2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 比一刀更狗 比法師更陰險 比戰士做出更高傷既..雙修遊可 ...
go

[游俠] 比一刀更狗 比法師更陰險 比戰士做出更高傷既..雙修遊可以令你...絕望... [複製鏈接]

你地見到呢個標題可能會想插我 不過唔該睇埋先插
咁我呢埋開左隻雙修遊玩 佢今日岩岩27lv大個女=.= 而我有時都會用下呢隻雙修同我團入面既團友玩下隻秋同練習下
咁我本身都有隻32LV既戰士 我發現原來佢比我隻戰士更好打 點解呢 姐係我個開波流程就係咁既
用毒蛇 毒一毒佢先 之後就用防破(如果可以既話緊係用埋足破同武破啦)當你左防破之後就係絕望既開始啦=.= 係咁既時候如果係
戰士既話緊係會咬住你唔放(因為我都係咁=.=)其實都驚驚地不過我之前玩過戰士都知到佢要追你既話得一招沖擊 用過戰士or刀遊既朋友都知到佢招沖擊一唔中就姐係佢要中你招啦 無人唔知嫁啦 之後你要破佢野 佢都最小要中一野嫁啦=.=

如果係法c既話都係後走小小既先出下技既(不過佢地都會忙記佢地無招遠過鷹射同埋我打你會有收正你係會痛d嫁=.=)

刀遊我打過佢地都會用毒蛇泥追你之後出毒務同黑(我唔明點解要出毒務同黑我要用刀打中你既都中曬啦 我換埋把弓係手你唔係打算我
會埋身同你會追到我呀麻=.=)有d出完毒務之後會隱身想介一介你(你個毒務泥嫁唔燧黑我睇到你嫁=.=)如果真係咁唔好彩比你隱到啦 一下貫骨............出番泥啦你=.=

如果係弓游既話呢就(.............................因為未打過=.=)

講完各識會點做之後就講下我會點做啦(大前提緊係要中左毒同防破先啦中唔到就咩都唔洗講啦.....)

其實大概都係咁 我會換番做弓 用強力射擊射佢一下之後就走遠d用鷹射慢慢磨 唔好睇下小個下強力 其實當你呢箭射完之後 佢就無左成400血不過(盾戰得300姐小一百 人地高防呀麻)
最後講下個大約既傷害(防破) 法c 247左右 遊都有210左右 雙手戰 好似都有180-190 盾戰176呢個岩岩先打完所以記得
講下我既戰績 當然係係國定訓練場打個d啦( 國戰最高殺左7個囉=.=) 36同21lv刀遊35lv雙手戰(佢死個時我仲有7成幾血 唔打死佢都唔知雙修咁勁=.=) 盾戰40lv未win過因為打過一次最高傷都好似打到佢3 4成血 法c40lv 35lv 30lv win曬 佢地加埋都殺唔到我5次
當然係fez既世界 無野係無敵 大前題都係要你打得中同避得到 打唔到避唔到 比你1萬都無用
我既配點 貫骨2lv 程介1lv 武破1(有招空襲之前想學埋箭雨不過因為諗諗下都係唔學同埋最近發展左唔夠點既關係 所以呢d係錯點泥既)之後點加仲諗緊

心得就講完啦如果覺得好既就回一回啦 話曬都係一隻一隻字打出泥
覺得我on9呀 無用呀 我好彩呀等等等等既你想插就插啦 最好大力d 因為我知到一定會有咁既人
多謝你地睇曬^^

但係我想講
其實只要比你破到人足....
刀遊都夠搞啦...
但係大前提係...
你覺得對面條友會咁硬xx咁比你殘佢咩...

所以我米講左 大前提係要打得中先囉~!

咁雙修戰咪仲恐怖...仲簡單.....

暈-重壓*2........人地跳2下  衝斬....再碎擊....ko

刀遊 一定比戰士高傷的............
同戰士打 你出咩招 都換走你300幾400 先 唔明有咩好絕望-.-"
正常 你毒蛇 防破 已經食左兩下重壓了 隻抽的話-.-

你第一下毒蛇打過去都比人出招暈/重壓,你自己都無好多血,而且你中完應該會跌一跌,之後人地拉距離屈音爆都屈死你

十週年勳章(賀詞)

隻揪....對國戰有幫助嗎?

原帖由 幾米@戰魂 於 2008-12-19 12:24 PM 發表
隻揪....對國戰有幫助嗎?

人地一條友偷塔果陣咪有用

一開波用毒蛇毒一毒佢先-->
戰士一個重壓-->
爽YY

樓主你係咪講緊隻揪?
點解一開波會即中毒蛇+破防
雙修遊同戰士打..我想講戰士係贏硬, 雙修遊贏既機會比純刀遊更加低
就算一開波讓你毒蛇+破防, 你係咪諗住拉遠之後弓技屈死?
但戰士見到弓手 傻既都識衝斬痴埋去
你再射多兩箭咪食重壓囉 一跌低 真係咩都冇 連換刀既時間都冇 你小跳換武 捉你小跳-->重壓
就算一開波再讓埋你破武 破武你一lv得果幾秒 我就唔信咁快殺得到喇
你話你打個35lv雙手 贏左仲有7成血我就真係唔係幾信喇, 可能佢真係咁廢啦

如果對法師 正常既弓手一招空襲都夠屈
冇咩野好講 弓手1on1贏唔到法師不如唔好玩了

對刀遊.. 點解佢地會出毒霧同黑?  1on1 黑完全冇用 而且你話你拎緊弓 更加唔會出毒霧
比我既話 我會用毒蛇追你 避你弓技慢慢拉距
拉到咁上下 你再射就比人殘到pk 你小跳轉武咪中毒蛇 之後鬥刀囉 (唔小跳轉武仲死 中毒蛇-->直接中殘)

對弓遊 鬥準囉 但係佢中左破防 我諗佢唔著數掛, (我唔係幾明你想點, 對弓既話 真係不如淨係用刀好過)

係我就屈音爆啦

( ′,_`)<這個心得都是給某太鼓達人吧.....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 132764 於 2008-12-19 12:27 PM 發表

人地一條友偷塔果陣咪有用

一條友偷塔, 對面就一定出一條友守架咩?

完全係只有紙上談兵先可能出現既文章
絕望-_-我一隻弓遊都夠搞到你雙修絕望

破足>破武>破防>毒蛇>換弓>精準射到死,如果怕中途等PW,就開左藍先,其本單人戰法(唔好問我點偷襲起手,精準相信唔係硬膠打"一個人"點都唔會點失),但刀遊最要面對的該是唔係下下都1ON1,最ON9係成日見D刀遊破到一半興起時,比人地隻戰士係身旁盾左SM,OR重壓幾野"賣單"之後又紅頻串串哄,什麼一打一之類,無聊....計我話幾勁都係假,識什麼時候走,已經係好勁的了,理得你一刀定殘,輸命場一定唔關你事先LA

紙上談兵+1
雙修遊我玩左都ok耐,唔敢自認老手,
但係雙修遊既價值在於輔助,汁雞,擾亂等等
你點左強力同貫?姐係無黑,
國戰影響不大
1on1好勁!?
睇職睇人姐,搵識玩既雙手戰同你玩,普攻碎撃都玩死你
贏法師!?遊克法師正常=]
打遊俠就55波,得閒搵我切磋下@.@

原帖由 ppeterhk 於 2008-12-19 03:15 PM 發表
破足>破武>破防>毒蛇>換弓>精準射到死,如果怕中途等PW,就開左藍先,其本單人戰法(唔好問我點偷襲起手,精準相信唔係硬膠打"一個人"點都唔會點失),但刀遊最要面對的該是唔係下下都1ON1,最ON9係成日見D刀遊破到一半興起時 ...

( ′,_`)<我又看到一個.hack迷耶

雙手戰係嬴緊....- -  
玩音爆都玩死你啦...

同你打果位雙手戰可能廢姐- -

讚成,音爆可以打到遊俠跳舞

原帖由 新的一天 於 2008-12-19 03:52 PM 發表
讚成,音爆可以打到遊俠跳舞

音爆識閃就不怕的吧....
除非是笨蛋.....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:46 AM , Processed in 0.036409 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存