2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王之門 唔識既千企唔好入尼,會害我一細!!!!
go

[問題] 唔識既千企唔好入尼,會害我一細!!!! [複製鏈接]

問題1.
我想問如果我未夠lv,咁可唔可以擦到地圖獨有裝備?
例如
件裝50lv
我42lv,去擦磺石
會唔會擦到e件50lv裝備?
因為我8lv同15lv擦到既都係唔同等級既裝備!!!
咁我就想,要擦地圖裝備就必須同該裝備一樣等候
----------------------------------------------
唔知大家明唔明我講咩呢?

問題2我想問黃金裝備既力量要求很高,咁牧師一輩子都唔會穿到?

問題3.
我想問你地會唔會只係+該職業既屬性?

--------------------------------------------------------------
強調多一次:唔識既真係唔好答第一題,因為我儲左10幾個9個既磺石係bank到

笑傲無雙

我上年玩海王之門 . . . . . 玩到海船8lv就無玩啦 ( 大約上年3月無玩 )
問題一 : 絕對係 ~ 例如礦洞黃金武器咪24lv既 . . .(估唔到仲記得)
咁你一定係要24lv先有機會換到 , 低過24lv係無機會換到
但我記得好似過左25lv就唔會比你換
我仲記得個時日日去迷官打箭老 . . . . 拿礦石 . . . .
之後到26lv諗著一次過換 , 睇下換唔換到黃金武 , 點知 . . . . 換唔到~!!!

問題二 : 睇情況啦 ~ 你除了武器 ~ 其他的eq例如衣服都會有可能加力量 . . .

問題三 : 已經唔太記得了= .= 不過記得那時會為了穿某些eq , 而加上某些屬性

係啦 , 我想問海道同風雲佢地仲有無玩咁啊 . . . . .
海上面多唔多人8lv以上 . . . .- -因為我記得個時我係最遊戲裡最高船lv同火炮lv的人 ~
所以比較想知道

笑傲無雙

無聊入黎睇睇 我係半年前已經冇玩了@@ e排玩緊吞2

笑傲無雙

原帖由 冷‧風雪 於 2009-1-11 04:49 PM 發表
無聊入黎睇睇 我係半年前已經冇玩了@@ e排玩緊吞2

吞2
掛機太強啦 . . .

十週年勳章(賀詞)

火炮lv的人 ~?   是指 uafier<<<  - - 我好掛住佢尼

原帖由 夢想~光 於 2009-2-17 09:28 PM 發表
火炮lv的人 ~?   是指 uafier

串錯= =
係uafire

e+最勁個人係未知,90lv

隻game汁左啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:51 PM , Processed in 0.030396 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存