2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 關post,吾想再煩...............................
go

關post,吾想再煩............................... [複製鏈接]

我地藍國好似無咩人開羅,我好似開左個..算係總結同叫大家冷靜既,之後唔見左 囧

點解某d人係要針對我地黃國偷地 ?
請問咁多位 你們沒有試過偷地ma?

講左幾多次,係你地自己話想打五十打五十架,咁就唔該你班人唔好偷地..做好你地自己講過架野...

成日見你地打完場我先宣,結果我九成打五零場,身邊就小緊幾塊地..

之後你班人話我地喜歡打五零場.?仲搵呢個做理由打我本土..?

好合理羅

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 2008-12-28 01:18 PM 發表

4國又點,你都講得出!!我同你講,就系50*4=200 bser邊有國家可以同時on 200人.
200人宣1個國家,你叫人點守咁多地,1個鐘都滅到國啦,
你咁得閒睇下書好過啦,上黎睇我呢d post何必呢??

你無野呀﹖係咪要人地等你打完一場先可以宣第二場, 咪kai啦!!
50*4=200 我係講緊你覺得打一場入面, 四國聯手就等於 200v50, 其實咪又係50v50

輸左就懶四國聯手, 守唔到中土咁多地仲宣人本土﹖
你地打晒中土d地先宣人本土都唔會怪空山班人啦~

我得唔得閑又關你事, 你又真係幾得閑啵!
開得post唔俾得人睇唔俾人回架﹖就咪開post/set權啦笨!

原帖由 卡比妹 於 2008-12-28 12:43 PM 發表
  4國又點....最多咪又係 50v50 人....唔通當50x4=200﹖

不如黃國人檢討下點解4國會聯手, 叫d新手/害群之馬改善下好過上黎開d咁既post啦

你都識講睇post可以回post,咁你吾好話我啦,討論區吾比人開post架??
再講你有冇睇清楚我個post講咩架??
我依家就系講緊有本事一個國家來滅黃,
同埋跟本依家系4國圍攻,你明吾明我講咩.
你都好得閒姐

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 2008-12-29 01:24 AM 發表

你都識講睇post可以回post,咁你吾好話我啦,討論區吾比人開post架??
再講你有冇睇清楚我個post講咩架??
我依家就系講緊有本事一個國家來滅黃,
同埋跟本依家系4國圍攻,你明吾明我講咩.
你都好得閒姐

一騎,
有D人輸左就話黃國偷地,唔明自己無本事,
都4國合攻,仲懶我地,真係巴閉.

原帖由 oooiii 於 2008-12-29 01:29 AM 發表

一騎,
有D人輸左就話黃國偷地,唔明自己無本事,
都4國合攻,仲懶我地,真係巴閉.

其實我都吾想理架喇,
系有d人系要搵人嘈姐!!
我地有賴咩??美甲!!

原帖由 艾爾莎 於 2008-12-28 03:12 PM 發表
仲覺得b ser好低能      滅完黃國就開10幾萬個post....

呢d行為唔係唔低能呀??

以偏概全-.-,都唔係全bser人咁無聊,
只係b ser沈寂左咁耐,突然有大事件,自然會興奮d咁

你老母,更鐘意講偷地,咁我講返個藍國經典偷地事件(吾系針對藍國,系對果5個人姐)
件事發生在沃洛,首先我同幾個團員傾緊打邊,突然見到沃洛有5個人頭,
好正常入去睇下系咪有人宣啦,入到去等左好耐,忍吾住問:你地系咪宣架??
對方就用紅頻答:唉,我打咁耐都打吾到xx架.(xx吾記得系咩)
見有人講野,我就再問多次:你地系咪宣姐??
對方開始幾個人用紅頻傾起計,原全無視左我地!!
過多陣,紅國宣左亞克.
有人問:咁我地守吾守亞克,定等呢班人宣?
我就說:你信吾信,我地走左,佢地就即刻宣.
大家都話:1定架啦!!
好喇,我地去左守亞克吾夠5分鐘,沃洛立即比佢地宣左!!
我講呢件事出黎,系想講比你地知,偷地咩國都有.
吾好只插黃國ok??

剛剛打左場亞克 正到爆  第3國入黎 唔用裝去送死,有塔唔守,哈哈

玩場國戰要搞咁多野 唔知點講你地好,我好同意一騎  係有本事就一個國黎滅黃國,成班xx(自己代入詞語)

唔差左都講埋...咩藍國好唔夠人咩? 唔夠人打?  國任要人放水?  點解唔自己努力去打番場好國戰,不論輸贏都係過得到自己...要人放水玩黎做咩撚

以上言論不代表黃國  

空山  沉睡森林

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 2008-12-29 07:34 AM 發表
你老母,更鐘意講偷地,咁我講返個藍國經典偷地事件(吾系針對藍國,系對果5個人姐)
件事發生在沃洛,首先我同幾個團員傾緊打邊,突然見到沃洛有5個人頭,
好正常入去睇下系咪有人宣啦,入到去等左好耐,忍吾住問:你地系咪宣 ...

講經典...點都唔夠黃國人為左阻人國任去開綠國分身求其宣完即走場羅!!

個場地精, 據點仲要起係路口, 真係宣得幾趕時間, 想聽故仔, 問下地公啦!!

你覺得以上既事正常嗎﹖想聽下你意見!!

原帖由 卡比妹 於 2008-12-29 01:01 PM 發表

講經典...點都唔夠黃國人為左阻人國任去開綠國分身求其宣完即走場羅!!

個場地精, 據點仲要起係路口, 真係宣得幾趕時間, 想聽故仔, 問下地公啦!!

你覺得以上既事正常嗎﹖想聽下你意見!! :smil ...

你點知佢去開綠國分身  有冇圖呀
冇圖唔好講

原帖由 卡比妹 於 2008-12-29 01:01 PM 發表

無意見,答完!!

叫人比意見,自己又唔攞證據出黎,
仲要叫人問地公,你係咪on撚9架??
我依家問你,你是否kai.
想知係咪,問你老母.
我想聽下你意見^_^

我記得我轉去藍國玩果陣..
都見過你講既經典故仔-v-""
藍國有一班人想保自己國任..
開紅國人宣自己藍國任個地..
宣係d死角位..
水位離勁遠..
宣完等人入左之後走..
之後紅國班人入到黎就講曬粗口=v=""

原帖由 護衛 於 2008-12-29 01:37 PM 發表

叫人比意見,自己又唔攞證據出黎,
仲要叫人問地公,你係咪on撚9架??
我依家問你,你是否kai.
想知係咪,問你老母.
我想聽下你意見^_^

wow...你爆粗爆得好型啊!!

我只係講左有件咁既事...俾機會你地問返自己人都唔夠膽問!! 醒呀!!

原帖由 Oo一騎擋千oO 於 2008-12-29 01:27 PM 發表

無意見,答完!!

^^ 聽完有人會做D咁既野都可以無意見~

反而藍國開返自己人去偷地你就話咩經典!! 咁你都幾唔正常下!!

原帖由 卡比妹 於 2008-12-29 09:15 PM 發表

^^ 聽完有人會做D咁既野都可以無意見~

反而藍國開返自己人去偷地你就話咩經典!! 咁你都幾唔正常下!!

咁我睇完咪算lo,有回你post已經尊重左你啦.
想我回你幾百字牙??
你都幾搞笑架wo.仲要我去問人了解件事,吾正常果個系你牙.
吾好再挑起我把火.

原帖由 殺刃 於 2008-12-27 09:23 AM 發表
公說公有理,婆說婆有理
而家點講都好
星期五夜四個國打黃國係....
因為黃國空山班人出黎講要"搞旺"ser b
打人本土,斷人國任,證明左其他國唔夠黃國強.....(人數多?證明不能)
道理黃國就講埋出黎.....
指四國有用 ...

重點 我尋晚見都未見過一騎當千呀!!!!!!!
有種繼續....要開筆戰玩野!?大佬,你神左呀!!!

玩緊掛水 online?

原帖由 我就是最強 於 2008-12-29 11:23 PM 發表

重點 我尋晚見都未見過一騎當千呀!!!!!!!
有種繼續....要開筆戰玩野!?大佬,你神左呀!!!

玩緊掛水 online?

睇埋人地個回post先啦,天才~.~
不要再係人地個post度搞事"
忍唔住都講返句,先生你膠完未姐^_^?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:35 PM , Processed in 0.034978 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存