2000FUN論壇

搜索
go

水月軒幫會頻 [複製鏈接]

幫會:  水月軒
盟   :  冰之帝國

幫主:  bowie
副幫主:  o0雪姬0o
長老:  壞壞靜
長老:  小白雪
幫眾:  (由于之前幫主bowie新婚 ,開心之際,
         日日帶住老婆壞壞靜四處度蜜月,期間幫
         內大細事務交由  小白雪  打理...依家幫
         主蜜月完,決定重整  水月軒   因此,正
         招納新血入幫 )

招納人才:  lv60以上,轉生可考慮40lv上
               不撩事斗非
               團結,有義氣係必要既
               不可隨意退幫
               幫內/盟內一切活動包括江湖吹雞,人必到且夠膽開紅(嚴禁開紅撩事)

有意入幫成為一家人者,傳書/密  bowie  小白雪  或者見到水月軒幫眾時請大聲講出來"我要入幫并遵守水月軒幫規 "謝謝大家支持 :smilie_!!:

水月軒簡介:  本幫等級5*  歷史悠久  
                  幫主指示"游戲但求快樂"  
                  我幫民主  大小事以投票為準
幫宗旨 : 和平不主動撩事,但不怕事.
             幫眾要齊心;義氣;團結.
             嚴禁無故退幫.
             嚴禁係幫內/盟內引起不必要的沖突.

我係龍嘯天 黎踩下場先  臭寶又結婚??做咩唔請我呀?

臭寶.....    改左名呀你     ?

冇改名...

個圖終于整好啦...得閑再整埋依家我地幫眾既靚相..哈哈
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:21 AM , Processed in 0.029283 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存