2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Warcraft III 求11.2b淺井法裝玩法(出裝,殺人~次序)
返回列表 發新帖 回覆
go

求11.2b淺井法裝玩法(出裝,殺人~次序) [複製鏈接]

如題   求11.2b淺井法裝玩法(出裝,殺人~次序)~新手 神手級也可~

唔知有冇人知呢?可以告訴我嗎?

中期,一刀瞬--->吹箭--->一刀牙--->一刀空牙--->落石--->赤雷(注意:中前期要有一個法剛,吾係吾夠mp放晒所有技)..
後期,一刀瞬--->妖切--->赤雷--->吉剛--->一刀牙--->一刀空牙--->鬼丸刀--->十八波..
冇暈技ge$#只能殺肥料,
你只要連得快,中間冇間斷,佢地連魔水都開吾到就死..
個人連技次序,不喜勿插..

落石-->一刀牙(出得快係會同時間扣血)-->一刀瞬-->吉鋼(or其他暈技)-->其他技能(赤雷 電卷 個類)-->一刀空牙

回復 3# q000000p 的帖子

落石+一技先人地開佐魔水反秒啦,我諗,
識玩ge都吾會比你kill到,
起cp區二技閃出黎再暈就是王道,
我用90%人地開吾到魔水,
魔水=買佐都冇得用,
除佐神原戈d咁厚血ge英就開到魔水..

同d神手玩就緊係唔得啦= =
其實落石1技加2技 基本上係同時間的 誤差唔超過0.2秒 之後即該放暈技
通常人地都唔會咁快禁到魔水 除非佢有準備你會殺他
同埋狂殺同一個人防備心亦強左 所以通常要轉下目標

回復 5# q000000p 的帖子

山王,本多,信長戈d你點秒(閃暈=山王開吾到1技,本多開吾到金波,信長開吾到大技),
你有冇試過殺1個人10次同樣都係有水開吾到,
識玩ge人你落石-->1技都知咩野事啦,仲企起到比你殺?
你閃佐過去,人地以經開水秒佐你,除非你落石,1技,2技,暈技可以0.3秒搞掂(正常人ge意識反應大概要0.3秒),但係1技同2技要擺pos的,你手按再快都係要0.5秒左右ge時間,所以你咁玩,殺到新手吾出奇,但如果咁玩殺到神手我o晒咀..

如果你怕比人秒番既話,
你可以出魔水再出去接技.
如果你怕人地開魔水咁你未將d技既次序換一換[落石--->2技---->即接暈技(呢個已經係最快)--->再狂放技]
我就玩開落石加1技再2技先放暈技再接技
都係個句 落石delay得好緊要 通常放技係落石1技2技同時打到敵人(呢個距離當然係暗位閃出去)
但係你殺同一個人殺得多既,人地都唔會咁易再比你殺到
以上只不過是個人感想 無分好定唔好 個人玩法唔同姐~~
以下是一段$#連技好強既短片 亦很好看,
http://hk.youtube.com/watch?v=-iZeQ3KQtko

十週年勳章(賀詞)

我庫+電卷出街
之後買法鋼or閃介
再等爆彈飛標(一定要一齊買)

升技 : 232324233555....... 我吾會+細波

之後就可以秒人 :
一刀瞬 + 爆彈(最好有兵仔/2條友一齊先出) + 電卷 ,,
通常可以秒到法英 敏英  力英差小小靠飛標

之後可以選擇出落石或出紅電 先 建議紅電出先 落石有小小慢
之後就出吉鋼

之後就可以單挑殺人 (正常你禁得快過人既話)
大技 + 一刀瞬 + 吉鋼 + 落石/紅電 + 飛標追 (要追實追到, 不過開魔免追)

之後名刀 ->
落石換紅雷 -> 通常完埸
未完就出風殤 (因為人地實叫兵攻 or 守)

正常識玩$#無理由搵吾到錢 除非系甘玩爆彈-.-

(以上我玩法  吾鐘意吾洗插)

回復 7# q000000p 的帖子

你有冇睇佢最尾戈到d字,
<以上是$#帥氣的一面,
也剪接了很久,>
我試過開住魔水閃出去1秒4 tim啦,
但係咁帥ge一面不會常有,
戈d影片用黎呃新手ge,
同埋對面戈d人太新,吾識開水,
閃再暈殺幾多次都得,
除非佢吾出黎..

回復 8# 健野 的帖子

more noob in this year..

回復 8# 健野 的帖子

我就吾係咁中2玩爆烈彈,
同埋我覺得1技早期好有用,
到5 lv,1技-->2技-->飛標-->雷卷-->飛標-->飛標以經秒到件,
我用$# ge話平時都會單中,打信長,瑞龍戈d我先會用爆彈,
信長6 lv你冇暈技好難殺,所以5 lv爆彈殺一次,6 lv大波殺多佢一次,你7 lv佢先5 lv,之後都差吾多出到吹箭,出佐吹箭狂殺都得,吾洗惊佢開大技..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 _xiaoT 於 2009-1-30 05:06 PM 發表
我就吾係咁中2玩爆烈彈,
同埋我覺得1技早期好有用,
到5 lv,1技-->2技-->飛標-->雷卷-->飛標-->飛標以經秒到件,
我用$# ge話平時都會單中,打信長,瑞龍戈d我先會用爆彈,
信長6 lv你冇暈技好難殺,所以5 lv爆彈殺一次 ...

1技一開波無甘多法可以用到

所以我先吾加 -___-

同埋3技對著信長大定有閃介有機會走到

原帖由 健野 於 2009-2-1 04:00 PM 發表

1技一開波無甘多法可以用到

所以我先吾加 -___-

同埋3技對著信長大定有閃介有機會走到

$#早期一定要買法剛架,
冇法剛點連技,
其實$#食到信長,
有吹箭就吾洗淆佢,
所以出佐法剛再出吹箭(有兩秒任你連技洗惊佢大技ar?),
2技-->吹箭-->1技-->大技-->飛標-->雷卷(12級前一定死,只要連技熟,吾手殘,信長一定開吾到大技),
之後合赤雷再出落石=2技-->吹箭-->落石-->赤雷-->1技-->大技,秒到2800血左右有魔水ge英,
後期=2技-->7800(暈1秒)-->風傷-->赤雷-->吉剛(再暈1.6秒)-->1技-->大技-->18波(再暈2.2秒)..至少食到4秒風傷,我係咁秒過48xx血ge本多,之後話佢豆腐=帥,金波都開吾到..
我玩佐$#一年多了,依個係單殺ge玩法,個人吾中意汁雞同付助,點解$#吾可以做主力,$#後期都好有用,$#你識用可以屈到條路長期冇人,淆到去打cp..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 _xiaoT 於 2009-2-2 06:35 PM 發表

$#早期一定要買法剛架,
冇法剛點連技,
其實$#食到信長,
有吹箭就吾洗淆佢,
所以出佐法剛再出吹箭(有兩秒任你連技洗惊佢大技ar?),
2技-->吹箭-->1技-->大技-->飛標-->雷卷(12級前一定死,只要連技熟,吾手殘,信長 ...

我5Lv 殺到信長啦 吾洗用1技 -.-

飛標x1 -> 一刀瞬 -> 爆彈 -> 電卷  -> 飛標 ->byebye

回復 14# 健野 的帖子

有一技吾洗用爆彈,
玩咁多爆彈好難肥..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 _xiaoT 於 2009-2-4 01:01 PM 發表
有一技吾洗用爆彈,
玩咁多爆彈好難肥..

你錯了

去到5lv你招1技先得2lv (如果你甘加既話)

即系扣得2百血 比盡你300

都秒吾到信長

同埋你話閃爆彈電卷飛標甘樣秒得快D 定系
閃電卷1技快 -,-?

爆彈系比淺井屈到有落石/紅雷
同埋爆彈無人叫你1on1放-,-

回復 16# 健野 的帖子

我冇講過打信長5lv吾買爆彈,
不過爆彈我一場最多玩一次,
對屈機英先買,
1技差吾多=落石,我覺得幾有用,汁兵又好,點解吾學呢..
一係你上開咩野平台,玩下比你睇..

十週年勳章(賀詞)

原帖由 _xiaoT 於 2009-2-4 06:13 PM 發表
我冇講過打信長5lv吾買爆彈,
不過爆彈我一場最多玩一次,
對屈機英先買,
1技差吾多=落石,我覺得幾有用,汁兵又好,點解吾學呢..
一係你上開咩野平台,玩下比你睇..

我吾系成日玩
玩親都系網吧 -,-
一開頭加左1技你到6lv吾夠魔秒人 -,-
除非你滿魔出街

- -1 1. ..

. . . .

原帖由 _xiaoT 於 2009-2-4 01:01 PM 發表
有一技吾洗用爆彈,
玩咁多爆彈好難肥..

一定要買
好多時有咁既情況
對面兩隻法師(或者少血敏英)
大波->閃->爆彈...死兩件!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 05:49 PM , Processed in 0.038750 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存