2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 所謂的單p,所謂的真實力是什麼?
樓主: O﹏O
go

所謂的單p,所謂的真實力是什麼? [複製鏈接]

原帖由 西曹 於 2008-12-27 06:56 PM 發表
樓主 , 我想同你講 . . .
如果冇觸犯中國 , 香港嘅法例同個遊戲嘅玩家條約 , 玩家係可以做任何事嘅 .
如果你喺個PvP場度見倒有人圍你或憑依人嚟打你 , 而你又唔夠打或者唔想同佢打  ...

你理左...即係你唔明白事理?-3-

原帖由 lai112 於 2008-12-27 08:35 PM 發表
我玩國戰 冇上魂 又咪咁玩- -  上魂又唔係一定玩晒
我仲會變埋木偶沖過去人地區tim   冇隱形
又咪同佢地殺得差唔多數量

我唔上魂都功勞第一啦...

原帖由 ws82465 於 2008-12-27 09:10 PM 發表

你講戈d實際行動好都唔實際
打比客服..叫佢地加條例...不可能
走..你走得去邊?離開pvp場?咁去pvp場成日都要留意有冇戈d耍白ge人...倒不如唔好去..
搵人憑上身打番佢地..唔係次次都有人肯幫你打番佢地...上去耍 ...

吓 ? 點解唔實際呀 ?
打俾客服俾意見 , 或者佢地會接納 , 點解唔得呢 ?
冇錯 , 就係離開PvP場 . 你覺得玩得唔開心咪走囉 , 唔通你串佢 ? 我講俾你聽 , 你串佢 , 佢實串翻你 , 唧係冇用 .
的確唔係次次有人肯幫手 , 但係唔等於冇人幫你手 , 50 / 50 , 你點知一定冇人幫你 ?

原帖由 wren 於 2008-12-28 01:22 AM 發表

你理左...即係你唔明白事理?-3-

如果你係咁鐘意發牢騷 , 我相信明白事理嘅人一定唔會理你 .
以上嗰句含有「再次、下次」嘅意思 , 唧係話 :
如果你再發牢騷 , 我相信明白事理嘅人一定唔會理你 .

原帖由 肥銘 於 2008-12-27 09:14 PM 發表

樓主topic就問緊單p既實力
5合1=單p=正常?
定你唔明單p咩意思?

唔...文不對題?

我就係俾緊建議佢 , 有咩唔啱呢 ?
樓主個大題目係問單P嘅實力 , 但係佢個內容就明顯咁表示咗出嚟 :
佢埋怨有啲人用一啲冇實力嘅技術喺PvP場殺人 / 清場 , 我只係俾一俾意見佢 , 點解文不對題呢 ?
仲有 , PvP場冇規定一定要單對單 , 你唔憑依殺人 / 圍摳人人地就憑依殺你 / 圍摳你 , 只不過係你自己唔肯咁做而虧咗本 , 之後上嚟發牢騷 . . . 冇嘢好講 . . .

十週年勳章(賀詞)

原帖由 306125 於 2008-12-28 12:58 AM 發表
你出世係被動姐 但係你開紅係主動的開左紅 就要諗下有可能會有   咩結果  你都應該明掛

開紅就預左俾人殺
有道理嗎?
咁反正人一生出黎都係等死
咁點解唔早死早著
如果你唔認同我上面既推論
咁你又認同開紅就預左俾人殺呢個道理呢?

原帖由 西曹 於 2008-12-28 09:51 AM 發表

吓 ? 點解唔實際呀 ?
打俾客服俾意見 , 或者佢地會接納 , 點解唔得呢 ?
冇錯 , 就係離開PvP場 . 你覺得玩得唔開心咪走囉 , 唔通你串佢 ? 我講俾你聽 , 你串佢 , 佢實串翻你 , 唧係冇用 .
的確唔係次次 ...

其實樓主只不過係反映上魂黎打係一種唔係幾好既風氣
大家打機都係為左開心
如果你講到玩得唔開心就走  咁打機黎做咩姐
人地本來係pk場同fd打下玩下
但係又會無啦啦有班友出黎清場
清場就係勁?要全世界走晒  佢地班人霸住個pk場黎玩就安樂?
咪就係因為呢d人搞到越黎越少人玩
你咁維護上魂岩既 你係其中一份子?

回復 24# Ho~L 的帖子

錯~ 我係想話比你知 你開紅就要諗到自己會有咩結果一係 好安全咁 关番紅 一係 就係死番出去 咁你既然都開左紅 証明左 其他人有權打你 同你有權打人  呢d先叫平等  一係你大大聲聲咁同d人講   我同fd玩緊唔好打
我相信冇咩人會來打你掛 除左你d仇人   就好似 你拿d錢出來賭一樣
都係有輸有羸  你開得紅 就要有所準備嫁啦 難道你不知道 pvp不是你一個人的嗎

十週年勳章(賀詞)

原帖由 306125 於 2008-12-28 12:51 PM 發表
錯~ 我係想話比你知 你開紅就要諗到自己會有咩結果一係 好安全咁 关番紅 一係 就係死番出去 咁你既然都開左紅 証明左 其他人有權打你 同你有權打人  呢d先叫平等  一係你大大聲聲咁同d人講   我同fd玩緊唔好打 ...

你認為懶勁係到清場既人會理嗎?
一日到黑係到清
有理過我地想同fd玩既感受嗎?

原帖由 306125 於 2008-12-28 12:51 PM 發表
錯~ 我係想話比你知 你開紅就要諗到自己會有咩結果一係 好安全咁 关番紅 一係 就係死番出去 咁你既然都開左紅 証明左 其他人有權打你 同你有權打人  呢d先叫平等  一係你大大聲聲咁同d人講   我同fd玩緊唔好打 ...

好想話你聽~關紅都未必安全
要玩你既~關紅都打得死!

如果我係遺到升緊級 你都玩到我的話 你post上來吧  我都想睇下

原帖由 306125 於 2008-12-28 02:17 PM 發表
如果我係遺到升緊級 你都玩到我的話 你post上來吧  我都想睇下

咁你呢D就唔係開唔開紅既關係啦~

咁我想知啦  我係pvp又係關紅 係下城又係關紅 係遺又係關紅 有咩唔同

見你地咁講-.-睇黎我都要升返d魂俾隻力槍-.-

回復 32# ζ黑夜 的帖子

唉 佢地真係  個個都覺得魂好勁  魂加得你個小小攻 係打怪升級 就用姐 pvp用魂 晒時間

大家鬥多魂 p黎做咩- - ?
慢慢練功好過啦

原帖由 306125 於 2008-12-28 03:58 PM 發表
唉 佢地真係  個個都覺得魂好勁  魂加得你個小小攻 係打怪升級 就用姐 pvp用魂 晒時間

pvp用魂勁冇魂人n倍 魂好似加得8% 14%好小 但係 400回既敏魂泥講已經加到幾十回俾宿主 3隻同點既敏魂都加到成百回 +上如果你加埋強身同快精 回要特破6百唔係冇可能既事 同樣道理命中都係一樣   

我想講 人地有魂 佢唔洗升隻魂出泥? 佢係咪可以變隻魂出泥?  定係你想話佢用外掛掛出泥?   人地努力升隻魂出泥俾自己用   有咩唔岩?  人地升唔泥唔用? 你咩權利道理叫人唔好用? 咁有種 咪自己升多幾隻囉 唔好係度串人上魂      人地有魂你都可以有 冇人叫你唔升                 

仲有 紅左人地唔打得你? 咁開pvp場做咩 eco已經好好 唔似其他game強p 一入p場就會俾人殺  你可以簡轉唔轉紅  

咁你轉得紅 死左嘈咩? 你唔係受保護動物做咩唔打得你?

冇品人士<----你知唔知咩先叫? 唔係清場 個d 紅左死唔會扣% 冇品個d 叫人地打緊怪加散漫俾隻怪加防 放神官扣命技同魔攻設扣命陣 封魔 人地復活變左不死系佢用灰復扣佢血  尼d先係冇品人士啊 人地死左會扣%架 你紅死左唔會扣架 冇人強逼你入p場冇人強逼你轉紅 你可以白名同fd玩 冇人強逼你要你入p場一定要轉紅先可以玩

十週年勳章(賀詞)

原帖由 68512080 於 2008-12-28 05:04 PM 發表

pvp用魂勁冇魂人n倍 魂好似加得8% 14%好小 但係 400回既敏魂泥講已經加到幾十回俾宿主 3隻同點既敏魂都加到成百回 +上如果你加埋強身同快精 回要特破6百唔係冇可能既事 同樣道理命中都係一樣   

...

你白名同fd玩...........
捉迷藏嗎?
開紅預左俾人打
有根據嗎?

回復 35# 68512080 的帖子

唉  我比你上晒 三個迴魂同我 打 我都有必中既把握  你係咪夏ser嫁  你來到我比你睇下 個時你可能覺得迴魂冇用嫁啦  唔好諗到三個魂好勁 三個魂都冇一招技 咁好用 ps:我係一個小刺客

原帖由 Ho~L 於 2008-12-28 01:36 PM 發表

你認為懶勁係到清場既人會理嗎?
一日到黑係到清
有理過我地想同fd玩既感受嗎?

某班人以為自己係話事人
佢地可以打人
而人地就唔可以打佢

原帖由 surlent 於 2008-12-28 02:50 AM 發表

我唔上魂都功勞第一啦...

你game入面叫咩名呀 咁神  真係要見識下啦

原帖由 矮仔☆ 於 2008-12-28 06:54 PM 發表

某班人以為自己係話事人
佢地可以打人
而人地就唔可以打佢

似足而家d小朋友xd
有圍抽 無隻抽
講親隻抽就...........................................
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:10 AM , Processed in 0.037487 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存