2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 關post,吾想再煩...............................
go

關post,吾想再煩............................... [複製鏈接]

一騎好型!!!真係偶像!!哈哈!!
我口氣真係有陣時大佐d??係掛!!哈哈!!反正打機..打完我真係無記住之前既事wo!!
你地班人 真係如果真係愛fez呢隻遊戲~~又點會成日分散晒d場打..仲要有內奸..令到國戰..有心玩既人都唔玩..
fez岩岩開始~好多人玩..點解呀..因為好玩..夠爽..要合作!!要有個人技術!!!以前成日中土都50打50!!!本土不嬲打到七彩啦!!!以前b服綠國比較弱..未成日比紅..紫打入本土!!!
之後因為有外掛攪到人數急速下降!!從而形成!!而家無乜人玩既問題!!!老實講..呢隻FEZ又唔駛升LV~吸引到人~D人可能每晚放工 放學 食完飯 都上黎打番幾場過下手癮!!
你地係要打埋D 5打0 無聊國戰..試問邊會有人特登上黎玩!!!無舊人 令到隻遊戲 維持數量!!咁未愈黎愈少人囉!!人少又點吸引新人玩!!!而家攪番D生氣..又係到鬼殺咁嘈!!!
一句到尾!!要打未打!!!反正打唔到主城!!但唔好用內奸呢D形向FEZ正常運作國戰既動作吧!!
咁樣只會令無人玩FEZ

岩岩睇部隊個LIST!!估唔到訓醒覺 一睇...見到月聖返佐黎!!唔知係唔係2000FUN吸引到佢要出山 哈哈

玩內奸-_,-
你地唔識踢左d人架咩-_-
有內鬼梗係要踢架拉-口-`
你地都知有內鬼點解唔自己踢人`-0-?
夠5個就可以投踢唔踢-0-,
輸左先再賴落內奸度好似有點兒那個-___,-

原帖由 裂屮魂 於 2008-12-27 02:17 AM 發表
c團 無奈
c團無可口非真係有技術
但係b ser 黃國 介遊多到可以同1時間殺晒半場人

點解我唔覺既..你係咪係咁比同一個人殺咋....
可以同一時間殺晒半場人  咁果半場人都好有問題...-_-
b ser 空山亂咁收人又唔教...有幾多技術..可想而知="=

有陣時..要睇得出邊個內奸!!佢都經已 做佐一D事~~可能亂用水呀~~一開始亂用水 經已國戰輸佐個頭
其次 唔通下下淨係相信自己部隊成日玩既人~~即係 唔係部隊人 就踢咩...
同埋...內奸..我深信唔係一個好既行為!!何必要做一些有反正常運作既動作呢

十週年勳章(截圖)

在我的角度來看 只是4國的大團在控制而已

外人只看到 那裡有場就進去

大團 只需要宣 就是了

原帖由 慕蓉月靈 於 2008-12-27 07:45 AM 發表
有陣時..要睇得出邊個內奸!!佢都經已 做佐一D事~~可能亂用水呀~~一開始亂用水 經已國戰輸佐個頭
其次 唔通下下淨係相信自己部隊成日玩既人~~即係 唔係部隊人 就踢咩...
同埋...內奸..我深信唔係一個好既行為!!何必 ...

你唔踢佢.咪比佢繼續亂用水/衝去自殺-口-.
有時邊d係內鬼.在場既人應該有能力去分析掛-口-`!!

日向 我地就唔想咁樣..我地係想培訓一班新手 慢慢引領佢地點打國戰!!!咁個國家先會成功!!自己部隊人..唔係就踢..我唔太喜歡呢種做法
瞳..你講得岩..但只不過我地係針著..係一開始有內奸 影向晒進度...呢一點唧!!

原帖由 瞳〃 於 2008-12-27 07:40 AM 發表
玩內奸-_,-
你地唔識踢左d人架咩-_-
有內鬼梗係要踢架拉-口-`
你地都知有內鬼點解唔自己踢人`-0-?
夠5個就可以投踢唔踢-0-,
輸左先再賴落內奸度好似有點兒那個-___,-

請你吾好再推責任系黃國度,你地玩內奸已經系吾岩,佢地系有心玩野,可以踢得幾多,
再上踢左,都可以開人再入,下下要留意內奸,場國戰已經吾洗玩,分晒心了!!!
我地輸左吾系賴,系講出個原因姐!!

輸蠃有乜所謂~~GAMA又唔會有錢分比我!!!最緊要個場國戰 大家係認真咁打...無D咩內奸呢D野!!
打得夠響夠掌!!!搵番遺忘已久既 激烈戰鬥!!!!!你認為一場國戰~~下下5打0 7打2 呢D SM場蠃兩三行血好D~
定係大家打到最尾都仲係咬住咬住...最後蠃一滴血都睇唔到...開心D!!
我唔介意..大家視我..和我部隊為公敵...但我介意..有人做一些遺反遊戲正常動作既行為!!!我地要求係一場全心全意既國戰...唔係一場~~你欺我詐既國戰

玩過星曲WEB

聯合軍對霍國軍@@
女王之野望@@!....?!

大波妹 唔知會唔會多謝我!!哈哈

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 2008-12-27 08:01 AM 發表

請你吾好再推責任系黃國度,你地玩內奸已經系吾岩,佢地系有心玩野,可以踢得幾多,
再上踢左,都可以開人再入,下下要留意內奸,場國戰已經吾洗玩,分晒心了!!!
我地輸左吾系賴,系講出個原因姐!!

唔好意思-.-
我A SER.
何來你地?我幾時玩你地內奸?
唔該你知道邊D人A SER 同B SER`先好話.
我只不過係以旁觀者泥講.
我地A SER紫國之前.夠好多內奸拉.
咪又係一個個踢.最後係輸丫.
但至少冇D內鬼阻頭弱勢囉`
自己國場有內鬼一定會踢.

原帖由 瞳〃 於 2008-12-27 08:40 AM 發表

唔好意思-.-
我A SER.
何來你地?我幾時玩你地內奸?
唔該你知道邊D人A SER 同B SER`先好話.
我只不過係以旁觀者泥講.
我地A SER紫國之前.夠好多內奸拉.
咪又係一個個踢.最後係輸丫.
但至少冇D內鬼阻頭弱勢囉 ...

吾好意思-.-
你吾講我點知你咩ser,我吾會查左你咩ser先回掛??
多謝你意見先!!

d內鬼好強      主水10min 死水   死門一早起

等我講下野先....呃多個POST都好...
其實呢...
我老實講一句
空山同幻影/破曉/藍天
藍天就未入過
空山係重玩之後玩
幻影同破曉都係之前的事
其實都冇咩野姐
你地話空山D人冇實力
唔緊要
藍天 我重玩咋...想入去  佢同我講15LV先啦    我諗 15LV都未拎到10LV部隊3 同20LV都唔一定夠分拎20LV果件啦
所以係唔係姐係叫人地入左其他團    變強之後先入   
幻影變成破曉再變藍天   都唔知重有冇得變
空山  開頭入果時係覺得  D人幾串    但  打起國戰黎  個個都好努力
俾人打本土 就要4個國打返人地本土   
黃國的女王 有簽條約不可打本土???
邊個定嫁    之前多人  俾人打本土 都冇咩野
但宜家少人  俾人打本土  就發火....
只能說一句 so nice

空山 : 傾
------------------------------------------------------
有咩打得唔好唔好鬧我...
只係打事實

說到底...

大家都只是喜歡自己國家=W=

公說公有理,婆說婆有理
而家點講都好
星期五夜四個國打黃國係....
因為黃國空山班人出黎講要"搞旺"ser b
打人本土,斷人國任,證明左其他國唔夠黃國強.....(人數多?證明不能)
道理黃國就講埋出黎.....
指四國有用內鬼??
挑!!紅國強個陣咪又係因為黃國既人走入場唔係打只係坐水吸經~~
洗唔洗特登開post講出黎話人係內鬼呀??
唔比人吸經??唔比人坐水??掛水??三分鐘唔做野唔出聲就比個ser彈佢game喇
咁不如你地黃國既人傾好唔做第三國入街場喇
你地成個ser由你地黃國玩
而家你地算係搞旺個場咩?!
紅國都有好多新手比你地既打本土行為
搞到愈多新手認為你地"黃國好強~~"而去左你地個邊
其他四國都無任何人數增加既跡象
比人既感覺點都係"黃國既人數多過其他國"係事實

尋晚有人入場話"哎呀呀....好無奈,空山班人打人地本土關黃國其他團咩事...."
算係出黎講冷笑話!?搏同情?叫人收手?
本來打幾場本土希望空山班人收歛下
而家又出一個post黎叫其他國"黃國就是不怕,有種繼續^^"
挑釁??咀炮??我尋晚見都未見過一騎當千呀!!!!!!!
有種繼續....要開筆戰玩野!?大佬,你神左呀!!!

重有呀,係fe入面好多人都要返工返學
一到1點大把人就off左
鬼會繼續同你地癲
黎呀,雙失,三失係黃國一定有大把
打fe係過下手癮係無錯
但要大家同你一齊打到傻!?
真係認為好多人會因為你地黃國既小小動作而同你地爆肝洗地玩落去?
係你地自己想玩玩到無野玩要人陪?
無聊!!!!!
真係見到呢種post我就反胃

原帖由 靈之戒 於 2008-12-27 09:02 AM 發表
d內鬼好強      主水10min 死水   死門一早起

呢d情況見好多~~~
死門又係第三國起,死0又係第三國出
不過唔知係做乜q野唔知佢去邊
見得多~~有幾出奇?

原帖由 殺刃 於 2008-12-27 09:23 AM 發表
公說公有理,婆說婆有理
而家點講都好
星期五夜四個國打黃國係....
因為黃國空山班人出黎講要"搞旺"ser b
打人本土,斷人國任,證明左其他國唔夠黃國強.....(人數多?證明不能)
道理黃國就講埋出黎.....
指四國有用 ...

你吾知頭吾知路,吾好亂講野,,琴晚如果我可以on一早on左啦,,大佬我吾洗返工咩??
仲有我咀炮???你吾睇埋其他post先??邊個post呢件事上2kf架??
其實我吾知咩叫筆戰.可能呢點你比較熟悉,我就無本事好似你咁打咁多字^^

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 02:13 AM , Processed in 0.034233 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存