2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 石器時代2 封測帳號優先派活動-石器時代回憶錄
返回列表 發新帖 回覆
樓主: rickyyip489
go

封測帳號優先派活動-石器時代回憶錄 [複製鏈接]

話到畀人知石器有幾好玩

其實見到大家反應都那麼熱烈~~~
就知道這遊戲是真的很好吧!!!
當年一開始玩的時候...雖然出現了很多問題存在..
但隨著慢慢解決了的問題~~ (曾有外掛破解了遊戲檔..  也有試過可以不停洗錢.洗寵)
也把大家的心結合了起來...   就算經過那麼久了
都令到大家有不能忘懷的感覺~~
現在石器2的出現...一堆玩家的召集~~~
我想應該是時候了吧...  玩過的都選擇回來了
還沒玩過的....還要選擇嗎....
這一定是一個能觸動人心的遊戲..............
我期待著...跟你們的相遇^^

石器時代,好友,族人,一齊團結起黎
一齊打莊,日日不停升lv,勁好玩
試過係龜洞,阿布洞,無名洞,花花象區,之後係英雄島,120水雷
再黎就係140地雷升lv,真係好正
想當年日日用惡魔寶石掛機,次次都勁期代番到黎有冇升lv
打莊,騎寵,解任務,是現時線上遊戲的先河!!!

HI

我未玩過但係我好想玩

話到畀人知石器有幾好玩

我第一次玩的online game 石器時代!
就跟我初戀的感覺一樣~
記得小學時候雖然每日要返學 但一定會提早1個小時起床
同族人吹水 一齊升lv打王轉生
識到好多朋友~ 因為石器講合作性 pk都要好合作
解任務又正
我隻nono140轉機啊 朱雀啊 白虎啊  好掛住啊~~!!!!!
總之石器係最好玩!!

石器
第一隻online game
非常深刻
同一班朋友玩真係好開心 又可以結識到唔同既朋友
係石器時代, 感覺到好似家一樣
升lv,PK,升寵物..就算冇野做係村莊行黎行去都好開心
解任務,打大老,一班人合作既感覺真係好好
唔似某d online game自閉式咁玩..

無論 係石器時代比人呃點數,寵物  比朋友煩到跌左隻寵 定係組隊比人打飛,
係石器時代始終都係咁開心

石器時代2..可以尋回昔日石器時代既快樂
無論新手老手..都應該試下玩^^

石器係我第一隻玩既online 亦都係最後一隻
雖然以前玩石器pk成日輸,比又比雷龍打飛,但係一大班朋友一齊pk打怪十分開心111希望石器2可以比我重拾番呢種感覺

石器時代是第一隻線上遊戲   係入面認識了很多朋友 記得以前千山萬水去打5x象 解任務 幾開心 還有可愛的寵物 我最喜歡的是石器了 很期待

我要參加呀!!!!!!!!!!!!!太耐無玩石器!!!之後就無玩其他online啦!!!!
好掛住d紅暴暴....我d蠍蠍.....真係好掛住石器...無想過有咁既一日....我要封測呀!!!!!

舊日石器遺憾,今日夢想延續
你我當年回憶,今後石器繼續

我是以前石器.太陽的阿勛

希望在石器2還能遇到大家-ˇ-"
石器庸有可愛風格和不少酷炫風格等等~~
燕青 小晏  小文   你們要在哪玩-ˇ-"
說一下唷  我去找你們在一起玩-ˇ-"
認識我的大家一起玩吧
好想大家唷

石器是我家,大家齊參加...黎啦喂...又可以玩到石器PK囉...石器1PK好好玩..唔知石2PK好唔好玩呢...

石器時代係我第一隻玩ge online game!
可能係第一隻,情有獨中!!!
真係好鍾意!!!
又有寵騎!!!我玩個個年代冇9大,得4大!!!
入到4大先可以騎暴!!!!
騎到暴係好好好好好威ge事!!!!
個陣真係好開心!!!味有得擺檔,個個係記點叫買!!!有時咁就一日!
雖然係煩D,不過我覺得好正!!呢D先叫同玩家交流!!!正!!!!!
仲有家族PK!!!真係好HI!!!!
入左4大之後就成日同外面PK,D人要搶成騎暴!!!入左間房PK,一LOSE就會彈出去,入面誰生誰死冇人知!!!!
一早死個D真係擔心成日.D族PK一P就P成日,真係好HIHIHIHI!!!!
E加玩好多ONLINE都玩唔長,冇左以前個D感覺!!!
希望石器2!!

十週年勳章(賀詞)

無論咩電腦都玩到的就只有石器時代
四大聖獸,,青龍,,白虎,,朱雀,,玄武,,係石器先有
騎寵出得最令都盡在石器
伊甸園呢個天堂都係石器先有
咁大個石幣係石器先見到,,
仲唔玩石器等幾時牙

沒有玩過石1,但想加入石2,係咁多

當初玩石器, 可以玩到忘記時間
雖然一開始什麼也沒有
但可以和朋友一齊聊天
一起渡過不少的時間 互相幫助
我想這就是石器吸引人的地方吧

簡單的畫面 可愛的人物和寵物
你可以醉心於訓練寵物 又或者合成,料理
和玩家一起解任務,升級等等
都是那麼令人回味的
期待石器2 能帶給我們當初的感動

石器時代是我玩的第一隻online game
回想起已經係8年前既事啦
當時日日放學返屋企就係上石器,,同網上既fd傾計,升lv
日子過得非常開心,,還有我在石器認識了一個女朋友
我們在遊戲相識,,每天升lv,傾電話,,過左幾個星期
我先知原來我地係讀同一間學校,,之後我地就開始拍拖
雖然已經分左手,,不過我都好懷念當時一齊玩石器既日子

石器既美景,,可愛既寵物,,真的好懷念!!
石器2快點來吧!!

石器好玩大隻講!?
你黎玩下就知爽!!

玩石器1時我只是讀小學..
剛開始都不太懂怎去玩..
但越玩就覺得越容易玩..
石器1陪伴我過了一個小學的生涯..
期待石器2>_<"

笑傲無雙

玩石器的玩家就如原始人
寵物正到

當初剛玩的時候,還只是剛出馬年獸...見別人放火然打飛對手...真是超型@@
一開始只是拿著烏力出發>.<''
幸好有朋友送了幾隻不同色的老虎
有時和別人一起捉滑版...很是冒險的感覺
起初不知可以騎..練到可以在海主人洞才知....
那時玩得起開心@@
.........................................................................................................
石器最突出的是組隊對戰和解任....
與其他遊戲比較簡直天壤之別
組隊對戰不像其他遊戲'''名為組隊對戰..但實際也只是個別戰'''
而是要互相合作的....而氣氛也與他遊戲不同
解任也不像其他遊戲'''''無無聊聊..解完只得經驗金錢..也缺乏故事'''
但石器卻大大不同

雖然話就話係老手  但係我都唔係好勁
隻game係值得一玩既
人龍時代最好玩!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 01:52 PM , Processed in 0.042598 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存