2000FUN論壇

搜索
樓主: 【路人丁】
go

墨魂戰況 [複製鏈接]

咁即係實力比以前應該差唔多  

墨魂又打架啦? 搞到我又好想返黎玩添=.=

等我解答下你地d問題
第1 要打神話我係有份講但係都大部份人想打[我做得出5怕認5會好似d人係度推卸積任]

第2 我開頭出會係因為大拉個acc5係賣哂比你ar 你比2000蚊半年前買到個78[90%]acc?大拉係冇時間玩話賣隻人一半比你同佢一齊玩 但係你就比左個天使玩[ja係3奶]玩到95搭8周圍吹水 原本仲諗住嬲幾日會返去 5返既原因請睇第3果度

第3 你記5記得當日我叫你踢左紫兒 我話霸王d人同佢有過節 你當時點答我ar?? 你答我ok識做即刻踢左佢 轉頭5夠3日你又收返佢 因為咁樣霸王出盟 江湖解盟你攪到咁仲好意思出聲?  咁我應承霸王 江湖既講既野ja係當冇到 你攪到我比同盟覺得我水佢地 咁係邊個擺邊個上枱? 成個盟就係比你攪散 你仲好意思係度講自己係收害者? 你點解比人打冇人幫你 你水同盟 水我仲想有人幫你? now怕死想張d野推哂落我度? 我5介意反正打交我未驚過 你屈得起我受得落

第4 5好再係度吹水la 判係幾時開ar 你要吹水都攪清楚d時間先 判係係你攪散個盟先開嫁 係你攪散個盟d人先走 逆天得幾個人同我走啵 其他人去哂其他會 你做得好既d人會自己走 先檢討自己先話人
  係咁多5會再回

回復 23# gg王 的帖子

哦 原來大部分人想打 e+係會得返你戈班人打
自己係1開頭講到好似會認錯咁 到最後咪又係話返2,3奶錯晒
同埋 如果你唔應成幫佢就唔會有咁多事啦
唔係你幫佢 墨魂個盟同逆天會散嗎?
你真係以為自己係墨魂到惡晒嗎?
最後多句野俾你睇:

如果真係你地大部份人想打神話
咁係咪真係一個熾翼系就搞得散丫
點解而家大部份人變到得番幾個

回復 23# gg王 的帖子

你自己都識講2拉比左2千蚊你地所謂個大奶la,, 比左錢佢有咩權爆佢ac 你地自己做左d咩 你都心照la,,再加上你講到好似2拉/3拉拖累晒你地成個逆天/墨魂盟咁,,

今獲真係要多謝gg 成全我相中句野
唔係你既幫助句野都冇咁快實現到
唔該晒 豬豬西

原帖由 gg王 於 2009-1-10 11:02 PM 發表
等我解答下你地d問題
第1 要打神話我係有份講但係都大部份人想打[我做得出5怕認5會好似d人係度推卸積任]

第2 我開頭出會係因為大拉個acc5係賣哂比你ar 你比2000蚊半年前買到個78[90%]acc?大拉係冇時間玩話賣隻人 ...

ok,我對game既野無興趣搞咁多事,反正都係假既野,又唔係真......玩到點勁都係一場夢.....我只係知你依家唔肯俾返2千蚊我,問你個ac依家點,一句唔知就大晒???????????

總之一句講晒,依家天拉迪差我2千蚊

2奶係天使定係3奶係天使 如果2奶係天使 3奶係who  如果3奶係天使 2奶又係who   好撚亂呀

原帖由 逆天行2奶迪 於 2009-1-11 01:36 PM 發表

ok,我對game既野無興趣搞咁多事,反正都係假既野,又唔係真......玩到點勁都係一場夢.....我只係知你依家唔肯俾返2千蚊我,問你個ac依家點,一句唔知就大晒???????????

2千蚊租人個ac玩幾個月又有得做大盟之一既勁幫幫主超值啦仲諗住拎得反

仲有d人識得雲起d人果然係唔同d 唔夠3日都可以收到人入幫喎

原帖由 逆天行2奶迪 於 2009-1-11 01:36 PM 發表

首先隻ac係係我的,唔係比你買斷左的@@
係比你玩埋一份,我一早冇講過話成隻ac係完全屬於你的
e家隻ac係你自己手上唔見左,你仲問我拿番2000蚊?......咁比番2000蚊你....咁隻ac我問邊個拿?我e家冇左隻ac喎?
咁隻ac...e家冇左....個逆天比你搞散左.....我問邊個拿番錢?係唔係你比番我?其實話時話你應該比番錢我
我覺得你應該比番4000蚊我喎......

總之一句講晒,弒滅鎮魂曲你差我4000蚊

p.s. 有兩個情況
隻ac如果係你買斷左,咁你隻ac唔見左....點解會問我拿番錢既?....隻ac屬於你嫁喎

另外如果隻ac唔係買斷左,咁即係我有份啦咁快d賠錢比我啦.........

仲有不如你解釋下點解未經我同意就將我隻ac放出去?.....其實我想講係唔係跟本就係你張我隻ac放左出去
唔知點解釋e家要做場大龍鳳話係我爆ac呀?.....我自己要爆番自己ac?
仲有.......你改左天拉迪密碼搞到我上唔到,我打電話打左比你一星期你都唔聽我電話
究竟發生咩事呢?.......我果一星期上唔到ac,我都未話你...你e家自己唔見左我隻ac,周圍唱我爆你ac?

某十大榜首都唔弱  可惜太自負啦

害人終害己  有錢都冇用

不過學乖左 由永久監禁 到睇下年歷差唔多放監啦

出返黎仲有面既咪再出黎學下做人囉

我就冇玩架啦 叫蜘蛛教下你啦 講電話就唔好咁兀啦

再唔係打黎搵我俾返段錄音你檢討下 墨湘俾唔到你坐到好多次 哈

另外阿2奶  你有冇做過想撬起逆天既野自己知

其他人再講乜都哂氣 逆天俾人抹黑都唔係一次 有真有假

真係衰左 俾人打咪接戰囉  好多人玩墨香到墨湘 嘈交問心邊個次次係岩哂

講返正題  講到好遠  

2奶你同天拉反面  就反到底啦 而加乜都唔洗講

我地唔會再同你傾 唔會留情

唔好係電話就乜都話係自己唔岩 上到黎就9話連篇

p.s:我都搵隻a/c返黎死下頂幾刀都好

原帖由 神一樂心 於 2009-1-12 01:58 AM 發表
p.s:我都搵隻a/c返黎死下頂幾刀都好

你呢句係咪真先 係我比我哂我d ac出黎 比你地幾個返黎玩 ^^~

你教我既野太深了 要你返gm 現場指導我先得 ~

奇子我比左隻法佢了 仲有隻刀手x2 應該岩你用的

原帖由 Zoo卓天ooZ 於 2009-1-12 03:33 AM 發表

你呢句係咪真先 係我比我哂我d ac出黎 比你地幾個返黎玩 ^^~

你教我既野太深了 要你返gm 現場指導我先得 ~

奇子我比左隻法佢了 仲有隻刀手x2 應該岩你用的

我表情跟你頭像一樣o.o

原帖由 神一樂心 於 2009-1-12 07:29 PM 發表

我表情跟你頭像一樣o.o

唔洗驚訝的呢 打機 just for fun~

係我眼中 gm入邊既ac 就= 篤波既私家q一樣

你同我都鐘意打波 你打得出色 你冇私家q用時 比你用又何況呢~

雖然唔係同你地識太耐 不過我覺得你地4個(你 天拉 奇 gg)都係可以做朋友的

只不過可能時間上既問題 我地冇機會成為戰友吧~

另外 ~ 

因為 我紫乂兒ac 入左逆天 而令你地盟與盟之間有所誤會

本人亦都十分抱歉 之前既號主已經唔會再on呢個ac

而我亦未決定如何處理紫乂兒ac(本身諗住抽經)

但我工作時間比較長 所以我所有ac都會由我拍檔處理.

90 sorry ar 岩岩我已經將所有墨湘既野 都送左比eric了 不過 如果你問佢借 我諗佢都會借比你嫁

仲有 你地如果仲有聚會 一樣可以黎我公司 我一樣會出席嫁 c u ~

全部打機打到神神地~

路過...............
墨湘真係好成功

原帖由 Zoo卓天ooZ 於 2009-1-13 12:34 AM 發表

唔洗驚訝的呢 打機 just for fun~

係我眼中 gm入邊既ac 就= 篤波既私家q一樣

你同我都鐘意打波 你打得出色 你冇私家q用時 比你用又何況呢~

雖然唔係同你地識太耐 不過我覺得你地4個(你 天 ...

好呀 3Q你啊~^_^

gg幫千日佢地都係因同戀魂某d人一直都錦FD  無理由出到聲錦都唔幫手麻  天拉有幾手    應該冷靜好好傾下  唔好口水戰  大家都識左錦來  無唯搞到錦  不過打還打  有無想下  千日同風影天既關係大家都知啦   點解千日無lala要墨魂盟以盟既名義打神話錦但係自已又成日唔現身?到底千日既真正目的係甚麼?   

重有  墨魂盟一直都大家一齊打小討大大  錦咁該某d幫係同盟唔好各懷鬼胎  表面大方 扮到無錯 完全係事情既受害者錦  but內女就斤斤計較  講乜講柒  你地咪最柒囉

原帖由 夜玥 於 2009-1-13 02:51 PM 發表
gg幫千日佢地都係因同戀魂某d人一直都錦FD  無理由出到聲錦都唔幫手麻  天拉有幾手    應該冷靜好好傾下  唔好口水戰  大家都識左錦來  無唯搞到錦  不過打還打  有無想下  千日同風影天既關係大家都知啦   點解千日 ...

哪個人前不說人  哪個人後不被說    大家都係彼此彼此   玩gm姐  打咪打囉  唔使計較誰對誰錯   勝者為王  敗者為寇  歷代君王都係咁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:23 AM , Processed in 0.042426 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存