2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新武林群俠傳究極版 30-70LV打最快升LV地圖(新手必入)
返回列表 發新帖 回覆
go

30-70LV打最快升LV地圖(新手必入) [複製鏈接]

給大家做個參考..

地圖        怪物名稱      經驗值
南陽穹谷 三巫教教眾    943 (個人建議30等來此地練)
廢棄村莊 柳生流弟子    880 (個人建議30等來此地練)
黃金梯田 飛雲派徒眾    871 (個人建議30等來此地練)
千山谷嶺 狼王               7865 (會噴..凡品紅銘絲)
千山谷嶺 憤怒頑民      1013 (個人建議35等來此地練)
千山谷嶺 雪白蜘蛛      1059 (個人建議38等來此地練)/會掉寵物黑羊
千山谷嶺 蒼松派弟子  1075 (個人建議40等來此地練)
荒郊野原 震天鐵鷹      1292 (個人建議45等來此地練)
荒郊野原 嗜血貪狼      1965 (個人建議50等來此地練"怪多人多~建議無極or風雲來此地練:
荒郊野原 大眼瘋猴      1021 (個人建議50等來此地練)
幽魂密穴 詭蜥              1677 (個人建議53等來此地練"重點..人多怪有點少~會噴凡品紅銘絲)
幽魂密穴 食腐蝙蝠      2136 (個人建議53等來此地練)
溫泉谷 舊元巡邏兵      1008 (個人建議5x等來此地練)
溫泉谷 破舊機械鳥      1381 (個人建議5x等來此地練)
溫泉谷 孤家堡偵查兵  1481 (個人建議5x等來此地練)
彩虹步道 惡毒盜賊      1749 (個人建議60等來此地練)
彩虹步道 機關猛鷲      2039 (個人建議60等來此地練)
彩虹步道 虛空電魚      2101 (個人建議60等來此地練 "重點..人多怪有點少~會噴極品紅銘絲)
彩虹步道 兇狠狂賊      1500 (個人建議60等來此地練)
彩虹步道 流浪武師      1398 (個人建議60等來此地練)
兵器塚 白魂蜥              2250 (個人建議無極or風雲來此地"怪多經驗多.等級約63左右來打)
兵器塚 陰險女妖          1050 (個人建議等級66左右來打)
兵器塚 毒狼族強盜      1540 (個人建議無極or風雲來此地"怪多經驗多大概等級65左右來打)
兵器塚 厲牙灰狼          2581 (個人建議角色等級70出頭再打,血蠻多的"69等狼)
兵器塚 半龍人               179 (個人建議角色等級69左右再打)/會掉寵物火狐

希望本文幫到各位新手快D上高手等級!
           :victory:  系我認為直得打怪~                                                                                                                                                                                                                                                (本文是某人提供)

收人丫…臭襌襌-.-

SC/.\唔好甘啦.= =我都系益下D人姐

另外~嗜血貪狼..真系好好升~我45LV升到53LV都系打佢~

THX~

希望多D人回复本文..我搵左好耐-,-THX晒!

有幾難搵?...
上巴哈申請會員禁精華區,
唔知有幾多貼,
仲有你邊個貼唔係轉貼?
又唔標示轉貼?
下面又寫住想加分...
咁我上巴哈,
日日貼3個都有排貼啦...
都唔知為咩

十週年勳章(賀詞)

多謝你既攻略...

嫁下已經29Lv...

想問高手會唔會帶新手升Lv嫁!?

傻仔

你睇下篇文右下角=.=咪傻啦你..

原帖由 乂禪乂禪乂 於 2009-1-27 12:21 PM 發表
你睇下篇文右下角=.=咪傻啦你..

我講既係標題,
同埋你咁細隻,
仲要右下角,
                            (轉貼
你有無咁叻...

原帖由 ★°﹏曦少 於 2009-1-27 12:02 AM 發表
多謝你既攻略...

嫁下已經29Lv...

想問高手會唔會帶新手升Lv嫁!?

而家都好少人係1-40lv,
個d地方,1係多數係外掛,
我講豪傑Ser...

=.=下?系人都睇到~你文盲掛~你又知冇1-40LV系果到升?好笑~我分身個個星期去都LAG到冇怪打

井低之蛙..你高LV唔代表冇低LV系到升~明未?

原帖由 乂禪乂禪乂 於 2009-1-29 11:28 AM 發表
=.=下?系人都睇到~你文盲掛~你又知冇1-40LV系果到升?好笑~我分身個個星期去都LAG到冇怪打

個d人係3個1齊連住打1隻怪  名"vtwsbtwe4135vwv"
1係就5個中文"不明我知你"
我做地方通緝要打王 ,
去到未又係見到幾個"wjtbnoiwt45648vwrv"  "jwiohnvuiw171"
咁既人係到打- -

原帖由 乂禪乂禪乂 於 2009-1-29 11:29 AM 發表
井低之蛙..你高LV唔代表冇低LV系到升~明未?

我唔怕同你講,我都只係4xlv
我又無話你個貼幫唔到人,
只係想你加返個{轉貼}係個標題到.

回復 1# 乂禪乂禪乂 的帖子

貪狼好好升= =?你玩過未架   48~53梗係打馬騮啦 傻仔
仲叫人打食腐蝙幅  真係好懷疑你有無玩過呢隻game
多血高防既怪你就叫人去打   睇到你個post真係火都黎埋
係到誤導D低lv 根本就無分析過就出post
仲有...經驗呢d野 你每升一lv就唔同左架wo 你放出黎托咩
你係有料 就放D怪既血量出黎   呢隻GAME係計血多就經驗多
但唔係一尾打血多既怪就好升架   學下野喇  
出埋D垃圾POST都唔知為乜

原帖由 Sikkwong 於 2009-1-31 08:59 AM 發表
貪狼好好升= =?你玩過未架   48~53梗係打馬騮啦 傻仔
仲叫人打食腐蝙幅  真係好懷疑你有無玩過呢隻game
多血高防既怪你就叫人去打   睇到你個post真係火都黎埋
係到誤導D低lv 根本就無分析過就出post
仲有...經驗 ...

佢仲要唔係自己打,
係轉貼架囉,
好黑人僧...轉貼又唔講
講又講到咁細隻...

0.0你地班死文盲~'~系2000FUN嘈左住晒D版主~上武林嘈~0.0你地留下名字啦 我怕你上到武林SEE到我個名嚇到.....

48-53打猴子~笑柒死我....你玩武林几LV呀~有料話人冇玩武林?

我42就打馬騮-.-

細細聲:我果時都係貪狼->蝙蝠-_-
1醫師1風雲咁升--"
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:38 PM , Processed in 0.038415 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存