2000FUN論壇

搜索
樓主: 音符妹妹
go

每日國戰一貼 [複製鏈接]

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 10:05 PM 發表

要重複嗎(嘆)
你沒用粗口回我的那次  
我左國戰中想回答你時  你說: 佢扮聽唔到   咁我可以講咩=]?
你都唔認 想講咩都晒氣啦
唔好玩記憶野  大家諗清楚先繼續回啦

唉/3\ 失望  你都冇答我問題""
打多次俾你睇又點話牙^口^
[[究竟係邊個挑起呢場...無聊既罵戰?_?]]

講真  我真係唔記得我有打個句咁既野囧
haaa 可能有d字俾人改動左都未定a__a"
不過是但  我真係冇咩記性~~~
我個腦牙...要裝好多野架@@
我有好多書要溫  -v- 唔同你牙  小妹妹

玩過星曲WEB

原帖由 bencow1991 於 2008-12-18 10:08 PM 發表
你地搞咩!未合SER先分化,不過大家的話語終於正常少少啦= =
唔好介意人地講咩啦
唔好同人比,最緊要睇住你死~~~
呢句說話有正面亦有負面
世界上亦無絕對的錯及對,但係有時要知道自省,推黎推去罵來罵去大家都知係無 ...

即使合ser 有無佢都一樣 多佢一個不如少一個!
佢完全0貢獻!
anyway 我同a服既人係五會咁!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 bencow1991 於 2008-12-18 10:08 PM 發表
你地搞咩!未合SER先分化,不過大家的話語終於正常少少啦= =
唔好介意人地講咩啦
唔好同人比,最緊要睇住你死~~~
呢句說話有正面亦有負面
世界上亦無絕對的錯及對,但係有時要知道自省,推黎推去罵來罵去大家都知係無 ...

冷靜中0.0v........上面我回覆講過

玩過星曲WEB

原帖由 小黑魔 於 2008-12-18 10:11 PM 發表
說真...真的是tea仔你之前的post串人先...
事實上...音符雖然是很串..但她也只是為藍國串其他國的人
從來沒有主動話我們..
而她的實力的確有能力串得起
你們沒一個技術比她高這是事實...其他國也會認同
tea仔 請 ...

佢五識醒無計!
你地有眼睇 好感動

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小糖*豬 於 2008-12-18 10:11 PM 發表

不過是但  我真係冇咩記 ...

這句說話  音符比我要更早收下

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 10:14 PM 發表

這句說話  音符比我要更早收下

你睇番頭二頁啦
邊個串先架?
你肓架
我講明貼圖 五鐘意就五好貼! 係你係到嘈先 你拿拿聲自己睇啦!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 小糖*豬 於 2008-12-18 10:11 PM 發表

不過是但  我真係冇咩記 ...

那個你 字 唔係丁衰-0-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 10:15 PM 發表

你睇番頭二頁啦
邊個串先架?
你肓架
我講明貼圖 五鐘意就五好貼! 係你係到嘈先 你拿拿聲自己睇啦!

第一頁都有幾個無貼  你夠回啦a-a
魚婆果個post 你無回到呀 講緊

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 10:19 PM 發表

第一頁都有幾個無貼  你夠回啦a-a
魚婆果個post 你無回到呀 講緊

我又五係同佢講野 我針對你ja ma 我回佢做乜?
而家講緊係邊個引起罵戰先 你一而再再而三係到串。。。你睇下小黑魔個段野都有話你啦!
人地有眼睇架!

好精彩的對答= =一d point都冇=口=

嗯嗯,認同樓上所說的=w=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 10:21 PM 發表

我又五係同佢講野 我針對你ja ma 我回佢做乜?
而家講緊係邊個引起罵戰先 你一而再再而三係到串。。。你睇下小黑魔個段野都有話你啦!
人地有眼睇架!

那你不引  對你有批評  果D回覆--
真係無point 嫁 E加
我就齋回你  你就係度Skip D咁回
捉字眼

玩過星曲WEB

原帖由 teakululu 於 2008-12-18 10:25 PM 發表

那你不引  對你有批評  果D回覆--
真係無point 嫁 E加
我就齋回你  你就係度Skip D咁回
捉字眼

叫你打 你又話淆。。。
嘈 又係你嘈先 
咁你想點丫?

我想問點解要咁厚臉皮呢........你地真係冇野做嗎=口=?
我n年冇上2000fun= =諗住上黎睇下就見到你地係咁嘈....係時候尾聲啦
[珠光寶氣]都做完啦,大家的怒氣都隨之而去吧啦= =

十週年勳章(賀詞)

最後一回了   唔經唔覺都回左2~3頁-0-
你過左去a ser  一番尼 已經成日話自已幾勁幾勁
咁都算 我無乜玩a ser 唔理就算
自從你係國戰果度 一路打一路話其它人點點點.....
你話你係團頻有指揮  我唔知  咁係話人都係團頻話番d團員
唔洗鬧新手  其它團 又唔識玩 又乜又乜
就係尼d行為已經令我 唔想再理你
係貼上 同你講下 你尼樣問題  你就搞到e加咁
可能你唔會回我 又或者用番你所睇到ge 回我
但外人點睇我唔緊  你D回覆改晒點 扮晒蟹
都係我同你ge事  其它人唔知實情比你呃到
但真係睇到ge人又點?
早抖~

我覺得d人好好笑
乜打機一定要隻抽羸左就有道理?
你技術出神入化又點呀
你睇下你d性格喇, 日日叫人同你打, 俾你羸左又點呀
你係人眼中只係一個屈傷狂,
一個只理自己面子, 一個唔理戰場好壞既一個囧頭仔, OK?
你出名又點呀?你D臭串性格都出哂名喇
淨係小人媽媽, 唔識講道理呢
你D咁既粗人, 打機打人就叻, 叻哂又點呀? 去10P10 自己同10個人抽羸左先算啦, 哂口水!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 bencow1991 於 2008-12-18 10:33 PM 發表
我想問點解要咁厚臉皮呢........你地真係冇野做嗎=口=?
我n年冇上2000fun= =諗住上黎睇下就見到你地係咁嘈....係時候尾聲啦
[珠光寶氣]都做完啦,大家的怒氣都隨之而去吧啦= =

多謝你提醒-0-? 我無怒氣.......心平氣和地回覆呢

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 音符妹妹 於 2008-12-18 09:52 PM 發表

我都無話過你 五知你想表達d咩
我無話過五準你地玩
你想講乜

有手指就有基本野..

唔好意思 令你誤會"基本野" 我用全寫可能會比較明白
基本戰場意識OK??
唔知我講咩??係咪要我清楚D講

今天我見有1個人話自己有幾多場第1名
但是基本戰場意識 唔知佢今日有冇呢?_?
我只見佢係中傷 冇幫擴 打塔我見住佢前面 有一支敵塔 [該敵塔係周圍都冇障礙 ]
唔打!_!沖去前邊努力做佢既第1名
個別事件???不知道 大家心知吧了
**如是"個別事件" 先向該位道歉 對唔住 **

沒有錯!_!你係冇"照直"咁去講唔準人地玩
但係 這個世界 有d字係有攻擊性 or 帶意思相近既字
什麼 零貢獻 垃圾 廢 多一個不如少一個 等等

請問你指既手指係咪要一隻就夠a_a?? 還是USB手指呢?? 手指係咪一隻就夠???

我一向好多野都係保持中立態度!_!只係想多一事不如少一事
都係果句 玩隻game姐 冇需要搞成咁 各有各囉
其實某d人玩隻game都要玩好多手段  仲要做到丫曲事實
係吹佢唔脹 總之心知肚明就ok 大家都有錯
我先係度再次講對唔住 係咁多

玩過星曲WEB

原帖由 shinyyy 於 2008-12-18 10:33 PM 發表
我覺得d人好好笑
你技術出神入化又點呀
你 ...

做咩開新ACC呢
CHEAT IP就知你乜水!

玩過星曲WEB

原帖由 shinyyy 於 2008-12-18 10:33 PM 發表
我覺得d人好好笑
你技術出神入化又點呀
你 ...

如果有人無啦啦串你你會點︿__︿?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 01:17 AM , Processed in 0.038052 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存