2000FUN論壇

搜索
樓主: 【路人丁】
go

墨魂戰況 [複製鏈接]

原帖由 876543211 於 2009-1-13 09:16 PM 發表

哪個人前不說人  哪個人後不被說    大家都係彼此彼此   玩gm姐  打咪打囉  唔使計較誰對誰錯   勝者為王  敗者為寇  歷代君王都係咁

講得好 非常同意

原帖由 876543211 於 2009-1-13 09:16 PM 發表

哪個人前不說人  哪個人後不被說    大家都係彼此彼此   玩gm姐  打咪打囉  唔使計較誰對誰錯   勝者為王  敗者為寇  歷代君王都係咁

講得好,e度係虛擬既世界,唔係法庭,真係唔使計較誰對誰錯,最緊要開心,我覺得game入面打得嬴就係道理,(證明你真正朋友比人多,多人信你肯幫你,).就算你最高lv,但係得自己一個,算你自認岩晒又如何,都冇人肯去幫你,你岩極都有限.所以game 入面最緊要多friend,咁自然會開心,如果你做人宿骨算爆老能套,自然烏英都唔吼你

回復 31# 臥龍會天拉迪 的帖子

@@2拉真係慘...我冇上幾日..上番黎2000fun睇一睇..~"~俾人屈成咁...=口="唔知係d人冇記性定我記錯野呢~"~?好似係有人講話::我放完ac俾你..""希望""你可以俾番個pw我得閒上去睇下..@@

回復 30# 神經拳王2004 的帖子

@@你咁講就錯了...而加不是租""係收ac@@

回復 23# gg王 的帖子

@@gg王..等我回復下你d問題...
回第二::mm..好似係9月中先收...計番..唔係半年嗎?@@e...78 90%~"~我睇錯嗎?
好似係本身77lv 99.xx%收ge..但係..紫0就話護雲就完..送經俾天拉隻人升78..好似..升到78lv 1.xx%..mm..gg"王"你唔信可以問下你好朋友"天拉迪"@@ 有人收ac收一半咁得意~"~?你睇番我之前覆天拉迪個個..好似係佢希望2拉俾番個pw佢上去@@..咩叫"玩到95搭8周圍吹水"?

回復 15# 逆天行2奶迪 的帖子

@@唔知d人幾時俾番 二千蚊 2拉呢~

原帖由 倫dee 於 2009-1-15 08:09 PM 發表
@@你咁講就錯了...而加不是租""係收ac@@

2千蚊收到個78lv ac咁唔人道

唔怪得d8x咁平先有人收啦

回復 47# 神經拳王2004 的帖子

@@係架...你睇下d價=_= 正確黎講 77lv

原帖由 倫dee 於 2009-1-15 09:40 PM 發表
@@係架...你睇下d價=_= 正確黎講 77lv

唔好話9月啦 你現在用2000蚊去2000fun交易區搵下有冇78lv

不如下次你話用1000蚊收隻90lv

原帖由 倫dee 於 2009-1-15 08:07 PM 發表
@@2拉真係慘...我冇上幾日..上番黎2000fun睇一睇..~"~俾人屈成咁...=口="唔知係d人冇記性定我記錯野呢~"~?好似係有人講話::我放完ac俾你..""希望""你可以俾番個pw我得閒上去睇下..@@

有個腦想下先講野唔該

第一,隻ac冇話放斷比你的......
第二,如果你講到似層層,話隻ac係買斷左......咁你自己整唔見左隻ac關我鬼事?

你買完d野自己整唔見左,你唔係話我知你會去問間鋪拿番錢掛?
p.s.......不過大前提係隻ac唔係屬於你的...

回復 50# 臥龍會天拉迪 的帖子

係一開始我未了解件事既時候,我對兩方面都有D保留,..
但經過幾日睇過你地既對話,我想以一個中間人講句野

天拉迪 假如你無做過..你唔洗用咁多理由黎推卸..清者自清!
見到你講咁多野..我會明..你同小曲講過咩..自己做過咩..你心照..
同埋的而且..我聽過你話你隻AC係半賣半送放出去...
你係一個成年人..應該對自己講過既野付責任..

..
我唔係路過,大拉同2拉我都識..
但我真係睇唔順眼出黎講句野..
同埋..唔好問我係邊個 = =V

回復 50# 臥龍會天拉迪 的帖子

@@唔知係咪有人唔留心我講野呢...但係~"~你冇講過話一人一半波...你話希望佢俾個pw你得閒上下去架渣波@@~~
睇番痛苦回復@@假如你無做過..你唔洗用咁多理由黎推卸..清者自清!
唔通~"~係2拉爆番自己ac?定係有人做左手腳@@心照~
有人又話去雲起搞聲明~又話去報警@@而加你報成點呀?

回復 49# 大乖殺手 的帖子

@@mm..我想講...有平放呢樣野..人地鐘意放2千..都冇計@@

清者自者......e個係唔錯既選擇
不過E家係你整唔見左我隻AC,成個逆天行比你做物D低能野搞散左

E家係我有損失.......唔該,E家唔係我要澄清
係我要追討我既損失.......唔該,兩個好快D陪番錢比我唔該

另外果位話自己好中立果位乜鬼痛苦,你唔講人知你係邊個,又話知道E樣果樣有咩證據先?
你連自己係邊個都唔講,好難信你講野喎......即係E家我求其係街邊找幾個人
出來話,弒滅鎮魂曲同埋天使差我成萬蚊都得嫁喎.........

唔該你要咁玩法,都比D野人地出來睇下先啦
某十大第一.......比人拉左去坐監,都係因為我地有錄音證據先拉到佢JA....
..........唔該中立果位人兄.......咁型就企出來講自己係邊個啦....
隨口UP當秘笈?

咁多一星撚

原帖由 倫dee 於 2009-1-15 08:35 PM 發表
@@唔知d人幾時俾番 二千蚊 2拉呢~

係電話就話你乜都唔關事,乜都冇份,買賣個陣你有冇一齊傾??(唔該天拉同弒滅鎮魂曲講你地買賣傾緊個陣這個熾熱天使有冇在場或電話係到一齊講)

答案未有,但我所知你就係後期先插隻腳落去玩既,當時你冇傾 點知佢地講乜野??

仲有個陣我地自己打俾弒滅鎮魂曲佢自己都認左隻ac係2千蚊兩份玩,你仲係到講乜野俾天拉上黎睇下?

跟住..再強調,天拉隻ac你冇俾過錢出黎,係弒滅鎮魂曲俾你玩,你就拎人地俾錢買隻ac去賣(弒滅鎮魂曲親口講係你未經佢同意拎去賣)

我覺得最大嫌疑係你wo,因為天拉同弒滅鎮魂曲拎隻ac去賣 最多都係拎返錢 好彩就多d 唔好彩就蝕小小

蝕既我覺得都唔係問題 話哂自己係玩過

但你呢?一蚊都冇拎出黎拎人隻ac去賣 咁究竟係唔係你已經拎左去賣又或者你俾ac人睇搞到隻ac俾人爆左呀?

唔該你出黎講下,隻ac你冇份,做乜你會拎去賣??定係有人受權俾你?

因為 有4,5日隻ac係俾人改哂資料,而天拉搵呀弒滅鎮魂曲呢位老哥,完全唔聽電話,冇覆電話~

其實係唔係你兩位係到扯貓尾呀,扯貓尾呢樣野 我都玩過下架wo^_^
原帖由 痛苦=_= 於 2009-1-16 05:52 AM 發表
係一開始我未了解件事既時候,我對兩方面都有D保留,..
但經過幾日睇過你地既對話,我想以一個中間人講句野

天拉迪 假如你無做過..你唔洗用咁多理由黎推卸..清者自清!
見到你講咁多野..我會明..你同小曲講過咩..自 ...

嗯嗯..你所講 你睇左咁耐 終於可以出黎中間人講句野

但中間人一向要有信服力,你連自己邊個都唔敢講都唔緊要,仲要叫人唔好問~真有趣

我一向都冇乜公信力,所以回post都係路人甲身份,不如你轉返做路人乙回文啦

唔好以為改左會員名叫痛苦,就話自己唔係斷估啦@@

有痛苦唔係一定冇斷估架~

哇~個咩3奶原來仲拎隻唔係佢既acc去賣咁既野都做得出,仲要改哂人d pw 跟住2奶再唔聽大拉電話,一日唔聽電話就話可能唔得閒4-5日唔聽電話唔知點解呢,我都係路人甲我都好中立咁講我覺得佢兩個想爆大拉acc多d

佢話隻acc大拉冇份,但係我點解係2000fun逆天婚禮告示度睇到大拉用天拉隻人同人結婚既

隻acc冇份都可以用黎同人結婚咁得意既,1個得閒上下既人都有老婆同佢結婚

回復 56# 神一樂心 的帖子

@@咁你就要問番"天拉迪"有冇講過"希望"字眼啦...
就算我唔係親眼睇到佢講...但我講得正確..就得啦@@
賣~"~?你係話換定賣...定係買@@?買就係收個刀手..換..就換個刀手...賣@@?有賣到ma?  你話我爆你地ac..又唔去報警@@?又話去聲明@@?得個"吹"?
講嫌疑大@@我地3個..夠大拉大嗎?ac d資料最清楚係佢...佢想拎?容易啦...出生年月日..身分證...名...動機係咩?驚我地改哂密碼..唔俾佢上...話我地搞散逆天行..搞散個盟..,扯貓尾?邊夠你3個勁..打電話傾緊ac問題...洗唔洗一講到ac點算,,隻gg王就要拉開話題?@@隻gg王唔係話2千蚊好多咩?做人係為d咩?為名呀嗎..
名當到飯食@@2千蚊小..gg王game名..你覺得自己個名好值錢@@?

回復 57# 大乖殺手 的帖子

@@我唔知2拉改左pw..我個幾日冇上過..
佢希望人地俾番佢上..點會唔俾呢?

原帖由 倫dee 於 2009-1-16 11:42 PM 發表
@@咁你就要問番"天拉迪"有冇講過"希望"字眼啦...
就算我唔係親眼睇到佢講...但我講得正確..就得啦@@
賣~"~?你係話換定賣...定係買@@?買就係收個刀手..換..就換個刀手...賣@@?有賣到ma?  你話我爆你地ac..又唔去報警 ...

有冇賣到你先知啦~弒滅鎮魂曲改哂pw天拉上唔到幾日搵唔到佢幾日~

跟住佢再打俾天拉就係到佢自己上唔到 走黎問天拉啦,會唔會搞笑左d

改哂pw唔俾天拉知,跟住唔聽電話唔覆電話 到再打返俾天拉就話上唔到隻ac

係唔係自己改完唔記得呢,又定係捉左隻老鼠入米缸呢

你真係有趣啦,我話你地爆天拉ac 就要報警,你地話天拉爆你地ac你地唔去報警?

個名值唔值錢就唔知 但個名臭左就一定唔值錢 唔係洗乜咁多人化名O.O

夠響夠做 D人就唔洗化名靜雞雞玩啦

P.S:我代天拉講,原本你兩位仁兄係電話好聲好氣 天拉真係諗住去搞返隻AC,但你地屈尾十就上黎9話連編,而加就有大玩大,唔洗指意天拉幫你地啦,佢要去我都會阻止佢@@直到你地肯講返做乜要改哂天拉AC,拎左隻AC俾過咩人,同埋出黎道歉 咁就有得傾,係咁多~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:07 AM , Processed in 0.046911 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存