖子

超 ! 咁你話唔正確 咁又係識改返正! 姐係你明我講咩啦!
冷醒咩! 我夠知隻game係雲起化理返黎嫁啦!〔佢除左水滸其他都係代理的)只不過我想話佢有能力代理返黎,就要有能力保管好佢d資料!)
你地話政府真係咁勁既話!就唔洗洗黑錢去捉罪人啦!(例如呢幾日:旺角果單案件咁,政府警察冇能力捉到!為有洗黑錢[姐係果10萬元既酬勞],你唔係話政府佢地好勁咩!勁到搵返市民幫手!)

好似求其影幾張相
果幾張相無證明到真係查封大話墨香

十週年勳章(賀詞)

原帖由 mandy121230 於 2008-12-17 04:26 PM 發表
冷醒咩! 我夠知隻game係雲起化理返黎嫁啦!〔佢除左水滸其他都係代理的)只不過我想話佢有能力代理返黎,就要有能力保管好佢d資料!)
你地話政府真係咁 ...

你100%肯定服務端是由雲起泄出?
由韓國原廠泄出不行嗎?

原帖由 mandy121230 於 2008-12-17 04:26 PM 發表
你地話政府真係咁 ...

你知唔知咩叫做洗黑錢 用詞都用錯問清楚你父母 如果你無父母就問下你老師 不過我懷疑你有無接受過教育?
偷野之後同大家分享就係好正常?如果你覺得係正常的話 我只係覺得你父母老師好可憐

如果佢真係開得好玩點會大把人玩私服呢?
如果真係好玩點解入到去咁小人?
如果佢真係要捉早d捉啦 一樣都係咁小人玩
咁d人又唔玩正服? 洗咩黎私服區姐  笑一笑''

原帖由 dohthk2 於 2008-12-17 05:22 PM 發表

你知唔知咩叫做洗黑錢 用詞都用錯問清楚你父母 如果你無父母就問下你老師 不過我懷疑你有無接受過教育?
偷野之後同大家分享就係好正常?如果你覺得係正常的話 我只係覺得你父母老師好可憐

話佢就唔好話人父母
如果你話人父母你都唔係好得好多下''

原帖由 Game_MinG 於 2008-12-17 05:34 PM 發表
如果佢真係開得好玩點會大把人玩私服呢?
如果真係好玩點解入到去咁小人?
如果佢真係要捉早d捉啦 一樣都係咁小人玩
咁d人又唔玩正服? 洗咩黎私服區姐  笑一笑''

話佢就唔好話人父母
如果你 ...

你看清楚 我無唔尊重人地的父母 唔係出現父母兩個字就一定係侮辱的

如果你無父母 係人都有父母架啦 唔好玩我啦
唔通你石頭爆出黎咩- -''

回復 30# tsekevin123 的帖子

如果係韓國原廠泄出!咁關中國咩事 叫韓國有關人員黎中國捉啦!做咩要搞到去中國政府部門去!

得啦得啦 你地個個都話捉私服既人係岩既!
咁你地又入黎私服區做咩!
成班人好心做壞事!
你地講到政府咁勁,咁仲黎私服區做咩?!(笑翻.都係搵私服遊戲姐)
政府好勁嫁!快d去有關部分舉報我地開私服啦!哈 政府會比酬勞你嫁!
快d去啦! 唔係留係私服區啦! 如果唔係好另人誤會你同我地同謀合污!

原帖由 Game_MinG 於 2008-12-17 06:18 PM 發表
如果你無父母 係人都有父母架啦 唔好玩我啦
唔通你石頭爆出黎咩- -''

唔係要說文解字下話 呢段係接上段"問你父母"如果你無父母......."可問".....呢兩個字係可以唔打 因為前段經巳打過
anyway 唔好見到父母兩個字就話人唔尊重人

回復 37# dohthk2 的帖子

我父母冇咁高科技,電腦呢家野佢唔識!
叫我點問佢地! 不如幫我問後你老母啦! 或者你老母幫到我呢!

原帖由 mandy121230 於 2008-12-17 06:48 PM 發表
我父母冇咁高科技,電腦呢家野佢唔識!
叫我點問佢地! 不如幫我問後你老母啦! 或者你老母幫到我呢!

係"問候" 唔係"問後"  你呢種 係正宗打白字  唔使搵我父母 我就足夠幫到你

原帖由 mandy121230 於 2008-12-17 04:21 PM 發表
咁偷野又唔通和 ! 偷野就要罰!
但係偷人服務器 根本冇問題!
因為佢偷返黎既服務器係分享比大家用!
但係你話偷野又定通偷服務器呢!
偷野意思係:物體/硬體
咁偷服務器意思係:透明/軟件
你明唔明!!
用埋偷野(話明 ...

我想問呢
大話墨香個gm系大陸人
點黎香港雲起機房偷server?
如果偷左server的話.正服資料都冇曬啦
服務器同服務端系兩樣野黎
同埋。我唔系冷醒。系你真系錯咯
偷野冇問題?
你系米搭錯線先?
加上呢。大話墨香唔系分享比大家咯
只系昆d傻仔洗勁多錢去玩only
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:40 PM , Processed in 0.052100 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存