2000FUN論壇

搜索
樓主: 音符妹妹
go

每日國戰一貼 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 09:34 PM 發表

\(╯口╰)/都是那句  我串你還關你鬼事?
次次都用  我唔同你打番場 做收尾轉話題a_a
我地幾個真係串你 你又做到d咩=]?我同你相隔2個 Mon嫁a_a
講到尾  我係唔會同你打
管你的 說我淆或甚麼   狗屁!_!

垃圾囉你咪 係丫 相格二個mon架 你鐘意串咪串囉
d垃圾係咁架啦 不如你地係藍國搵個代表同我打 我五介意的^_^
你地咁團結 係咪先

十週年勳章(賀詞)

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 09:35 PM 發表

這我不會隱瞞呢  還試過幾場吧

你都好坦白

路過
今日藍國版真熱
整版筆戰與粗口真是賞心悅目,令人心懭神怡呢

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:34 PM 發表

好多人都知啦
佢次次alt+f4就會彈句野出黎
之後online就會係頻到講 彈game tim..之後俾人笑

\(╯口╰)/你果然能看到相隔2個Mon的那人 在做甚麼
笑 也能看見真神a_a那你能看到你開的post 多人在恥笑你的樣子吧-0-?

玩過星曲WEB

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-18 09:35 PM 發表

你肯定你係冇話人垃圾a_a???洗唔洗我開番個post比你望清楚
我好記得你仲話某d人連存在既價值都冇 [這句足以比話人垃圾更加難聽囉]
ok!_!唔洗你講我都知我係廢 sorry 我認 好在我有自知自明
不過好過你只係識 ...

大佬
你地日日係頻到吊 又話輸哩樣輸個樣 但你地連基本技術都無
話人之前不如睇下自己咩料子先啦好無 或者去下a服學下野先啦
又五見我係a服打到咁?
點解你地一味得把口?五肯去諗下...你地係有料既 我五會話囉
你地係又要吊人 又要無料個隻

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 09:38 PM 發表

\(╯口╰)/你果然能看到2個Mon的那人 在做甚麼
笑 也能看見真神a_a那你能看到你開的post 多人在恥笑你的樣子吧-0-?

人地打灑出黎笑你on9 wo...
你覺得alt+f4走好型咩?

玩過星曲WEB

原帖由 一名學生 於 2008-12-18 09:36 PM 發表

你都好坦白

我真係五會alt+f4囉
我無屈佢 佢自己都認
佢哩d咪又要扮勁又死五起既人囉

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:38 PM 發表

大佬
又五見我係a服打到咁?
點解你地一味得把口?五肯去諗下...你地係有料既 我五會話 ...

咁你認唔認 係國戰度狂話人廢 又垃圾呀a_a?
你記憶中又係話過我一個炸?
我幾可同你玩過呀a_a?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:39 PM 發表

我真係五會alt+f4囉
我無屈佢 佢自己都認
佢哩d咪又要扮勁又死五起既人囉

何來有說過自已勁呢-口-?
真主觀呀 小姐

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:32 PM 發表

我打左過6000場國戰啦小姐
我擴建多過你 守塔多過你 功勞多過你啦
你係戰場上真係可以話係0貢獻囉
打你又夠打 守你又五夠守
講你咪叻囉
你睇下 最早期虎子 藍龍個d跟你 點解要轉灑跟我?
因為你無料d人咪走 ...

如果我0貢獻..而家既你都係0貢獻咖咋..
咪成日以為自己好勁啦..勁既人係永遠吾會當其它人廢啦
你功勞點計到出黎呀?我就吾識計囉..
虎子同藍龍同熟多過你囉..
佢地只係黎你到玩下姐..虎子佢地而家都好少上啦..哈..
佢地總叫我一齊轉GAME玩啦..你總係到發膠..以為人地覺得你勁先入你團?
你睇下你個團而家幾多人上先啦?
我一個梗係吾夠守咖啦..鬼叫D人吾合作咩..
你試下一個守塔啦..真係好笑
國戰吾係1ON1呀..你一個人玩哂咩
我有無料關你咩事..我有幫手守塔擴就得啦!
打機打到你甘上哂腦..我都吾知可以講咩..
輕鬆下啦香港人.

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 09:40 PM 發表

咁你認唔認 係國戰度狂話人廢 又垃圾呀a_a?
你記憶中又係話過我一個炸?
我幾可同你玩過呀a_a?

咁你地係丫ma...
你五係咩?
alt + f4 你最勁

玩過星曲WEB

原帖由 o豆豆 於 2008-12-18 09:42 PM 發表

如果我0貢獻..而家既你都係0貢獻咖咋..
咪成日以為自己好勁啦..勁既人係永遠吾會當其它人廢啦
你功勞點計到出黎呀?我就吾識計囉..
虎子同藍龍同熟多過你囉..
佢地只係黎你到玩下姐..虎子佢地而家都好少上啦. ...

你小朋友真係小朋友
佢地係你面前當你小朋友咁哄ja..
c底下笑你你又知五知^__^?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:38 PM 發表

人地打灑出黎笑你on9 wo...
你覺得alt+f4走好型咩?

\(╯口╰)/唉 又係主觀性問題
我點回你 你都唔會直接答我-.-
費唇舌之力

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:36 PM 發表

垃圾囉你咪 係丫 相格二個mon架 你鐘意串咪串囉
d垃圾係咁架啦 不如你地係藍國搵個代表同我打 我五介意的^_^
你地咁團結 係咪先

偉大的默战大人會把你秒掉的.(ps 純綷惡搞  唔好凸我 )

真正的路人甲乙丁留字.

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

大佬
又五見我係a服打到咁?
點解你地一味得把口?五肯去諗下...你地係有料既 我五會話 ...

!_!請問你幾時見過我吊人    我一句都冇 搵到既 我即刻fez都唔玩 3個ac比晒你
第2 我玩隻game需唔需要得過你批準先玩呢??? 我點玩係我既自由
我技術唔夠 但係有基本野 唔會差到比人話
我想enjoy隻game 冇需要好似你咁 咁又點解要我要去ser a學???
最後 借問聲 一個人 有料同冇料 勁同唔勁由你去定麼??
冇可能做到全能 !_! 某方面強就向邊方面發展

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:43 PM 發表

咁你地係丫ma...
你五係咩?
alt + f4 你最勁

你也不錯a_a彈到人一立不值
以為自已好威?(再次主觀)
唔洗死咬住alt+F4 尼話我a_a
推波術a_a?

首先我想講...
自己話人態度點唔好唔好....但係有冇諗過自己對個個人既態度係點?
如果你對人衰  人地對你衰  這個好似係公平的吧?!
你對人好  人地都會對你好 倒轉亦然的關係  個個都清楚架啦可? (p.s 我冇偏幫任何人  只係想講事實

之後個d就偏幫架啦a_a
都係個句啦  你對人既態度膠  人地都唔會想理你
靜係識講丁音壞話   丁音既態度差...?
點解我從未見過佢有串過丁藍會既會員半句野?
我想講句...我技術真係好差   但係又唔見丁音會話我廢  話我垃圾?
俾人串得既..應該個人本身就有問題  唔係既  會冇啦啦俾人串咁抵死?
仲有... 要睇人既缺點好易   可唔可以睇下人地d優點?!
邊個膠  大家有眼睇
邊個搵交嘈  大家有眼睇

唉 我地自己部隊有守塔 有擴地    你地睇唔到就咁大聲?
我想講  自己部隊team work    唔一定要好似某d國咁  係軍團頻洗頻 同自己部隊講
丁藍部隊絕對有做好本份  有守塔  有擴地
唔該  某d人睇清楚先批評  ok?!
仲有  我覺得丁音指揮得好好..."
有d位塔 冇人守   邊個去守?!  咪又係丁藍會!
其他會d人我唔知佢地係到做緊咩   不過我次次叫人守塔冇人去  ok find  我自己去/同部隊去
我地做左應該左既野  你地又如何?!

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 09:46 PM 發表

你也不錯a_a彈到人一立不值
以為自已好威?(再次主觀)
唔洗死咬住alt+F4 尼話我a_a
推波術a_a?

咁你係勁丫ma
會alt f4走佬..我真係無你咁堅 會alt f4

十週年勳章(賀詞)

原帖由 TyPh00n 於 2008-12-18 09:45 PM 發表

!_!請問你幾時見過我吊人    我一句都冇 搵到既 我即刻fez都唔玩 3個ac比晒你
第2 我玩隻game需唔需要得過你批準先玩呢??? 我點玩係我既自由
我技術唔夠 但係有基本野 唔會差到比人話
我想enjoy隻game 冇需 ...

\(╯口╰)/人地還真愛 當代表呢a_a
成團好似你管晒咁  沖你ge傷吧

玩過星曲WEB

原帖由 小糖*豬 於 2008-12-18 09:48 PM 發表
首先我想講...
自己話人態度點唔好唔好....但係有冇諗過自己對個個人既態度係點?
如果你對人衰  人地對你衰  這個好似係公平的吧?!
你對人好  人地都會對你好 倒轉亦然的關係  個個都清楚架啦可? (p.s 我冇偏幫任 ...

咪就係
我好記得...場場一開始都係 安琪拉 由那 萃香佢地擴 佢地應該係上前線 因為佢地有火力..但點解佢地全部40去擴?
由那話...等佢地擴就死得....
之後有一排仲要我地成班有火力既去出馬防合成...真係打到爆灑粗...我地出召你地又五夠人壓
我地壓你地又五出召
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 08:01 AM , Processed in 0.043147 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存